Als startend bedrijf zonder jaarcijfers een auto kunnen leasen. Zeer snel geregeld en eerste indruk een mooie auto.
Uitstekende service en snelheid. Nog voor de jaarwisseling alles kunnen regelen. Volgende bus ga ik hier weer halen.
Na lang zoeken een auto gevonden bij autogreven.nl Rond half 5 gebeld en werd keurig geholpen door verkoper Chiel. Alle vragen werden in alle rust keurig beantwoord en moet zeggen, Chiel geeft een heel vertrouwd en eerlijk gevoel. Meteen de auto gekocht door de telefoon. De auto werd keurig zoals afgesproken gratis bezorgd. Toen ik de auto in real time zag was ik meteen verkocht. Echt een pracht auto zoals Chiel had beschreven. Ook niet geheel onbelangrijk, ik had naderhand nog wat vragen en deze zijn ook keurig beantwoord, dus ik kan niet anders zeggen echt een aanrader. Een auto kopen via de computer is in dit geval geen probleem gezien de voorwaarden die op de website genoemd worden. Deze zijn erg aantrekkelijk en worden ook nagekomen. Chiel bedankt voor de enorme service. van Druten, IJmuiden.
Niet te veel poespas gewoon snelle actie.
Super vriendelijke mensen Ook hebben ze ons eerlijk en netjes behandeld zeer tevreden Giel bedankt
Ik heb een positieve ervaring met Auto Greven, Ik ben zeer goed en klantvriendelijk geholpen door jullie adviseur/verkoper Chiel Kaspers.
Klantvriendelijk bedrijf waar ik altijd weer graag naar toe ga om een (bedrijfs) auto uit te zoeken
Voor de aanschaf van mijn Transporter meerdere bedrijven bezocht en uiteindelijk bij Greven terechtgekomen. Auto’s staan er heel netjes bij en de afhandeling is super snel. Kon de auto gelijk meenemen.
Snelle afhandeling.
goed en duidelijk geholpen
via Facebook terecht gekomen bij Greven, Donderdag avond direct gebeld en vrijdagmorgen 9 uur was het al rond! Uiteindelijk maar goed ook want mij betrouwbare combo hield er de zelfde dag nog mee op! Super service!
Wij zijn zeer tevreden over Greven Bedrijfswagens! Bij het proefrijden voelden we dat de koppeling van onze inmiddels nieuwe combo niet goed meer was ( bekend probleem ) dit is door Greven verholpen. Wij zijn dus goed geholpen en leuk zaken gedaan met Gerlof Feitsma.
Leuke gezellige sfeer, beantwoord alle vragen En zeer klantvriendelijk en klant gericht
1 van de 2 gekochte auto's rijd nog na 7 maanden. Op de verkoper is ook niks aan te merken, prima vent!
Snelle service en soepel in leveren
Mooie Ford transit custom bij Gerlof gekocht, omdat ik van zekerheid houd heb ik een halfjaar autotrustgarantie afgenomen, waarbij een onderhoudsbeurt bij inbegrepen is! bedankt voor de goede service !
Zeer vriendelijk en flexibel
Ik was op een wagenverkoopsite een VW Transporter T5 aan het zoeken. Ik wist wat ik zocht en welke opties ik er zeker op wilde. Na enkele weken zoeken kwam ik telkens opnieuw bij de verkoper Auto Greven uit, deze verkoper had verschillende type wagens welke ik zocht. Ik ben niet diegene die dadelijk maar beslist en koopt, na een tijdje verder zoeken en vergelijken met andere verkopers en prijzen, bleef ik telkens hangen bij Autohandel Greven. Ik had een mooie Transporter T5 op het oog met de opties welke ik zocht. Na telefonisch contact had ik onmiddellijk een goed gevoel met de verkoper Chiel en na de nodige vakkundige uitleg heb ik besloten om het voertuig aan te kopen ZONDER HET VOERTUIG TE ZIEN. Auto Greven leveren hun voertuigen door gans Nederland zonder meerkost aan huis van de koper, daar ik net aan de grens van Nederland woon, maar dan aan de Belgische kant van de streep, werd er ook voor mij als Belg mijn aangekochte VW Transporter zonder enige meerkost op mijn privéadres afgeleverd. Zo werd mij een hele hoop administratie (invoer documenten, transitplaten,...) bespaard. De leverancier welke het voertuig op een professionele manier bij mij thuis afleverde was een zéér vriendelijke jongeman en heb deze jongen graag getrakteerd op enkele gekoelde frisdrankjes om mee te nemen in zijn vrachtwagen tijdens zijn terugreis. De levering van de wagen was in augustus '18 net voor we op vakantie vertrokken en ook daar heeft men rekening mee gehouden om het voertuig tijdig op mijn adres te krijgen. Tot op heden ben ik ontzettend blij met de aankoop van deze leuke VW Transporter T5 met automatische transmissie en de vele opties die eraan zitten. Hij werd afgeleverd in perfecte staat (enkele vanzelfsprekende kleine gebruikssporen van een 4 jarig oud voertuig). Het is een genot om met zo'n voertuig te rijden... Hopelijk heb ik er veel geluk mee !! Nogmaals bedankt Auto Greven voor deze geweldige Transporter !! Groeten, Leon Loyens - Maaseik - België
Very friendly, quick and helpfull.
Goed geholpen 2e keer door Chiel
via internet aan auto greven aangegeven dat ik interesse had in een transporter. volgende dag al teruggebeld door thomas. ik wilde langskomen om auto te bekijken. dat was niet nodig volgens thomas. thomas heeft de bus nog eens goed bekeken en vond enkel een paar krasjes op de benzineklep. dat zou hij laten maken. thomas stuurde fotos en een filmpje van de auto. dat zag er goed uit. uiteindelijk heb ik de auto ongezien gekocht dmv financial lease. de auto werd na een paar dagen geleverd. bij aflevering bleek de auto wel wat te mankeren: schade aan de bestuurderskant, krassen, lakschade over anderhalve meter. deuken in het dak deurpanelen aan bijrijderskant en bestuurderskant gebroken en beschadigd. deuken in metaal interieur onder de ramen geen krik en ander gereedschap schade voorbumper, paneel waar stadslicht in zit springt er telkens uit. deel van achterbumper ontbreekt. greven gebeld. greven heeft de auto toen weer teruggenomen voor reparatie en ik kreeg een leenauto. auto is een week bij greven gebleven en daarna weer teruggebracht. gereedschap setje en krik hebben ze in de auto gelegd. kunststof panelen interieur vervangen. zijschade aan bestuurderskant hebben ze geprobeerd weg te krijgen. niet gelukt. aan de andere schades en/of mankementen hebben ze niets gedaan. doordat je de auto dmv financial lease koopt ben je makkelijker. en de afstand naar stadskaneel. echter iedereen met een bedrijfje wordt geaccepteerd. als je maar niet bekend staat als wanbetaler. als ik de auto van te voren had gezien dan had ik de auto niet gekocht. een auto is niet te beoordelen via een foto.