Helemaal goed
Vanaf mijn 11 jaar al klant bij Leemans nu 59 jaar lang al klant .
Roel
Laden reviews...
222 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.981 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen de barberzaak consequent voor vriendelijk personeel, vakmanschap en een gezellige sfeer. De feedback benadrukt snelle service, goede koffie en aangenaam vermaak, en consistente kwaliteit. Al met al vertrekken bezoekers tevreden en komen graag terug voor een volgende knipbeurt.
Vanaf mijn 11 jaar al klant bij Leemans nu 59 jaar lang al klant .
Roel
Veldhoven
Nul millimeter haar, maar een dikke 10 voor lef.
Martin
vakbekwaam geknipt
Christ
Veldhoven
Altijd een warme welkom. Professioneel geknipt, een ontspannende schouder massage, en een vrolijke sfeer :)
Nigel
Veldhoven
Mooie schone, leuk ingerichte salon. Lekkere koffie, fijne lektuur. En ook nog tevreden met het knip resultaat.
Richard
Veldhoven
Het was weer ouderwets! Gezellig, niet te lang wachten, prima knipbeurt!
14 September 2026
Marcel
Veldhoven
Hoi Marcel, bedankt voor je geweldige review.
Groetjes Wilfried
Prettige sfeer. Met veel aandacht en nauwkeurig geknipt.
14 September 2026
Jos
Veldhoven
Hoi Jos, bedankt voor je toppie review.
Groetjes Wilfried
Klantvriendelijk en mooie kapsalon. Geen afspraken. Gewoon binnenlopen en mogelijk even wachten.
11 September 2026
Henk
Eindhoven
Hoi Henk, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Niets aan toe te voegen.
10 September 2026
Kees
Veldhoven
Hoi Kees, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Vanaf binnenkomst ging alles van een leien dak. Ik kon zo de kapperstoel in, ik werd meteen geholpen. En 25 minuten later stond ik weer buiten, netjes naar wens geknipt en een massage na. Bedankt.
10 September 2026
Piet
Veldhoven
Hoi Piet, bedankt voor je toppie review.
Groetjes Wilfried ps. nog een fijne vakantie
Een goede kapper
7 September 2026
Kees
Veldhoven
Hoi Kees, bedankt voor je review.
Wederom zoals altijd goed
Henri
Veldhoven
Hoi henri, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Het was weer nodig dus op naar de barbier. Sfeer weer prima en goed en deze keer snel aan de beurt. Jammer, net geen tijd voor koffie. Tijdens het knippen over wat medische ervaringen in Frankrijk gehad. De oude knipkaart was op dus een nieuwe gekocht onder het motto "de Barbier moet blijven".
Jan
Veldhoven
Hoi Jan, ben maar niet bang wij gaan niet weg. Nog bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Mijn haren zitten weer mooi en het was weer een gezellige onderbreking in de dag.
Jos
Veldhoven
Hoi Jos, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Prima service. Er word veel tijd voor je genomen. Korte massage van de schouderpartij na de knipbeurt. Gezellig praatje tijdens het knippen.
Peter
Veldhoven
Hoi Peter, bedankt voor je toppie review.
Vakwerk
28 August 2026
Eric
Veldhoven
Hoi Eric, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Vorige week ben ik weer bij de Barbier geweest. Dit keer weer geknipt door Jules: snel en vakkundig. Met aandacht voor overtollige haargroei. Het was weer prima.
26 August 2026
Jan
Veldhoven
Hoi Jan, fijn te horen dat je tevreden bent over onze benjamin. Nog bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Weer perfect geknipt en de toestand in de wereld besproken !
Jaco
Veldhoven
Hoi Jaco, inderdaad besproken maar niet opgelost. De oplossing gaan we het de volgende keer over hebben, ik heb wel een paar ideeën. Nog bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
De kapper is al jaren mijn kapper....en die van vele anderen merk ik vaak. Soms is het even wachten op je beurt, maar de tijd kun je doden door gezellig te buurten onder het genot van een bakkie koffie of zelfs een bierke. Eenmaal aan de beurt dan krijg je ook wat......precies het kapsel waarmee je weer over straat durft en zelfs mee thuis durft te konen. Kortom....de beste kapper van de stad!
Erwin
Waalre
Hoi Erwin, bedankt voor je GEWELDIGE review.
Groetjes Wilfried
Omdat je geen afspraak hebt kan je geluk en pech hebben met de drukte. Maar het is er gezellig en je hoeft je niet te vervelen. Genoeg lectuur en goede koffie. Een echte aanrader.
Frank
Eindhoven
Hoi Frank, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Mijn haar zit fantastisch!!!
Richard
Veldhoven
Hoi Richard, bedankt voor je geweldige review.
Groetjes Wilfried
Het is het wachten meer dan waard. Voor de beste knipbeurt moet je naar de Barbier. Ik ga altijd blij naar buiten.
19 August 2026
Dick
Veldhoven
Hoi Dick, bedankt voor je SUPER review.
Groetjes Wilfried
Weer flink bij gepraat en oja ook nog netjes geknipt (haha)
17 August 2026
Robert
Veldhoven
Hoi Robert, we zijn weer mooi op de hoogt van het laatste nieuws. Nog bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Goede vriendelijke en ervaren kappers.
15 August 2026
Peter
Veldhoven
Hoi Peter, bedankt voor je review.
Groetjes Wilfried
Ook bij mij op mijn oor gesneden met tondeuse, wond geneest slecht door dat ik diabeet ben en bril dragend. loop er al ruim een maand mee.
15 August 2026
Karel
Veldhoven
Hoi Karel, wat vervelend om te horen dat de tondeuse je oor heeft geraakt waardoor je oor is gaan bloeden. Normaal gaat een klant pas naar huis als het bloeden gestopt is. Wat voor Jan geldt is ook bij jou het geval, ik kan je niet terug vinden in ons klantenbestand en dit met de kapper te bespreken die jou heeft geholpen. Ik vind het wel gek dat je zoals je zelf zegt "na ruim een maand" toevallig op onze review site komt en de review van Jan ziet en daarom ook een review geeft in plaats van dat je even terug komt of het ons even meldt. Wij hebben de review van jou en Jan laten onderzoeken en nu is er het vermoeden dat hier iets niet klopt wat ik niet hoop zodat we deze reviews toch serieus moeten nemen en hier iets mee moeten gaan doen beste Jan-Karel.
Toch nog bedankt voor je review.
Oortlaan 158
5505RH Veldhoven