snel en vriendelijk geholpen
Ik lees net de reactie van Dennis, en sluit mij hier bij aan. wel spannend via interne en telefoon de een auto te kopen, en al is het wel enig tijd geleden dat ik hier een auto heb gekocht, maar vond het prettig als vrouw zijnde serieus geholpen te worden door Chiel. oplossing voor mijn honden uitlaat service had hij ook, een wind propeller op het dak. groeten Diana.
Mijn ervaring met Greven is positief te noemen! Ik bel op, en meteen iemand aan de telefoon. viel mij op dat ik niet gedwongen werd iets te kopen, maar dat ze even naar je luisteren wat jij als klant wil! ondertussen alweer 3 week mijn bus meer dan tevreden!
Goed geholpen en de bus kon direct mee omdat ie al rijklaar was! bedankt Gerlof
Snelle levering en afhandeling, goede service en een zeer net bedrijf. en vriendelijk geholpen door Gerlof
Snelle service en mooie auto's.
Koop je een bedrijfsauto bij Greven voor € 13.000,--, met 161.000km op de klok wordt er met geen woord gerept garantie over garante. Vervolgens ontstaat er binnen 2 maanden een probleem met 2 defecte verstuivers welke bij Greven door een externe partij vervangen moesten worden. Kosten €1440,-- Vervolgens 2 maanden later weer met het zelfde euvel alleen nu de andere twee, kosten €1100,--. Nu, een kleine 4 jaar en 35.000km verder begint het gedonder opnieuw en wat zegt men? "Tja, vier jaar, dan is er helemaal geen garantie meer" Ik heb toen mijn "verlies" genomen in de hoop de met auto weer zo'n 165.000km te kunnen rijden maar vind het onverteerbaar dat de ellende en kosten er nu alweer zijn. Oh wat waren ze vriendelijk, ze kwamen zelfs met de auto naar mij toe om hem nog een keer te laten zien. Niets was te gek. Maar als er problemen zijn dan zijn ze niet thuis bij Greven, waarschijnlijk ook niet als je voor een garantie pakket betaald hebt. Pas dus maar op, want het zal vast wel ergens in de kleine lettertjes verborgen staan.
Beste Steve, Wat vervelend om te horen dat je nu weer met dezelfde problemen geconfronteerd wordt als 4 jaar geleden. Garantie is niet alleen voor u een geruststelling maar ook voor ons. Hoe meer garantie er bij ons wordt afgenomen hoe meer het risico ook bij ons wordt afgedekt als er storingen optreden. Aangezien het 4 jaar geleden is, garantir ook niet op uw factuur staat wil ik dit graag in het midden laten of dit wel of niet aangeboden is. Buiten dat, op ieder kantoor hangen duidelijke A0 posters en ander beeldmateriaal over garantie en de kosten. Ook worden alle geadverteerde auto's voorzien van standaard texten dat er standaard geen garantie op zit maar u dit er wel bij kan kopen. Wij doen er alles aan om u en iedereen zo goed mogelijk te informeren en hebben geen kleinere lettertjes hoor Steve! Ik kan u wel vertellen dat verstuivers zowel bij ons als bij onafhankelijke garantie partijen zoals Autotrust maar ook bij de gewone merkdealer nooit onder garantie vervangen worden (alleen de draaiende delen van motor en bak). U bent overgeleverd aan de welwillendheid van de garaghouder voor eventuele coulance. Had u garantie afgenomen dan werd dat dus toch niet vergoed. Dit heeft u destijds dan ook 1250 euro kosten gescheelt bovenop de kosten van de reparatie. Eigenlijk heeft u dus geluk gehad dat u geen garantie heeft afgenomen. mbt tot u huidige storing en waarschijnlijk weer defecte verstuivers kan ik u vertellen dat we deze auto graag inruilen voor een andere nieuwere auto. Ik neem aan dat u niet zit te wachten om dergeljke koste in een auto van 10 jaar oud te steken. Hier willen wij u graag bij helpen. We vinden het wel jammer dat u eerst een dergelijke review plaatst zonder eerst naar ons toe te komen, maar tegenwoordig gaat dat blijkelijk op deze manier. Dat is dan niet anders. U bent iig altijd van harte welkom en dan zullen we samen naar een oplossing zoeken.
Goed geholpen door Chiel.
Ongezien een auto gekocht toch wel spannend maar heel tevreden met de auto. Vriendelijk geholpen door het personeel.
Zeer goede en snelle service!
snel en vakkundig personeel en ook heel vriendelijk. Bedankt Gerlof!
Goed en snel geholpen door Chiel nadat de auto bij ABC lease verkocht was terwijl we daar een aanvraag voor deden. Bij Finalease meteen goed ontvangen en uitleg gekregen zodat we wisten waar we aan toe zijn. Nu een VW Caddy-maxi gekocht met alles wat ik erop en eraan wil hebben, trekhaak, meegespoten bumpers, airco en imperiaal.
Niet de eerste auto die we kopen bij Greven bedrijfswagens, ditmaal bij Chiel, alles keurig geregeld.
Helaas was de Iveco waarvoor ik belde al verkocht, samen met Gerlof een mooie vergelijkbare uitgezocht. Bedankt!
Perfecte Service, Bedankt dhr. Feitsma!
Volkswagen Transporteer gekocht bij Chiel en de VW Caddy weer kunnen inruilen. Tevreden zo!
Prettige ervaring bij Greven, en goed geholpen door Gerlof!
Een super klant vriendelijk bedrijf waar niks te veel is. Alle vragen kan je stellen en goede service.
Ongezien de auto gekocht bij Gerlof, op goed vertrouwen. Vandaag heb ik de auto in goede staat ontvangen ( zoals omschreven door Gerlof) en rijd super en ziet er perfect uit. nogmaals bedankt!
Chiel is snel met reageren, en de auto is precies zoals hij aangaf. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Ruim aanbod aan auto's snel geholpen door het personeel
We hebben een mooie Fiat Ducato gekocht, en zijn prima geholpen door Chiel, En de koffie van Carbucks was uitstekend!
We zijn goed geholpen door chiel, prettig om mee in gesprek te gaan/ zijn!
Chiel heeft ons netjes ontvangen via internet, en toen ik op het bedrijf was heeft hij ook netjes en vriendelijk ontvangen.
Goede service, meedenkend en wordt goed ontvangen.