Keurige en duidelijke "no nonsense" uitleg tijdens het aanbieden van de offerte. Er wordt goed geluisterd naar de klant en ook meegedacht over de aan te bieden installatie. Ook de monteurs van het installatiebedrijf uit Roermond waren prettig in de omgang en hebben netjes werk geleverd. Kortom mijn ervaring met Zonneplan heb ik als zeer positief ervaren.
Beste R. van den Tillaart, Fijn dat je het traject als positief heeft ervaren. Altijd leuk om ervaringen van onze klanten te lezen. Met zonnige groet, Robin en Nancy
Alles perfect verlopen teruggave BTW bedrag ook ontvangen
Beste Cornelis, Goed om te lezen dat alles perfect is verlopen. Bedankt voor het mooie cijfer! Met zonnige groet, Bart en Nancy
Super geregeld duidelijke afspraken die worden nagekomen...alles in overleg met de klant...net bedrijf...goede ervaring ermee.
Beste Corr, Bedankt voor de 10. Super dat het hele traject zo goed bevallen is. Met zonnige groet, Bart en Nancy
zeer netjes gewerkt ,goede uitleg en garantie etc. prima .Kortom een prima bedrijf
Beste A. Doldersum, Ontzettend fijn dat je zo tevreden bent over Zonneplan. Als de zon gaat schijnen, is het vanaf nu dus feest bij jouw thuis. Met zonnige groet, Herman en Nancy
er is mij een duidelijke uitleg vooraf gegeven en alles is vlot en correct geleverd, waarna ook de factuur en de btw teruggave goed geregeld werd. Wij zouden dit iedereen willen aanbevelen.
Beste Els, Bedankt voor de feedback. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze uitleg en service. Wij staan voor je klaar wanneer er nog vragen of opmerkingen zijn. Met zonnige groet, Dylano en Nancy
goed advies(eerlijk) en tijdens verloop aankoop en plaatsing goed bereikbaar en naar mijn mening kundig advies. Plaatsing was ook goed geregeld en zeer kundige vakmensen
Beste J. Verkooijen, Bedankt voor het mooie cijfer. Fijn dat jouw ervaring met Zonneplan zo goed is. Daar doen we het uiteindelijk voor. Laten we hopen op veel zonnige dagen! Met zonnige groet, Stefan en Nancy
Heldere offerte, zeer vlotte installatie, ook de BTW teruggave netjes afgewerkt Wat misging was dat de oorspronkelijke offerte niet uitvoerbaar bleek, hierdoor liep het proces vertraging op, en werd er niet geplaatst op afgesproken datum. Ondanks dit zijn we zeer tevreden over de "friese" installateurs en afwikkeling.
Beste Marion, Fijn dat je ondanks de vertraging toch tevreden bent over het traject. Bedankt voor de 10, echt super. Met zonnige groet, Jurjen en Nancy
Zeer fijn geholpen! Ze regelen alles van het begin tot het einde. Als er eventuele wijzigingen zijn bespreken ze dat. Wij zijn zeer tevreden.
Beste Femke, Goed te lezen dat je over het hele traject tevreden bent. Het was dus één groot feest op de dag dat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Een zonnig 2019 toegewenst! Met zonnige groet, Dylano en Nancy
Alles was gewoon goed geregeld, geen op of aanmerking, super hoor Zonneplan, ga zo door !!!
Beste Fabian, Bedankt voor de 10. Super dat je tevreden bent over onze services. De energiekosten zullen smelten als sneeuw voor de zon de komende jaren! Met zonnige groet, Rong en Nancy
Ben zeer tevreden over zonneplan . Alles zo als afgesproken is na gekomen . Instalatie van de zonnepanelen keurig gedaan Keurig na de tijd gebeld als alles naar wens was gegaan . En dat het allemaal goed werkt . Ik vind zonneplan een aanrader als u zonnepanelen wilt hebben .
Beste Yme, Super dat je zo tevreden bent over Zonneplan. We gaan ervoor zorgen dat je dit de komende jaren ook blijft. Bedankt voor de aanbeveling. Met zonnige groet, Joep en Nancy
Vanuit Zonneplan is alles administratief duidelijk uitgelegd en aangeboden. Echter heeft het duurzaamheidsloket administratieve fouten gemaakt ten aanzien van de duurzaamheidslening. Maar dit is zonneplan niet aan te rekenen. Ook petje af voor de installatie namens Zodiac-Solar voor de geleverde diensten. zij hebben zeer vakkundig en met alle beste bedoelingen de panelen geïnstalleerd. Ondanks dat ik hele fragiele pannen heb van dik 70 jaar hebben ze met uitermate goede zorg getracht zoveel mogelijk beschadiging te voorkomen. En ondanks het sneuvelen van drie pannen zijn zij zo vriendelijk geweest deze uit eigen voorraad mee te nemen en kosteloos aan te bieden. petje af voor deze mannen.
Beste Arno, Bedankt voor de uitgebreide reactie. Vervelend dat het met de duurzaamheidslening niet helemaal goed ging, maar wel fijn dat uiteindelijk de zonnepanelen toch op uw dak liggen. De groene stroom schiet nu dus al uit de stopcontacten? Laten we hopen op veel zonnige dagen, zodat dit alleen maar meer wordt! Met zonnige groet, Koen en Nancy
Goede, snelle en complete uitleg over producten en kosten. Vlak voor uitvoering nog een mooie aanbieding gekregen voor meer capaciteit zonder meerprijs.
Beste Richard, Bedankt voor de zeer positieve feedback. Super dat het hele traject naar wens is verlopen. Op naar een zonnig jaar! Met zonnige groet, Orne en Nancy
Super tevreden, duidelijke uitleg, en afspraak is afspraak, dus super tevreden.
Beste John, Bedankt voor de 10. Fijn dat je zo tevreden bent. Vanaf nu is de zon je grootste vriend geworden. Hopelijk gaat de zon dit jaar veel schijnen. Met zonnige groet, Leon en Nancy
Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop Zonneplan ons begeleid heeft bij de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen. Deskundig advies en correct nakomen van afspraken. Aardige installateurs die keurig werk leverden. Prima zo!
Beste Hein, Super dat je zo tevreden bent over ons advies en de installatie. Bedankt voor het mooie cijfer. Op naar heel veel zonnige dagen! Met zonnige groet, Leon en Nancy
Topervaring. Kan niet beter. Ik kan het iedereen aanraden om met Zonneplan in zee te gaan.
Beste Jan, Bedankt voor de 10 en de aanbeveling! Altijd leuk om reacties van tevreden klanten te lezen. Op naar een prachtig 2019! Met zonnige groet, Daniel en Nancy
Duidelijke offerte en uitleg en snel antwoordt op vragen.
Beste Hennie, Super dat je zo tevreden bent over onze service. Een zonnig 2019 toegewenst! Met zonnige groet, Daniel en Nancy
Een duidelijke en snelle communicatie via email en telefoon. Een duidelijke offerte. Afspraken zijn nagekomen. Traject t.a.v. duurzaamheidslening was niet 100% duidelijk, maar dat is niet direct een taak van Zonneplan, denk ik. Traject t.a.v. BTW afdracht en wel/niet opnemen in lening was ook niet geheel duidelijk. Panelen, omvormer en bedrading zijn naar tevredenheid geinstalleerd. Dit terwijl het lastig is om in bestaande woningen een goede, zoveel mogelijk onzichtbare, weg naar de meterkast te vinden. Ook als de energieopbrengst minder zal zijn dan de prognose, is dat niet erg. Ik heb het met name vanuit duuzaamheidsoverweging gedaan.
Beste René, Bedankt voor de uitgebreide feedback en het mooie cijfer. Als er in de toekomst nog onduidelijkheden of vragen zijn, kun je altijd contact met ons opnemen. Met zonnige groet, Jasper en Nancy
mijn ervaring nu al is dat je per maand veel geld kunt besparen
Beste Anita, Super dat je nu al het verschil kunt merken. Laten we hopen op een zonnig 2019, zodat je volop kunt profiteren van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Stefan en Nancy
We zijn heel tevreden van de zonnepanelen , zijn vakkundig gelegd en we zijn met alles goed op de hoogte gehouden van alle stappen
Beste Ton, Bedankt voor de goede feedback. Fijn dat je tevreden bent over het hele traject. Op naar een zonnig 2019! Met zonnige groet, Kevin en Nancy
Van offerte tot oplevering Duidelijk, vriendelijk en vakkundig. Super tevreden met de zoonepanelen EN de opbrengst.
Beste Wim, Super dat je zo tevreden bent over de zonnepanelen en de opbrengst. We gaan ervoor zorgen dat je zo tevreden blijft. Een zonnig 2019 toegewenst. Met zonnige groet, Rik en Nancy
goede voorlichting en alles volgens afspraak
Beste Jack, Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het fantastische cijfer! Met zonnige groet, Kevin en Nancy
uitmuntende uitleg- installatie en nazorg
Bedankt voor de 10. Het blijft leuk om onze klanten blij te maken. Laten we hopen op een zonnig 2019! Met zonnige groet, Joep en Nancy
Alles verliep perfect en we werden goed door het proces begeleidt. Montage was ook professioneel en vriendelijk.
Beste Erwin, Goed om te lezen dat alles perfect is verlopen. Wij vinden het super dat je zo tevreden bent. Met zonnige groet, Jeoffrey en Nancy
Alles ging supergoed, supersnel en supernetjes.
Beste J, Bedankt voor het mooie cijfer. Super dat je zo tevreden bent. Met zonnige groet, Bart en Nancy
Alles naar wens verlopen!!
Beste Chiel, Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je een zonnig 2019 toe. Met zonnige groet, Jelle en Nancy
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur