Ben zeer tevreden over de totale handelingen en behandeling.
Netjes en goed te woord gestaan,
De Relaxfauteuil zou ongeveer half januari worden geleverd,maar was 22 december al klaar,prima levering. ook in de showroom goed advies en vriendelijk te woord gestaan.
Ja, maar de stoel is pas recent geleverd, zodat een gefundeerde beoordeling eigenlijk nog niet mogelijk is. Maar wat we tot nog toe ervaren hebben is erg positief. Hopelijk blijft dat in de toekomst ook zo.
Goede referenties van kennissen gehad. We zijn netjes ontvangen, aardige man. Nog koffie gehad, prima.
Het meedenken van de verkoper. We hadden nogal wat eisen. Achteraf werd alles netjes op een rijtje gezet, ook de prijs.
Helemaal goed bevallen. Kom absoluut nog terug voor een volgende stoel.
Het was echt heerlijk om hier de showroom in te lopen. Het straalt rust en warmte uit en je wordt geholpen met deskundig advies zonder dat je ook maar iets van een verplichting voelt. Ze zijn oprecht en eerlijk over hun product. Erg goed geholpen! Tot aan de bezorging aan toe, waar alles nogmaals netjes wordt uitgelegd. Hij plakte zelfs nog even vilt voor mij onder mijn nieuwe relaxfauteuil.
Prima bedrijf, prima behandeling, prima kennis van zaken. Blij met stoel en snelheid leveren.
Erg prettig geholpen en een hele fijne stoel gevonden!
prima personeel met verstand van zaken en leveren een refekt produkt
Wij zijn bij Easysit terecht gekomen door een kennis en via de website en het viel ons op dat er echt geluisterd werd voordat we gingen passen. De stoel zit heerlijk en wat ons betreft een positieve ervaring. Johannes Smeets
Meedenken vanuit adviseur was fijN. Nu genieten van de Stressless Orion. Zit heerlijk. Genieten er elke dag van.
Fantastische stoel aangeschaft via Easysit. Vooral het meedenken van adviseur als prettig ervaren. De stoel staat nu net week bij ons thuis. heerlijk!
Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken! De eerste indruk was geweldig. Professionele begeleiding, vriendelijk en alle tijd. Het viel niet mee om mijn man, die 'getrouwd' was met zijn Fitform stoel te enthousiasmeren. Dit is helemaal gelukt! Hij is superblij met de Easy Sit S54. Ik zit sinds jaren weer in mijn eigen stoel! Aflevering ook perfect. Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen. Bedankt Wim en Harriët Weitkamp De Wilde Roos
Zeer prettig in showroom Sneek ontvangen. Zeer veel typen stoelen beschikbaar in diverse maten aanwezig zodat een showroomstoel al direct goed getest kan worden, waarna nog specifiekere wensen toegepast kunnen worden. Bij afspraak 100% aandacht en advies in de showroom. Bij levering alles volgens opdracht uitgevoerd en nogmaals uitleg gegeven over de werking van de stoel. Opvallend was de zeer korte levertijd van net iets meer dan 3 weken! Geweldig. Een topproduct met uitstekende service!!
De snelle levering heb ik als positief ervaren
Prettige manier van zaken doen en deskundig advies, zowel bij aankoop als bij aflevering.
vriendelijke ontvangst goede adviezen
Behandeling was heel goed. Stoel werd veel sneller geleverd dan gedacht.
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum