Zeer tevreden met het geleverde produkt.

Tijdens ons bezoek aan het bedrijf in Burgum werden we op een zeer prettige en kundige wijze voorgelicht over het uitgebreide assortiment aan stoelen. We kregen daarbij een zeer goed gevoel en hebben ons doen besluiten om nog dezelfde dag een stoel te bestellen.

Goede mogelijkheden, zitten prettig

Beide stoelen 8 uur aan stroom gehad. Na een week weer moeten opladen, terwijl vond gezegd dat dit pas na 2 maanden nodig zou zijn. Hebben nu de stoelen een etmaal aan stroom staan. Indien het niet beter wordt nemen wij contact op.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

De gekozen stoel was conform de afspraak en werd op tijd geleverd.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Goede service, afspraak is afspraak

Wij wilden dezelfde stoel als 4 jaar geleden hebben, in dezelfde kleur leer. Er is veel moeite gedaan om dit voor elkaar te krijgen.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Goed advies voor een eerlijke prijs.

Men kijkt echt naar de persoon en durft nee te zeggen als ze iets niet kunnen beloven.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Heel prettig geholpen, vakkundig en ontspannend. Ook goede afhandeling .

Zeer tevreden!

Tot dusver zeer tevreden. Boeket bloemen zeer op prijs gesteld!

Tevreden

Zijn zeer tevreden ....prachtige stoel ...helemaal naar ons zin !

Heel positief

Goede bejegening. Juiste informatie. Tevreden klant

• Bezoek aan vestiging Burgum

Een prima stoel en een goede service!

Goede ervaring

• Bezoek aan vestiging Burgum

Tot dusver prima, maar ik heb hem pas een week

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Nette afspraken die worden nagekomen

Alles liep Zoals het hoort

1. Wij waren goed geholpen in de Hilversum showroom. 2. Levertijd was 12 weken maar de coronavirus heeft ook invloed erop gehad. 3. Op de dag van levering, was De stoel op tijd Geleverd. 4. De garantie was namen paar dagen aan ons gemaild.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Veel mogelijkheden in een stoel

De door ons aangeschafte stoel heeft naast de relax- ook de sta/op mogelijkheid. Deze mogelijkheid is verrassend beter dan verwacht.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Goede begeleiding bij aankoop en correcte aflevering.

Prettige omgang en voor zover nu bekend (hebben er nog amper op gezeten door drukte van verhuizing) een zeer goede kwaliteit.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

De op maat gemaakte stoel is geheel volgens afspraak geleverd.

Tijdens het bezoek aan de winkel is goed geluisterd naar mijn wensen.

Vriendelijke en vlotte service

Zie boven

• Bezoek aan vestiging Burgum

Hoop dat dit ook zo blijft als er iets geregeld moet worden,als het meubel,iets mankeert

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Tot nu toe , goede ervaring .

Heel blij mee ,de stoelen zien er goed uit en zitten geweldig .

• Bezoek aan vestiging Burgum

Relaxstoelen en lederen bank netjes afgeleverd en gemonteerd. Ontbrekende tussensnoer relaxstoel binnen enkele dagen per post ontvangen.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Lekker en zit een stuk hoger

Lekker zit een stuk hoger

geen

De stoel is nog niet gebruikt omdat mijn vrouw nog op een revalidatie plaats in een verpleeghuis is. De verplichte velden zeggen dus niets en een oordeel en een score geven dus slechts een beeld van onze tevredenheid tot nu toe . Met een aanvankelijk lage score gaf ik slechts aan dat een score niet goed mogelijk was in mijn ogen.

• Bezoek aan vestiging Burgum

goede ervaring netjes geholpen gewon goed

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Duidelijk bij verkoop goed advies

Precies binnen afgesproken tijd geleverd, de stoelen zien er goed uit. Of ze ook lekker zitten moeten wij nog ervaren.

Professioneel,klantvriendelijk.

Sikko Visser ging op al mijn vragen in en dacht mee. Resultaat een prima en ook mooie stoel.

Verlengde Zuiderloswal 8a

1216 BX Hilversum