Ben als klant binnen gekomen en wist wat ik wou. Goed geholpen door de medewerker . Service was 100%. Dat omdat ik wist wat ik wou hebben.
Keurig geholpen met koffie als ondersteuning. Nogmaals dank voor de service.
Er was van te voren al een selectie gemaakt zodat ik niet de hele zaak door moest voor stoelen. Ik heb nu een heerlijke sta op stoel. Hierdoor heb ik meer energie om te lopen doordat het mij niet zoveel energie kost om op te staan. Ik ben heel goed geholpen.
Zowel personeel als de inplenner en bezorg serves was top
Geachte heer Haverhoek, Beste Johan, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn en dat u er maar lang van mag genieten.
Heel positief, stoel bevalt uitstekend! 't Is een aanrader om hier een stoel te kopen.
Geweldige en goede ervaring door deskundige voorlichting en perfecte presentatie door medewerkers Easysit in Hilversum. Persoonlijke benadering mbt onze wensen hebben we erg gewaardeerd. Over een onvoorziene vertaging in levering werd duilijk en tijdig gecommuniceerd. Perfecte aflevering door duidelijke afspraak en correcte medewerkers.
ik heb het als heel plezierig ervaren
De Heer Brouwer is een top verkoper, komt zijn afspraken na. Hem is geen moeite te veel hij blijft presenteren op een prettige manier.
Heel goed Prettig contact
goed.
Tot nu toe alles prima. Garantie/nazorg moet ik afwachten maar denk wel dat dat goed is.
Uitstekend deskundig advies van aardige verkopers
Zeer goed en de stoel ziet er erg mooi uit. Snelle levering. Omdat ik geen ervaring heb met een relaxstoel ben ik benieuwd hoe de stoel er over een jaar uitziet. Daar bedoel ik mee de werking en of het leer niet doorzakt en veel plooien krijgt.
Snelle reactie op aanvraag via website
Deskundigheid en persoonlijke aandacht.
Stoel bevalt goed
Zeer goede uitleg van verkoopster en en goede uitleg van de bezorg mannen.
service
Prima!
Prima. Over eventuele garantie en nazorg kunnen we, 2 dagen na de aflevering, nog niets zeggen. Dat geldt ook voor de kwaliteit.
zeer goed aan te bevelen bij vrienden en kennis. ook leuk de bos bloemen een dag na aflevering.
geven je een goed gevoel als klant en het bloemetje bij aflevering is de kers op de taart :) Héél attent !!
zitten prima, zeker voor mensen met wat kortere benen.
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum