Prettig uitje

Deze fijne kapper is een legitieme reden om even van huis te zijn. De koffie staat klaar, muziekje erbij en de sfeer is alsof je op een feestje bent. Als je thuiskomt en er wordt argwanend gemopperd over dat je zolang van huis bent geweest, kun je altijd als excuus gebruiken dat het druk was.... Gelukkig maakt het feit dat je zo goed geknipt bent en blaakt van het herwonnen zelfvertrouwen thuis ook weer alles goed. Hoewel....nu is je partner - vanwege je goddelijke uitstraling - nog alerter als je weer eens alleen op pad gaat! Welk excuus ga je nu gebruiken?

De klant staat op 1

Er wordt tijd en ruimte gemaakt voor de klant. Er is zelfs tijd voor een luisterend oor. Na de periode van corona is de zaak in mijn ogen positief verbeterd. Doorgaan op deze wijze.

Geweldig goed

Super goed

Nieuwe kapper vriendelijke jonge man ik was zeer tevreden kan er weer een tijdje tegen aan

Goeie service en vriendelijk

Ga zo door!!

Vlot en bekwaam geholpen.

Ik was blij en verrast op de vlotte en goede behandeling die ik kreeg. Ik ben nog nooit zo snel en netjes en precies naar mijn wensen geholpen.

Hele vriendelijke sfeer!

Erg fijne kapper met een hele goeie sfeer. Lekkere pinda's en koffie ook!

goed professioneel geholpen

Altijd prettig

Het is vaak druk maar ze zijn personeel aan het zoeken, neem iets mee om te doen bij het wachten, er is drinken van bier tot koffie en in de middag krijg je (wanneer ik er was x2) worstenbroodjes. De sfeer is altijd fijn & gezellig met een jukebox die vaak goeie nummers afspeelt! Daarnaast kunnen ze ook uitstekend in hun vak :D!

Professioneel, gezellige en fijne vakmensen

Nieuwe kapper past prima in de sfeer van de Barbier.

Tot tevredenheid geknipt!

Zoals al jaren dik tevreden over het knippen, en wat een prettige bijkomstigheid is, vooral 's morgens de wachttijd is afgenomen! Groetjes en gezellige Pinksterdagen, de weergoden zijn ons goed gestemd! groetjes Ben.

Perfect..

Goeie Vakman !

Deskundig, vriendelijk

Werd zeer goed geknipt door een vriendelijke en deskundige jongeman.

Mooi geknipt.

Mooi geknipt, mijn iets langere haren. En goede adviezen gekregen over shampoo en verzorging.

Nieuwe kapper is aanwinst.

Nu een aantal keren geknipt door de nieuwe kapper en dit tot volle tevredenheid.

Fijne knipbeurt gehad. Ziet er weer geweldig uit,

Zeer goed geknipt

Het haar was lang en futloos Weer mooi kort geknipt, heel mooi model .

Weer als vnouds.

Is de lange wachttijd meer dan waard.

Prima !!

Ook vandaag weer prima geknipt met zeer acceptabele wachttijd. 3 kappers aan het werk. Top !

Was weer goed !

Supert en zeker ook om te zien dat er weer drie stoelen in gebruik zijn.

Delivers a great service

At "Herenkapsalon de Barbier" I know that I'll receive the haircut that I want. The shop is cosy and comfortable and Wilfried is always precise, attentive and friendly. It's always a pleasure to go there.

Top en gezellig

Heerlijk om na het werk nog even langs Wilfried te gaan, en weer netjes naar huis. Top service en altijd een gezellig bijpraat moment.

Vakkundig en net werk wordt geleverd

Zaak is in 1968 gestart in de Kapelstraat in Veldhoven en overgegaan van vader op zoon. Ik kan na 53 jaar zeggen dat kwaliteit nog steeds geleverd wordt. Fijne sfeer en moderne kapper zaak.

Zoals altijd weer een prima verzorgde knipbeurt.

Weinig aan de vorige zin toe te voegen

Reactie van het bedrijf

Hoi Lout, bedankt voor je review. Groetjes Wilfried