Test
Goede ervaring
Bij binnenkomst niet gelijk op de nek gesprongen door de verkoper, even de tijd om zelf te kijken. Vriendelijke man en meedenkend en niet opdringerig. Wij zijn blij met onze keuze.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u voor ons gekozen heeft. Alvast heel veel plezier met uw nieuwe relaxstoelen. Vriendelijke groet, Team Easysit
Wij zijn heel fijn geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne winkel.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen en dank dat u voor ons gekozen heeft. Vriendelijke groet, Team Easysit
We werden vriendelijk verwelkomd, kwamen zonder afspraak. De verkoper heeft goed uitleg gegeven over de mogelijkheden mbt een relaxfauteuil. Wij zijn dan ook vol vertrouwen tot aankoop overgegaan!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen. Alvast veel plezier met uw nieuwe relaxstoelen Vriendelijke groet, Team Easysit
Ik ben bij Easy Sit in Wezep erg goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, denkt met je mee en de service is netjes en professioneel. Zeker een aanrader!
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de nieuwe stoel. Vriendelijke groet, Team Easysit
De showroom is mooi ruim opgezet. Ik werd uitstekend geholpen. Er was alle tijd om rustig to een besluit te komen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer! We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe relaxbank. Vriendelijke groet, Team easysit
Ik was voor mijn hoogbejaarde ouders op zoek naar een bankstel met een hogere zit. Gezien hun leeftijd, wilde ik graag een showroommodel, zodat er geen lange levertijd zou zijn. Eerst bij een aantal plaatselijke leveranciers geweest. Was een mission impossible. Bij Easysit heel plezierig geholpen en keuze uit meerdere geschikte modellen. Na een bankstel uitgezocht te hebben werd het de volgende dag door de eigenaar en zijn zoon ’s avonds (in het verpleeghuis) bezorgd. Geweldige service! Mijn ouders zijn blij en zitten comfortabel.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u voor ons gekozen heeft. Vriendelijke groet, Team Easysit
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Daarna gekeken bij diverse stoelen met duidelijke uitleg. Onder het genot van een kopje cappuccino verder gesproken omtrend de koop in een ontspannend gesprek. Beslist een aanrader om dasr een te informeren over de juiste stoel. Chapea.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vriendelijke groet, Team Easysit
Zelfs op zaterdagavond werd mijn nieuwe bank geleverd en de oude meegenomen. Heel behulpzaam en vriendelijke mensen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag gedaan en heel veel plezier met uw mooie nieuwe hoekbank. Hartelijke groet, Team Easysit
Op zoek naar een goede relax stoel, met hulp van prettige verkoper, uitgekomen op het "topmodel" van de vestiging. Geweldige stoel, gehele lichaam wordt ondersteund, nog nooit zo goed gezeten. Een top stoel voor man van 2 meter met rugklachten. Ook mijn vrouw zeer enthousiast. Redelijke korting gekregen.
Geachte familie van Baalen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Alvast heel veel plezier met uw nieuwe stoel! Hartelijke groet, Team Easysit
de stoel is keurig op tijd van afspraak afgeleverd bij de Zorg waar mijn vrouw woont.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Hoop dat uw vrouw veel plezier van de stoel heeft. Hartelijke groet, Team Easysit
Uitstekende uitleg, geen gedram en rustige voorlichting.
Geachte familie Carelse, Hartelijk dank uw mooie beoordeling. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Alvast veel plezier met uw nieuwe bank en fauteuils. Vriendelijke groet, Team easysit
mooie zaak met prachtige zitcomfort relaxstoelen. word goed geholpen en krijg uitleg welke relaxstoel bij je past. geen gehaast, er wordt ruim de tijd voor je genomen. het bedrijf met deze winkel met ruime overzichtelijke relaxstoelen is een aanrader.
Geachte heer Stegeman, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u mijn hulp en uitleg gewaardeerd heeft. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen! Vriendelijke groet, Easysit bv Roel Brouwer
zeer goed geholpen , en advies gekregen
Geachte familie Bijl, Dank voor uw mooie review en voor het in ons gestelde vertrouwen. Veel plezier met uw nieuwe relaxbank en stoelen. Vriendelijke groet, Team Easysit
Wij zijn prettig en met ruime aandacht en goede oplossingen geholpen door dhr. R. Brouwer. Het was een fijne ervaring dat er weer tijd voor je wordt genomen in je beslissingsproces
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat ik u mocht adviseren en helpen bij de aankoop van een nieuwe stressless stoel en easysit bank. Alvast veel plezier met uw nieuwe zitmeubelen. Vriendelijke groet, Easysit, Roel Brouwer
Bij binnenkomst voelde het gelijk goed aan . Vriendelijk ontvangen door Roel , hij liet ons eerst een beetje rond kijken en vroeg of die kon helpen. Het was gelijk van wat wilt U comfort of relaxen eigenlijk zag Roel wel aan ons waar voor we kwamen het wordt comfort Roel liet ons het verschil tussen een paar banken voelen en konden daar door makkelijk een keuze maken.na àlles geregeld te hebben wachten we nu met vol spanning dat de bank wordt gebracht .Roel bedankt voor het advies.( dacht even dat ik 30 jaar terug in de tijd was wat een service.) fam Been
Geachte familie Been, Fijn dat ik u mocht helpen bij de aankoop van 2 nieuwe banken. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe banken. Geniet ervan. Vriendelijke groet, Easysit BV Roel Brouwer
onze ervaring is helemaal top zo wel in de winkel als bij de bezorging
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen. Veel plezier met uw nieuwe relaxstoel. Vriendelijke groet, Team Easysit
Heel tevreden over de uitleg en mogelijkheden Heer Brouwer dacht heel goed met ons mee Heerlijke koffie denk dater een goede keuze is gemaakt
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u voor ons koos en dat u zo tevreden bent over onze uitleg en mogelijkheden. Alvast veel plezier met uw nieuwe stoelen. Vriendelijke groet, Team Easysit
Geduldige verkoper prima uitleg we verheugen ons op de aankoop en komen snel terug
Goed ontvangen, kopje koffie, duidelijke uitleg, voldoende voorbeelden, goed advies.
Het was een eerste afspraak aan huis, waarbij ik 2 verschillende modellen heb kunnen passen Vooraf was er al een en ander doorgesproken en gemeten. De keus was daardoor sneller gemaakt. Ook had men vele stalen ter keuze voor de bekleding. Kortom, prima service
Uitgebreide seniorencollectie stoelen en banken, uitstekend geholpen.
Goede service, er word met je meegedacht, en ze hebben de tijd voor je.
Super nette zaak en beveel het aan andere ook om er eens te kijken.
Verlengde Zuiderloswal 8a
1216 BX Hilversum