Geweldige banken en stoelen, voor een prima prijs en super service

Voor een hele scherpe prijs hebben wij hier een fantastisch zittende bank en bijpassende fauteuil gekocht. De service was geweldig, de medewerker dacht goed met ons mee en gaf adviezen waar nodig. Daarnaast is er standaard meer garantie dan bij andere winkels en word je uitgelegd hoe je de stoffen het beste kunt onderhouden. Zeker een aanrader.

• Bezoek aan vestiging Wezep

Prima geholpen goede uitleg over het verschil in stoelen en bekleding

Zeer positief

Goed en deskundig geholpen door de medewerker in Hilversum. Nam rustig de tijd voor ons en drong ons niets op.

Heel goed!!

Vlotte verkoper, geen verkooppraatjes.

• Bezoek aan vestiging Wezep

Heel goed geholpen goede uitleg

We werden vriendelijk ontvangen . En heel goed alles uitgelegd

zeer goed vriendelijke verkoper

• Bezoek aan vestiging Burgum

Prima geholpen, niet opdringerig, maar vakkundig. Niet strooien met kortingen, je krijgt gelijk de juiste prijs. Bij andere bedrijven dat anders ervaren. Prettig personeel.

Prima en vakkundig advies

Prima en vakkundig advies

• Bezoek aan vestiging Hilversum

prima geholpen duidelijke uitleg en een kopje koffie.

prima geholpen duidelijke uitleg . ontvangen met een kopje koffie.vriendelijk personeel.

• Bezoek aan vestiging Wezep

Bekwaam personeel geeft prettige uitleg over diverse modellen

Medewerker luisterd en stelt kritische vragen over de wensen van de klant. Bij het passen wordt kundig geadviseerd over houding van de klant in de gewenste stoel

Zeer tevreden!

Het maken van de afspraak voor een bezoek in het verzorgingshuis waar mijn moeder woont was zo gemaakt. Tristen (medewerker) was netjes op tijd en had de vooraf aangegeven stoelen bij zich. Vooraf was er door de ergotherapeut een inschatting van de afmetingen gemaakt en deze ergotherapeut was tijdens het bezoek ook aanwezig. Tristen was een jonge enthousiaste man die heel vakbekwaam was en meedacht bij het beoordelen welke stoel het meest geschikt was voor mijn moeder. Rustig, geduldig en aandacht voor mijn moeder die niet meer de snelste is bij het uitproberen van de sta-op-stoel. De gekozen stoel was direct leverbaar en kon dus blijven staan. De oude sta-op-stoel werd netjes beoordeeld en de inruilprijs was na wat onderhandelen heel netjes. De prijs van de stoel was ook redelijk als je kijkt naar de concurrentie. Ook de ergotherapeut was tevreden over dit bezoek en zal waarschijnlijk wel vaker Easysit voorstellen bij bewoners. En dat vind ik heel begrijpelijk, goede ervaring dus en een pluim en een salarisverhoging voor Tristen :-) (Nee, ik heb geen aandelen :-)

Goed.

Gewoon heel professioneel en vriendelijk .

Zeer prettig

Goed advies

• Bezoek aan vestiging Burgum

Warm welkom en scherpe prijs

Prettige ervaring en ook direct zaken gedaan. Ruime keus aan meubelen en kennis van de materie. Scherpe inruilprijzen voor onze stoelen dus direct tot overeenkomst gekomen. Nu hopen dat de levering begin december is.

Tevreden

Verkoper drinkt zich niet op, laat je rustig kijken.

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Heel vriendelijk en meedenkend geholpen.

We werden vriendelijk ontvangen en onze wensen werden met de mogelijkheden besproken, zodat we op de juiste combi uitkwamen. We zijn zeer tevreden de deur uitgegaan.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Prettige ontvangst. Goede voorlichting.

Zie boven.

Goede uitleg.

Neemt de tijd voor de klanten.

• Bezoek aan vestiging Burgum

Ik was zeer tevreden neetjes ontvangen

Ik vond alles zeer goed gaan

We werden goed geholpen door de heer Peter Bergsma

• Bezoek aan vestiging Burgum

Afspraak is goed nagekomen en er wordt groot aanbod tentoongesteld

Prettig en geluisterd naar wat we zochten

prettig en positieve ervaring

een goed gevoel en vertrouwen in de verkopende persoon

prima geholopen

prima alleen levertijd heel erg lang

• Bezoek aan vestiging Hilversum

Ben heel vriendelijk en deskundig geholpen !

Super goed advies van Peter

Geweldige hulp

Geweldige hulp en geduld bij het zoeken naar de gewenste stoel.

Verlengde Zuiderloswal 8

1216 BX Hilversum