Over de vragen die ik heb aangegeven met n.v.t. kan ik eerst na een tijd beantwoorden. Ik heb de stoel nog maar net !!!
Een eerlijke mening! U heeft helemaal gelijk. Buiten de vragen om die u "nog" niet kunt beantwoorden zijn wij blij met uw beoordeling.
Nvt
Wij zijn uiteraard blij met uw positieve ervaring! Ons telefoonnummer staat linksboven vermeld op uw factuur/rekening en orderbon (088-6220220)
Vriendelijk en deskundig geholpen. Persoonlijke aandacht. Bezorging goed en op tijd.
Het op positieve wijze meedenken met ons als klant kwam erg vertrouwen wekkend over. De geleverde stoel voldoet geheel aan onze wensen.
Bedankt voor uw positieve reactie! Dit geeft ons zeer zeker voldoening en putten wij onze kracht uit om op dezelfde voet door te gaan.
Goed zittende hoekbank met een moderne uitstraling
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat wij aan uw wensen mogen voldoen.
Prima...advies luisterde aandachtig aan de hand van je wensen. Klantvriendelijk Naam goed de tijd voor je
Bedankt voor uw positieve reactie. Wij nemen uw verbeterpunt zorgvuldig in behandeling.
Goede Service. Uitstekende kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Veel plezier met uw nieuwe stoel.
Vriendelijk advies. Prima voorlichting.
Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Veel plezier met uw nieuwe stoel.
Stoel zit heel goed
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat betreft het oplaadpunt, die wordt door ons achterop de rugleuning gemonteerd ivm de toegankelijk.
Goed en deskndig advies gehad prima
Dank u wel voor uw reactie. Uw tip nemen wij ten harte
Het advies en begeleiding in de vestiging was goed.
Goed behandeld, en goed geleverd binnen toegezegde tijd. Zeer tevreden.
Zeer vlot geholpen door vriendelijke medewerkers die doen wat ze zeggen
de verkoper René is zeer alert en luisterend dus vakkundig en de chauffeur is bij aflevering van de relaxstoel zorgvuldig te werk gegaan en heeft goed naar mij geluisterd om met een beschermdeken om de stoel de nauwe deuropeningen door te komen !
Zeer gastvrij ontvangen. Ruim voldoende informatie gekregen. Gelukkig geen personeel dat alleen maar uit is op verkopen.
Dezelfde dag geleverd een verhogingsring voor Stressless fauteuil.
Uitstekende service
Keurige aflevering. Twee stoelen op tweehoog afgeleverd, in de kamer gezet en alle verpakking én een oude stoel weer meegenomen.
Ja we hebben nog maar sinds ind januari stoelen, bevallen tot nu toe prima
Goede adviezen en prima voorlichting.. Garantie en nazorg is afwachten !
een aantal vragen kunnen we niet beantwoorden omdat we daar nog niet mee te maken hebben gehad Mevr Noort bedankt u hartelijk voor de bloemen , zij was blij verrast
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum