Prima geholpen in de winkel en bij de bezorging.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Duidelijke, vakkundige info over het product.

In de winkel al in en outs bekeken en men nam alle tijd voor ons. Er werden vervolgens duidelijke afspraken gemaakt omtrent de levering. De geboden service was en is uitstekend en deze service ging veel verder dan verwacht. Ook de garantie op het product is meer dan uitstekend te noemen. De chauffeur die de relaxstoelen bracht was vriendelijk en nam ook de tijd voor een uitleg. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en de stoelen zitten uitstekend. mvg Theo Bod

Fantastisch

We zijn super goed geholpen en service was perfect. Mijn zus Is er super blij mee en vind hem heerlijk zitten.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Prima advies en heel klantvriendelijk

Gebeld met vestiging in Burgum, op korte termijn een afspraak gepland. Met moeder van 91 jaar langs geweest en in de showroom verschillen de sta-op stoel modellen geprobeerd en door de eigenaar geadviseerd. Mooie stoel uitgezocht, wel met een lange levertijd, ca 3 mnd., maar 8 dec. j.l. geleverd. Toch nog eerder dan verwacht. Stoel zit prima en bevalt goed.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Goed geholpen, prima service.

Zoals boven al gezegd. We werden goed geholpen. De stoelen zijn bezorgd. Onderhoudsmateriaal is nagezonden.

geweldig

alles volgens afspraak

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Aardige bezorgers maar te korte tijd voor de aflevering en afwerking

In eerste instantie maar 1 persoon met het verzoek zelf mee te helpen, dit kunnen wij niet afspraak een dag verplaats dan 2 personen maar afspraak was 09.15 uur arriveerde om 09.30 uur en hadden in principe te weinig tijd voor de klus Een persoon moest om 10.0 uur bij de zaak zijn om te penen daardoor werd de klus afgewerkt langer dan gepland door 1 persoon Kortom slecht ingepland zeker voor dat bedrag dat we betaald hebben lag niet aan de bezorgers maar aan de planning.

Goede en vlotte service

Aanschaf en afhandeling ging zoals omschreven op tijdstip zoals afgesproken

TOP-SERVICE GELEVERD

We waren al heel blij met onze sta-op-stoel die we in Burgum gekocht hadden, maar het comfort kon nog een "ietsie-pietsie" beter. We hebben contact opgenomen Met Easysit en al vrij snel kwam er een medewerker bij ons lang om te kijken en te horen wat we graag wilden. We hoefden ons verhaal niet eens meer te doen want toen mijn man in de stoel ging zitten zei de medewerker meteen: "O ik zie het al" en vertelden niet wij maar hij wat het probleem was. Hoewel het heel druk was op de zaak waren wij verheugd verbaasd dat al op zeer korte termijn de stoel werd opgehaald voor reparatie en ook binnen zeer korte tijd weer bij ons terug was. En.................... de oplossing is gewoon in een woord "TOP" want de stoel zit nu zoals wij het graag willen en genieten er elke dag van. Wat ons betreft kon het niet beter. wij vinden EASYSIT EEN GEWELDIG BEDRIJF MET TOP-MEDEWERKERS SUPER-SERVICE!

• Bezoek aan vestiging N.v.t.

Super tevreden

Wat ben ik blij met mijn nieuwe Sta-op stoel. Super vriendelijk geholpen in de winkel er wordt de tijd voor je genomen en ik heb een stoel gevonden die helemaal bij mij past en aan mijn eisen voldoet. Ook over de bezorging ben ik zeer tevreden mijn stoel is netjes en optijd afgeleverd en keurig geïnstalleerd.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Kunnen we nog weinig over zeggen na 1 week !

Tot nu toe bevalt de bank goed, maar moeilijk om het reëel te beoordelen na 1 week !

Meer dan tevreden!

Een heel prettige ervaring,

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Goed voorgelicht in de showroom. Kwam na werktijd met de stoel thuis.

na werktijd stoel thuis gebracht om de juiste kleur te bepalen. Gelijk besteld. Na 11 weken geleverd. Klopte allemaal. Plezierige en betrouwbare man. Staat erg mooi en zit heerlijk!!!

prima!

Ik werd in de winkel goedgeholpen en degene die de meubels bezorgde was ook prima.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

vriendelijke medewerker die ons naar de juiste stoel bracht.

goede stoel en zeer snel geleverd

Prima.

Goed geadviseerd en zeer tevreden klant.

Heel prettig geholpen.

We werden vriendelijk ontvangen en zeer prettig geholpen. Er werd naar ons geluisterd en met ons meegedacht. Ook werden diverse mogelijkheden (oplossingen) aangedragen en op voor- en nadelen gewezen.

Heel goed vriendelijk personeel

Ik zou jullie aanbevelen voor een nieuwe stoel te kopen en heel veel keus

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Goed geholpen zowel bij het uitzoeken en als bezorging.

• Bezoek aan vestiging N.v.t.

Zeer tevreden.

Fijne stoel, goede bezorger legde alles goed uit. Was heel rustig. HEEL FIJN.

Fijne zaak

Word goed en vakkundig geholpen

uitstekend

uitstekend

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer prijzig maar de moeite waard.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Zeer goede uitleg en hulp in de winkel, zonder opdringerig te zijn.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Zeer prettig geholpen in de winkel en de stoelen voldoen helemaal aan onze verwachtingen.

Verlengde Zuiderloswal 8a

1216 BX Hilversum