Vriendelijk geholpen zelfs met taxi gehaald om proef te zitten. Stoel is alleen statisch jammer maar verder super tevreden

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Hele fijne, prettige en professionele manier van werken.

Er werd goed advies gegeven. Meegedacht in mogelijkheden. Een prettige en persoonlijke benadering bij de aankoop.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

ik ben blij met de staopstoel

Ik kon al een hele lange tijd niet goed opstaan uit mijn fauteuiltje en het werd tijd en nieuwe stoel aan te schaffen. Zo gedaan. we zijn uitstekend geholpen door de verkoper. Het enige minpunt is dat je er zo lang op moet wachten voordat de stoel wordt bezorgd.

Super goede service

Werd zeer goede geholpen met het uitzoeken van een sta op stoel, de verkoper nam ruim de tijd en wist goed aan te voelen wat voor mij de beste stoel was. Ook de levering werd professioneel uit gevoerd en duidelijk uitgelegd hoe de stoel werkt. Kort samengevat ben ik super tevreden over hoe alles is verlopen.

• Bezoek aan vestiging Burgum

stoelen zijn hier bezorgd, zien er erg mooi uit.

maar vanwege de lucht staan ze helaas nog steeds niet in de woonkamer. wegens allergische reactie hier moeten we wachten tot er geen lucht meer van de stoelen afkomt. wel heb ik een vraag over een mail die ik kreeg over een soort 5 jaren contract waarvoor ik zou hebben getekend. ik heb de mail vanmiddag aan Jordy gestuurd, want ik heb geen idee wat dit is. of dat het een nepmail is. want ik weet nergens van

Prima!

Mijn ervaringen zijn tot nog toe prima. Erg netjes geholpen. Wel moet nog blijken of de stoel lekker zit. Hij is pas 4 dagen in huis.

• Bezoek aan vestiging N.v.t.

Prima bezorging en op de doorgegeven tijd.

Keurige en ette aflevering.

Vlotte levering volgens afspraak

Na zorg was prima

• Bezoek aan vestiging Burgum

Hele goede service en vriendelijkheid! Alleen maar goeds!

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Fijne verkoper met ruim tijd voor ons en mooie stoelen

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Bezorging was prima, alleen de levering tijd is duurde lang.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Mijn ervaring was heel goed.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Bank zit heerlijk, mooie kleur.

Wij zijn erg blij met de bank. Kregen bij het uitzoeken ook genoeg tijd om wat langer proef te zitten. We mochten het leerstaaltje meenemen naar een andere woonwinkel om bijpassende stof te vinden. Vriendelijke monteurs, hebben ook nog even geholpen met een oude hocker in elkaar te zetten.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Service in de winkel en tijdens de levering is prima en niks op aan te merken

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Zeer goed advies en hoge kwaliteit relaxfauteuil.

Zeer prettige adviseur in de showroom. De kwaliteit van de meubels is hoog. Goede keus gemaakt en ben zeer tevreden met mijn aankoop. Fijne winkel!

helemaal super!

prettig geholpen in de winkel, snelle levering, oude meegenomen, kortom helemaal tevreden.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Professioneel, vriendelijk gericht op wat comfort geeft voor de klant

zie boven

Zeer plezierig

Deskundig..behulpzaam

Goed, netjes en eerlijk.

Bij de aankoop zijn wij netjes en met een duidelijk advies geholpen. Ook werd er goed met ons meegedacht. Aflevering was netjes en uiterst correct. Al met al zijn wij dik tevreden met onze keus op Easysit.

• Bezoek aan vestiging Barneveld

Na moeilijke start, een goede afsluiting

Bij aflevering was 1 van de 3 elementen niet helemaal naar onze zin. Firma POS werd ingeschakeld als onafhankelijke partij. Met deze firma niet zo'n geweldige ervaring gehad; voelden ons niet serieus genomen. Vervolgens heeft P.Bergsma van Easysit Burgum persoonlijk de oplossing van klacht op zich genomen en vervolgens ook een goede oplossing gerealiseerd. Zeer goede service van Easysit

• Bezoek aan vestiging Burgum

Zowel in de showroom als ook via de telefoon en bij de aflevering van stoel en bank ging alles goed

In de showroom een uitstekende, meedenkende en klantvriendelijke medewerker getroffen. De medewerker nam goed zijn tijd geen haast en goede beantwoording van onze vragen, De aflevering van stoel en bank ging prima en goed volgens afspraak.

Prima.

Prima .

Wij zijn tevreden !!

Prima.

prima!

mooie stoel en zeer vriendelijke medewerkers,

Goed advies

Verlengde Zuiderloswal 8a