Laden reviews...
147 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten melden een consistente positieve ervaring bij Easy Sit winkels. Het personeel wordt geprezen om vriendelijkheid en vakkennis, en er is een ruim assortiment. Levering en nazorg worden als betrouwbaar ervaren. Over het algemeen blijken de reviews tevredenheid en vertrouwen in de advisering te tonen.
Prettige zaak die keuzemogelijkheden heeft en die klantvriendelijk is. Een goede stoel is net zo belangrijk als een goed bed. Dan blijkt het ook nog prettig dat je goed advies kan krijgen. Kijk iets verder dan het prijskaartje en kies voor duurzaamheid.
20 August 2026
co
Utrecht
Goed advie, zorgvuldig thuis bezorgd, heerlijk zitten
19 August 2026
Sjoukje
Faber
Dank voor uw mooie beoordeling.
Veel plezier ermee.
Team Easysit
Prima advies en mooie stoelen.
19 August 2026
Rinse de Groot
Mantgum
Dank voor uw mooie beoordeling.
Team Easysit
Goed advies en geweldige service
18 August 2026
Harm van der Bij
Harkema
Dank voor uw mooie review!
Team Easysit
Ik werd bij binnenkomst gegroet en gevraagd of hij kon helpen, op mijn antwoord "ik wil even rondkijken" sprong hij niet gelijk op mijn nek maar hij liet me ook rustig rondkijken! Bij mijn 2e ronde vroeg hij of ik ook iets wilde weten en ja ik zou graag de prijzen willen want die stonden er niet bij. Hij vertelde mij vervolgens de verschillen in de stoelen en liet me rustig verschillende modellen uitproberen Ik koos uiteindelijk een middenklasser die goed "zit" en werden het globaal eens over de prijs die wel hoger was als ik me eigenlijk kan veroorloven en toch liet hij me vertrekken om even na te denken en mijn man op te halen. Ook mijn man zat goed in deze stoel en de verkoper liet hem ook de maat midi en klein proberen om hem de verschillen hierin te laten voelen. We zochten de bekleding uit en hebben 2 stoelen besteld en, zo fijn, hij ruilt onze oude stoelen in tegen een zeer redelijke vergoeding Ik ben reuze blij met deze aankoop en wacht nu met spanning op de levering!
17 August 2026
w.m. van Bunningen
Dronten
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn dat u het ook zo ervaren heeft en hartelijk dank nogmaals voor uw opdracht.
Alvast veel plezier met uw nieuwe stoelen.
Team Easysit
We zijn professioneel geholpen en de verkoper nam alle tijd om ons de modellen te showen. Omdat wij 9 jaar geleden een stoel op maat hadden gekocht die al die jaren perfect heeft voldaan, wilden we dezelfde stoel weer. De verkoper heeft ervoor gezorgd dat dit is gelukt. De oude stoel kon ingeruild worden tegen een grote korting. Ik zit nu een week dagelijks op deze stoel en het verhoogd mijn kwaliteit van leven gezien mijn lichaamsklachten. Net zoals dat heeft gedaan 9 jaar geleden. Kortom ik ben wederom heel erg tevreden.
15 August 2026
Cees
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te lezen en dank voor het opnieuw in ons gestelde vertrouwen.
Veel plezier met uw nieuwe stoel.
Team Easysit
Een kundige meneer die snel door had wat er aan de hand was .
Elly Snaterse
Nederhorst den Berg
Dank voor uw beoordeling.
Fijn dat het snel weer opgelost is.
Team Easysit
Er is tijd genomen om een voor mij geschikte bank uit te zoeken. Vriendelijke ontvangst
Sytske
Bussum
Hartelijk dank voor uw review.
Veel plezier met uw nieuwe bank.
Team Easysit
Bij aankomst bij easy sit in Wezep dachten we dat we hier niet zouden slagen voor ons gewenste bankje. Het oogde als een winkel voor de oude mensen, met een goed gevulde portemonnee. We werden vriendelijk welkom geheten en goed geadviseerd. De verkoper was niet dwingend en gaf ons goede tips en benoemde diverse mogelijkheden. We zijn zeer tevreden met de aankoop ons twee zits bankje
Ans
Lemelerveld
Fijn om te lezen.
Hartelijk dank voor uw duidelijke review.
Fijn dat we u konden en mochten helpen aan een nieuwe bank.
Alvast veel plezier ermee!
Team Easysit
Prettige sfeer verkopend personeel loopt niet achter je aan te hijgen. Mooie koop gedaan .
13 August 2026
Helma van Keller
Heerde
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen.
Fijn dat ook u voor ons gekozen heeft.
Alvast veel plezier met uw mooie nieuwe stoelen.
Team Easysit
Ca 6 jaar geleden kocht ik 2 EasySit stoelen via Jordi in dependance Barneveld. Stoelen hebben - in die tussentijd - volledig zit/lig service gegeven als bij de Verkoop was toegezegd. Nu heb ik bij 1 stoel batterijklachten: na contact in Friesland (Burgum) is de batterij 'ge-reset' en voldoet deze stoel weer zoals voorheen: dus een supergoeie deal
12 August 2026
Jan G
Heerde
Wat fijn om te lezen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Veel plezier weer met uw stoel.
Team Easysit
Zeer goed geholpen en geslaagd voor onze aankoop.
10 August 2026
Peter
Huizen
Hartelijk dank voor uw review.
Veel plezier met uw nieuwe zitmeubelen.
Team Easysit
De meneer was erg hulpvaardig en nam de tijd. Hij luisterde goed naar mijn wensen, probeerde mij niks aan te smeren en kon goede suggesties geven voor wat bij mij zou passen. Het resultaat is voor mij een prachtige stoel.
30 July 2026
Ali
Drachten
Fijn om te lezen.
Hartelijk dank voor uw duidelijke review
Veel plezier gewenst met uw nieuwe stoel!
Team Easysit
Wezen kijken voor een 2e relax stoel van Easysit. Uitstekend te woord gestaan door vriendelijke verkoper met goed advies. Mooie leren bekleding uitgezocht en koop gesloten.
28 July 2026
Arjen
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat u wederom voor ons gekozen heeft.
Veel plezier met de Easysit stoelen.
Team Easysit
Easysit Roel, Hartelijk dank voor de mooie stofstalen die u voor mijn broer beschikbaar hebt gesteld. Hij heeft Parkinson en we hebben vroeger een stoffeerderij gehad. De stalen zijn daarom veel meer dan alleen stukjes stof; ze roepen mooie herinneringen op aan het vak en aan vroeger. We waarderen het vriendelijke gebaar enorm. Heel hartelijk dank daarvoor! Dineke van der Meij
23 July 2026
Dineke
Amersfoort
Dank voor uw beoordeling.
Heel graag gedaan.
We hopen dat hij er iets aan heeft.
Team Easysit
Wat ben ik blij dat ik mijn man overgehaald heb om naar Easy Sit in Burgum te gaan. Wat een geweldige ontvangst, hier voelden wij ons echt welkom. Mijn oog viel op de mooie hoekbank, wauw wat zit deze bank heerlijk. Zelfs mijn man was verrukt van dit zitcomfort. Dit moest hem worden en de verkoper, Peter, heeft ons met veel enthousiasme de ins en de outs van deze bank verteld terwijl wij hem aanhoorden onder het genot van een heerlijk ijsje. Ook bij het uitzoeken van de bekleding en de kleuren werden we prima ondersteund. Een relaxstoel stond ook op onze bucketlist, ook daarin heeft Peter ons prima geadviseerd. Al met al een vruchtbare dag. Chapeau!
19 July 2026
Henk en Cilia
Leeuwarden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Veel plezier met uw nieuwe hoekbank en relaxstoel!
Team Easysit
Hele goede service op de persoon afgestemd super
4 July 2026
Eize Weima
Hallum
Hartelijk dank voor uw review.
En dank voor het in ons gestelde vertrouwen.
Team Easysit
Kundige medewerker met goed inzicht in de klant. Erg netjes bediend, goe koop gedaan. Mooie service om in de wachttijd voor de definitieve stoel, een stoel uit te lenen. Mijn moeder is er erg xmcontent mee.
1 July 2026
P
H
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn dat we ook u mochten helpen aan een nieuwe stoel voor uw moeder.
Team Easysit
Goede kwaliteit, een ruim assortiment en prima adviezen. Easysit zal daarom geen klant verliezen!
27 June 2026
Simon
Garyp
Dank voor uw mooie review.
Fijn dat ook u zo tevreden bent over onze kwaliteit, assortiment en adviezen.
Team Easysit
We werden heel goed en vakkundig geholpen. Ik had een Speciale brede stoel nodig en dat was geen probleem. Ik heb de juiste stoel die aan al mijn wensen en zit comfort gevonden en gekocht. Ik kan u aanraden om deze zaak te bezoeken als u een goede stoel naar u wensen voldoet.
25 June 2026
Carly
Emmen
Hartelijk dank voor uw review.
Fijn dat ook u bij ons de juiste stoel heeft gevonden.
Veel plezier ermee.
Team Easysit
Omdat myn frou spitigernôch al lang lêst hat fan COVID en dêrtroch konstante rêchpine hat, bin ik mei har nei Easysit Burgum brocht. Nei it útprobearjen fan in oantal stuollen, hawwe ferkeaper/adviseur Peter en ik keazen foar in liftstoel - wolris in wat djoere - en ja, foarsjoen fan twa Dútske motors dy't noait problemen feroarsaakje. Nei't myn frou sa'n oere yn 'e stoel sitten/lein hie, makke se in ûnbidich punt foar Peter troch op te merken dat se noch altyd net sûnder pine wie. Neffens ferkeaper Peter wie dat korrekt, om't hy gjin medisinen ferkeapet, mar komfort. Myn frou, earlik as se altyd is, wie it dêrmei iens, en wy hawwe de stoel fuortendaliks kocht. Koartsein: goed spul, goed advys, en geweldig goede tsjinst.
24 June 2026
Rinus Kunst-Zwart
Feanwalden
Fijn om te lezen.
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Geniet van uw nieuwe comfortstoel.
Team Easysit
Door onze onoplettendheid verkeerde sta op stoel gekozen,en gekocht.nu hebben we in overleg andere stoel uitgezocht welke wel aan onze eisen voldoet.andere weer ingeleverd dus nu naar beide voltevredenheid opgelost.daarvoor onze hartelijke dank voor deze geweldige oplossing.hulde!
24 June 2026
Jan
StAnnaparochie
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn dat we het voor u konden oplossen.
Veel plezier met uw nieuwe stoel.
In Wezep naast de snelweg gelegen Easysit wikel gekocht
13 June 2026
Bennie
Genemuiden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Team Easysit
Wij zijn goed geholpen Er is naar ons geluisterd wat we wilden Erg belangrijk voor ons Onder het genot van een kop koffie een deal kunnen maken En erg blij
12 June 2026
Chris
Zwolle
Fijn om te lezen. Hartelijk dank voor uw review.
Team Easysit
Prettig geholpen en een hele fijne stoel gevonden
10 June 2026
Tamara
Hattem
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn dat ook u voor ons gekozen heeft.
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum