Op zaterdag 12 november heb ik mijn bus opgehaald in Stadskanaal. Top.! Precies zoals beschreven op de site. Uitstekende after sales. Telefonisch contact met Melvin was vriendelijk en inhoudelijk. Ben heel tevreden met het totaalpakket van Greven . Ron
Dank u wel voor een mooie beoordeling; fijn dat onze werkwijze u goed bevallen is. U heeft er voor gekozen de bus op te komen halen en geen gebruik te maken van onze gratis afleverservice; uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te komen en ons persoonlijk te ontmoeten. Tot een volgende keer...
zeker niet positief
Hallo heer Pijl, Hierbij reageer ik op uw gewaardeerde review. Onze dank daarvoor. Ik vind het dan ook vervelend dat u onze uitleg op deze manier heeft opgevat en waarschijnlijk ben ik niet helemaal duidelijk of volledig geweest. Wellicht komt dit omdat ik ook al met uw collega Remko heb gesproken hierover. U heeft deze wagen in maart 2016 aangeschaft. De oorzaak dat u de auto pas in september kon ophalen, lag bij u, zoals u weet. Feit is dat u in maart zelf de keuze heeft gemaakt om geen garantiepakket af te nemen. Wij kunnen u dan ook geen garantie geven. Dit zou immers niet eerlijk zijn tegenover onze klanten die wel betalen voor een garantiepakket. Uiteraard willen wij u wel tegemoetkomen door u alsnog een garantiepakket 2 aan te bieden, zodat u deze calamiteit bij ons in de werkplaats kan komen laten beoordelen en repareren. Graag verneem ik van u of u van dit aanbod gebruik wilt maken. U kunt mij dan het beste even mailen of bellen op het voor u bekende telefoonnummer of e-mailadres. Met vriendelijke groet, Saskia Greven
Tot nu toe een fijne werksfeer, Een goede vriendelijke conversatie op zo´n 2500 km afstand. Zie er naar uit om hen persoonlijk te ontmoeten
Geen klachten vanaf deze kant. Niks veranderen is goed zo.
Hallo ik heb nu de 2 auto opgehaald bij Greven. Als zzp tegelzetter en ik vind het top ze zijn top. En mijn 2 auto rijd super en heb als ik wat heb wordt ik daar als een klant mens behandelt ook over de telefoon . Daar kunnen de meeste bedrijven nog wat van leren. Tot De volgende auto en jongen de gebak komt snel jullie kant op
Dank u wel voor de mooie woorden. Altijd leuk om te lezen dat de auto zo goed naar de zin is! Uw verbeterpunt zal ik voorleggen aan het team; dank u wel! Veel succes met uw bedrijf; leuk om uw projecten te zien op de site. Graag weer tot een volgende keer!..
super goed geholpen met de koop van een bedrijfsauto mooie .goede auto . vriendelijk personeel en niets is teveel gevraagd
Was super en netjes
Dank u wel voor de mooie score. Vele veilige kilometers toegewenst. Graag tot ziens.
Zeer positive ervaring de snelheid en afwikkeling was binnen een paar dagen
vlugge afhandeling en gedaan als beloofd , dus positief ,bij de volgende auto denk ik weer aan jullie. flexibiliteit is niet negatief de beoordeling maar was niet nodig
onlangs een bedrijfsbus aangeschaft ,oude bus ingeruild.super service nieuwe bus afgeleverd en oude bus meegenomen! beter kan het niet
al met al een een nette behandeling.
Je wordt goed opgevangen vriendelijk en dat spreekt ons in ieder geval aan
Netjes geholpen en eerlijk behandeld. Ben behoorlijk kritisch voor ik een auto aankoop. Voor aanschaf is er door mij aangegeven wat mij niet aanstaat aan de auto . Hierop heb ik keurig antwoord gekregen waarom er door hun is gekozen om de auto aan te bieden zoals deze er staat. Ben tot nu toe tevreden over dit bedrijf. Geen poespas en ze laten je in je waarde.
zeer goed tot aflevering wagen. Alleen niet de reiniging gehad zoals staat beschreven voor 375,- euro ex btw. Ben nu ook zeer teleur gesteld in Auto Greven.
Beste Jan, Gelukkig is de reiniging van de Caddy die u heeft gekocht slechts een onderdeel van de rijklaarmaakkosten die 375 euro bedraagt. Het NAP certificaat, vrijwaring en tenaamstelling, aflevercontrole voor olie, vloeistoffen, bandenprofiel en bandenspanning en remmeninspectie, brandstof, en aflevering bij u voor de deur in Vlaardingen horen daar ook nog bij. Ik vind het vervelend om te horen dat u de reiniging niet voldoende acht. Helaas blijft de Caddy een tweedehands voertuig en proberen we de auto's altijd in een zo mooi mogelijke staat te brengen alvorens ze weer de verkoop in gaan. De staat waarin auto's binnenkomen is natuurlijk afhankelijk van hoe het voertuig gebruikt is en het ene voertuig is beter een mooier schoon te krijgen als het andere. Nieuw worden ze echter nooit. Over het verbeterpunt is er onderling uitvoerig contact met mijn collega, de hoofdverantwoordelijke van de klantenservice. Inhoudelijk daar publiekelijk op reageren zullen we niet doen, maar binnen al het redelijke zullen we altijd zoeken naar een passende oplossing. Ik wil u toch bedanken voor uw moeite om uw ervaring hier te delen, ook al is dit geen positieve ervaring.
Beste Pierre, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen je veel mooie kilometers met de Mercedes Sprinter!
Door hun manier van doen stralen ze vertrouwen uit. Verder zijn ze 'normaal', vriendelijk en beleefd. En dat is wel eens anders bij autobedrijven heb ik gemerkt.
Beste Patrick, bedankt voor de review en de aanbeveling. Wij waarderen dat natuurlijk zeer! Wij wensen jou ook veel mooie kilometers met de Opel Astra. We zullen de aanbeveling ter harte nemen en nog beter vooraf communiceren dat er in bepaalde gevallen, wanneer er uitgeweken moet worden naar tussenpersonen, zij wel bemiddelingskosten kunnen berekenen. Dit is alleen als de leaseaanvraag via Finalease niet bij hun eigen huisbank ondergebracht kan worden. De leaseproducten van Finalease (het Compact plan en het geheel boetevrije Executive plan) zijn geheel gebaseerd op de samenwerking met de hun huisbank. Bedankt voor de opmerking!
Snelle service, Excellente prijs kwaliteit, overal een prima ervaring.
Beste Robert, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Ik hoop dat de Citroen Berlingo goed bevalt en wens je veel succesvolle kilometers.
Beste Raul, wat een fantastische beoordeling, bedankt! Het is mooi om te zien dat je onze service, het grote aanbod, onze klantvriendelijkheid en het afleveren van de auto bij jou voor de deur met een 10 beoordeelt. Hier doen we het natuurlijk allemaal voor. Nogmaals bedankt!
Beste Ludwig, Als groothandel in bedrijfswagens hebben we niet veel, of beter gezegd bijna geen personenauto's op voorraad. Gelukkig hadden we een mooie match met de rode Seat Altea Sport-up met alle opties die je maar kon wensen. Een fantastisch mooie auto en wij wensen jullie er dan ook veel mooie kilometres mee!
Een goede bediening en juiste afhandeling van deze koop.
Geachte heer Hendriksen, Bedankt voor uw bezoek aan Stadskanaal. Wij zijn blij om te zien dat we u goed hebben geholpen bij aanschaf van een fantastisch mooie blauw metallic Opel Vivaro. Een supermooie dubbele cabine en full option! Zo zien we ze ook niet vaak. Bedankt voor de beoordeling, veel plezier met de auto en veel succesvolle zakelijke kilometers gewenst!
Snelle levering
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling. Gelukkig kunnen we inderdaad snel leveren, alle bedrijfswagens zijn namelijk al helemaal klaargemaakt voor aflevering voordat ze bij ons op het terrein te koop worden aangeboden. Vandaag besteld, morgen bij u voor de deur geleverd!