Vergat in mijn enthousiasme te melden dat wij bij orientatie, aankoop en aflevering perfect geholpen zijn door Chiel Caspers!
Je wordt er op een prettige manier geholpen. Er werd geen drukop mij uitgeoefend (dan ben ik meestal sbel vertrokken) je krijgt veel informatie over de auto's waar je in geïntresseerd bent. In mijn geval ook nog eens een goede inruilprijs voor mijn oude auto gekregen. Goede zaak, zeker aan te bevelen.
Recent een Fiat Doblo geleased bij Auto Greven. Bij de keuze van de geschikte auto werd ik geholpen door Gerlof, en door hem rij ik nu in een uitstekende wagen die perfect bij mijn werkzaamheden past. De gratis levering was al helemaal ideaal!
Prima bedrijf, hulpvaardig personeel
Voor de tweede keer met positief resultaat een bedrijfswagen gekocht!
Alles netjes, Chiel is duidelijk, alles helder en vriendelijk.
Heel vriendelijk geholpen door Chiel Caspers. alle info duidelijk verteld.
Goed geholpen door chiel, snel en deskndig!
Er staan veel bedrijfsauto's, veel keus dus. Prima advies en goed geholpen. We konden de auto snel ophalen wat voor ons ook een pre was.
Dit is mijn 2e bedrijfswagen via Greven en dat bevalt mij tot nu toe uitstekend.
Prima geregeld, particulier een auto gezien bij Greven, via mij eigen garage aangeschaft.
Goed geholpen door Chiel.
Als schilder een aantal eisen, inperiaal en een trekhaak. Dat si zeker gelukt met advies van gerlof. Bedankt voor de goede hulp!
Heel risico genomen om een auto ongezien te kopen maar ben er super blij mee. Bedankt greven bedrijfswagens!
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Goed vriendelijk ontvangen. We mochten uitgebreid naar de auto kijken. Daarna lange rit gemaakt. Zeer goede auto. Wel kleine puntjes. Deze kleine puntjes worden nagekeken en gerepareerd plus we krijgen ook een grote beur. Wij komen van best ver. Auto konden we niet gelijk meenemen. Auto wordt naar ons toe gebracht. Zeer goede services!!
Lekkere koffie, en erg vriendelijk!
Goede service. Aardig personeel
Ik zocht een auto waar ik niks meer aan hoefde te doen, nu bij graven een auto gekocht vanuit het concept wat zij handteren, auto is Klaar om geleverd te worden, en binnen 48 uur stond de ford transit bij mij voor de deur!
Van het begin tot eind heel goed geholpen door het personeel. Zeer tevreden met de afgeleverde auto.
Veel aanbod van groot tot klein, een Renault master L3 en een Citroen Nemo afgenomen bij Gerlof. Bedankt voor de goede hulp!
Maken waar wat ze zeggen en waar ze mee adverteren.
Goed geholpen, goed advies, geduldig en behulpzaam. Bedankt voor de hulp Gerlof.