Mooie nette Caddy gekocht, verder ben ik blij met hoe jullie mij geholpen hebben, bedankt daarvoor!
Uitstekend ontvangen en behandeld
Super nette wagen aangeschaft bij Greven, zoals beloofd!
Goede service voor en na de verkoop. Bedankt.
Vanwege het uitvallen van onze bedrijfswagen met spoed opzoek naar een bedrijfswagen gegaan, toen in contact gekomen met Gerlof van Greven Bedrijfswagens en eigenlijk binnen 1 uur de auto gekocht. Omdat wij niet in de buurt van stadskanaal wonen heeft Gerlof mij Foto's gestuurd van details van de wagen ( klein deukje en gebruikersporen ) zodat ik op afstand de wagen kon kopen, dit heeft me veel tijd gescheeld. Omdat Gerlof mijn verhaal begreep heeft hij er voor gezorgd dat ik de auto de zelfde dag nog in huis had. Betere service kan niet! Bedankt Greven bedrijfswagens.
Door een collega ZZP'er advies gekregen om eens te gaan kijken bij Greven bedrijfswagens. Mijn wens was een maatje grote ( voorheen een Berlingo, nu een Ford Transit Custom )Mijn wens was dat ik het comfort wou houden van een personenwagen. Gerlof, dank voor het advies. We zijn uitgekomen op een Ford Transit Custom met alles er op en aan. Ik zal jullie aanraden bij al mijn collega ondernemers!
De service is ontzettend netjes en klantvriendelijkheid. Wat beloofd wordt, wordt ook nagekomen. Een prettige en gedegen garage met hart voor de zaak.
Inmiddels de 2e Volkswagen gekocht bij Greven bedrijfswagens, we zijn zeer tevreden en blij met de goede service.
Vriendelijk geholpen door Gerlof, wij hadden de auto snel nodig en dat is gelukt. Bedankt voor de snelle Service!
Net de Fiat Ducato met licht metalen velgen op gehaald bij Chiel. Rijd hartstikke goed!
Klantvriendelijk , en opzoek naar een passende en persoonlijke oplossing!
Goed ontvangst, Betrouwbaar met kennis van zaken, klantvriendelijk en meedenkend! Vriendelijk en Professioneel geholpen bedankt Gerlof!
Dankzij het grote aanbod in auto's en expertise van de verkoper, heb ik samen met de verkoper een auto kunnen uitkiezen die perfect past bij mijn beroep.
Super ervaring met Chiel gehad klantvriendelijk, goed afgehandeld en zeer proffesioneel! Zeker een aanrader!
Prettig gesprek gehad met Gerlof, nam alle tijd en was meedenkend. Volgens ons deskundig maar dat gaan we de komende tijd ervaren natuurlijk.
Ford Custom gekocht bij Chiel. onze vorige bus ingeruild, we zijn plezierig ontvangen, en fijne omgang met elkaar.
Bus op afstand gekocht, zonder proefrit en op goed vertrouwen. De afhandeling ging super goed en de bus werd gratis thuis gebracht. Tot zover goed echter de bus heeft een klein mankement tijdens rijden, en dan denk je dat je garantie hebt. Helaas dat is dus niet zo op zakelijke auto's, dat moet je zelf aanschaffen tegen meerprijs. Dat kon dan alsnog wel tegen een fiks bedrag voor 6 maanden en dan wilden ze het probleem wel verhelpen. Jammer dat het zo moet en je denkt op vertrouwen een bus te kunnen kopen.
2 zilvergrijze bestelwagens gekocht via Gerlof, ik had specifieke wensen ( trekhaak en imperiaal ) endie wensen zijn goed vervuld. Ga zo door!
Net terrein en vriendelijk personeel.
Inmiddels onze 2e bus gekocht bij Gerlof. Blij me de goede en snelle service, gisteren gekocht en vandaag opgehaald! Top tot de volgende auto.
Erg vriendelijke personeel en goed geadviseerd door Gerlof. zat nog te twijfelen of ik een dubbel of een enkel cabine moest kopen en hij heeft me daar goed in geholpen. Bedankt!!
Erg vriendelijk geholpen door Thomas.
Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Bedankt Gerlof
- Groot aanbod - Eerlijk advies