Van A tot Z alles prima geregeld. Afspraken werden prima nagekomen en de installateurs waren zeer kundig en vriendelijk.
Beste Albert, Bedankt voor de 10! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze services. We gaan er alles aan doen om je zo tevreden te houden. Met zonnige groet, Corbin en Nancy
In een woord SUPER. Alles was duidelijk. Snelle installatie. Duidelijke uitleg. Alles netjes achter gelaten.
Beste Rien, Bedankt voor de goede beoordeling en aanbeveling. We vinden het super leuk dat je zo tevreden bent. Een zonnig 2019 toegewenst! Met zonnige groet, Kevin en Nancy
Vanaf eerste aanvraag tot aan oplevering volledige zorg en accurate afhandeling. Ook toen de levering even tegen zat werd vanuit zonneplan een optimale compensatie aan geboden. Het draait nu een paar maanden en met de app is het eenvoudig te volgen wat de resultaten zijn. Ikmraad zonneplan aan bij vrienden en bekenden wanneer zij overwegen zonnepanelen aan te schaffen.
Beste Chiel, Wat fijn dat je zo tevreden bent over het gehele traject. De app is inderdaad een goede en leuke manier om de zonnepanelen te volgen. We wensen je een zonnig 2019 toe! Met zonnige groet, Lisa en Nancy
ik wou graag en 10 geven maar kon het vakje niet aanvinken mvg danny rocks
Beste Danny, Bedankt voor het mooie cijfer. Ondanks dat je het vakje niet aan kon vinken, zijn we erg blij met deze 10. Met zonnige groet, Michelle en Nancy
we zijn heel tevreden over de uitleg en plaatsing van onze zonnepanelen
Beste familie Schepers, Wat super om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Bedankt voor de positieve feedback. Laten we hopen op een zonnig 2019. Fijne feestdagen alvast! Met zonnige groet, Rik en Nancy
De prijs/kwaliteitverhouding kan ik nog niet goed beoordelen, daarvoor liggen de panelen nog te kort op mijn dak
Beste Piet, Bedankt voor de 10. Fijn dat je nu al zo tevreden bent. We gaan ons best doen dat dit de komende jaren zo blijft. Met zonnige groet, Floris en Nancy
Duidelijke offerte. Nette prijs. Attente behulpzame monteurs. Duidelijke uitleg. Helemaal tevreden!
Beste Marc, Super dat je zo tevreden bent over onze services. Bedankt voor het mooie cijfer en de aanbeveling. Alvast een zonnig 2019 toegewenst! Met zonnige groet, Herman en Nancy
Alles is vlekkeloos verlopen Goede voorlichting Zeer vriendelijk personeel
Beste Ellen, Bedankt voor de positieve feedback en het mooie cijfer. Goed om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen. Met zonnige groet, Kevin en Nancy
Goede communicatie vooraf, vooral door het filmpje is duidelijk wat je kunt verwachten bij de installatie en werking van het systeem. Tijdens de zeer snelle installatie een goede persoonlijke uitleg over de werking. Wat problemen met de internetportal maar keurig opgelost door de service afdeling.
Beste Manfred, Wat leuk dat je zo tevreden bent over de informatie die je van ons hebt ontvangen. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn, dan horen wij dit uiteraard graag. Met zonnige groet, Bart en Nancy
Goed geïnstalleerd door leuke gasten.
Beste Ilona, Fijn dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de aanbeveling. We wensen je alvast een zonnig 2019 toe! Met zonnige groet, Nancy
Jammer genoeg kan ik geen 11 geven anders had ik dat gedaan.
Bedankt voor de positieve feedback en aanbeveling. Super dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de 11. :) Met zonnige groet, Corbin en Nancy
Na wat problemen met de omvormer is alles goed opgelost, met vriendelijke contactpersonen Michelle en Lisa, die na afloop navraag deden of alles goed was verlopen.
Fijn dat alles goed is opgelost. Mochten er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag. Met zonnige groet, Michelle en Lisa
Zeer goede communicatie met het team van zonneplan. Zeer gemotiveerde monteurs ondanks het slechte weer. Zeer goed overleg van monteurs met de klant. De panelen zijn netjes geplaatst in overleg met de klant. Kortom,wij bevelen zonneplan zeker aan.gr. albert.
Beste Albert, Bedankt voor je positieve beoordeling over ons en onze monteurs. Dankzij jou is Nederland nu een stukje duurzamer geworden. Met zonnige groet, Floris en Nancy
Er tevreden over het complete proces. van begin tot eind goed geholpen mbt installatie advies tot plaatsing en afronding van het geheel. Afspraken worden nagekomen, zeer nette communicatie van advizeur tot installateur.
Beste Maurice, Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele proces. Bedankt voor deze positieve beoordeling. We wensen je heel veel zonuren toe. Met zonnige groet, Stefan en Nancy
Snel en vakkundig, zeer klantvriendelijk. Ben erg blij met deze zonnepanelen.
Beste Fred, Fijn dat je blij bent met de zonnepanelen. Hopelijk komen er nog veel zonnige dagen, zodat je optimaal kunt profiteren van je eigen zonnesysteem. Met zonnige groet, Kevin en Nancy
buitengewoon goed, snelle offerte afwerking en ook belangstelling of ik tevreden was met het geleverde produkt na ongeveer 8 weken
Beste Henk, Super om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij stellen je mening heel erg op prijs. Bedankt voor de positieve beoordeling. Wij wensen je heel veel zonnige dagen toe. Met zonnige groet, Jesper en Nancy
Van begin tot einde werd alles door Zonneplan gedaan inclusief het terug vorderen voor mij van de btw. Alles geregeld binnen 3 maanden toppie
van begin tot einde top verzorgd
Van begin tot eind van het hele proces ben ik bijzonder tevreden over Zonneplan. De communicatie is verbazend goed en alle medewerkers zijn zeer ter zake kundig. Echt een top bedrijf !
Had eerst een offerte gevraagd bij een door mijn energieleverancier (Nuon)voorgestelde installateur. Wat een drama! Toen via een collega op het spoor gezet van Zonneplan, werd mij al snel duidelijk, dit gaat hem worden. Perfect voorstel, montage en nazorg. Zeggen wat ze doen en vooral: doen wat ze zeggen. Ik hou er van! Aanrader!
Perfecte service . Super klantvriendelijk en heel duidelijk en behulpzaam
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur