5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service, Dinsdag gebeld, onderdeel is gelijk besteld. Woensdag werden we gebeld dat het onderdeel binnen was. Gelijk 's middags naar toe geweest, konden blijven wachten tijdens de reparatie. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuk bedrijf, goede service....Top!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De WiFi Van mijn IPhone 4s was uitgeschakeld en niet meer in te schakelen. Het probleem is binnen 5 minuten vakkundig verholpen. Er werden geen kosten in rekening gebracht. Dat noem ik klantvriendelijkheid ten top. Ik ben erg blij met deze snelle service vlak bij de deur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hou het zo Setso! (=dus kleinschalig en daardoor flexibel en klantvriendelijk) Groeten, Wim