5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de montage van de panelen hebben de monteurs goed werk geleverd. Geen spaander meer te bekennen: alles opgeruimd. Zelf had ik een voorstel gedaan om de netwerkkabel zichtbaar te verbinden. Er is echter gekozen voor een set, waarbij de data via ons lichtnet wordt verzonden. Verder heeft Zonneplan (in overleg) panelen met een hogere opbrengst geleverd dan waren besteld. En dat alles zonder verdere kosten! Klasse!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is perfect geregeld in een halve dag stond alles op het dak,en de electronica aangesloten,zelfs stofzuigen werd niet vergeten,ik kan niet anders zeggen uitstekend gedaan. Mvg,Geert van Dijken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was heel prettig te ervaren dat een bedrijf mensen informeert en doet wat ze zeggen op de manier die ik bij jullie heb ervaren. Ik heb al mensen verteld over de goede service en begeleiding van Zonneplans personeel en bedrijf.

• Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supernetjes geinstalleerd. Ben zelf nogal een perfectionist, maar heb totaal niets negatiefs te melden. Alleen maar lof. De vakmannen werden uitstekend gecoördineerd door hun teamleader. De elektricien werkte en dacht ook prima mee. Nogmaals bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was allemaal prima geregeld. Wat ze zeggen voeren ze ook uit! Nette communicatie en alles heel duidelijk gewoon doen met dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel goed en eerlijk advies. Kundig, snelen netjes geïnstalleerd. Vriendelijke en net werkende instalateurs. Zeker aanrebevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is goed alleen ik snap nog niet op mijn telefoon Wat alles betekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Offerte ontvangen, kleine aanpassing op mijn verzoek en opdracht verstrekt. Op de hoogte gehouden van voortgang en installatie conform mijn wensen uitgevoerd. Systeem werkt goed met mogelijkheid tot monitoring. Kortom een tevreden klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima begeleiding en advies van specialisten van Zonneplan bij aanschaf en installatie van de zonnepanelen. De installatie werd perfect uitgevoerd, in goed overleg met de klant, bijv over plaatsing en bekabeling. De hele zaak werkte direct perfect en heeft tot nu geen enkel probleem opgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op eigen initiatief offerte aangevraagd, deze was duidelijk, interessant en zonder rare bijzaken. De installatie werd in minder dan 5 uurtjes door vakkundige monteurs gedaan. aansluiting elektra in goed overleg. Ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goede, heldere en snelle communicatie. Product voldoet tot nu toe prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voortraject, informatie en installatie als zeer prettig ervaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wil je zonnepanelen en zelf geen uitzoekwerk dan ben je bij zonneplan aan het juiste adres. Door zonneplan op de mogelijkheid gewezen voor financiering via de gemeente. Daarnaast regelen ze alles. Enthousiaste installateur die ook vol lof is over zonneplan. Alles wordt gecheckt en dubbel checkt. Geeft vertrouwen. Ook de nazorg voor het terugvragen van de BTW verliep goed. Kortom wat er beloofd wordt, wordt nagekomen en niets wordt aan het toeval overgelaten. Echt heel tevreden. De panelen doen hun werk. Elke zonnestraal laat je kijken wat er opgewekt wordt. Ook hier geen verrassingen het resultaat zie je meteen terug in het verbruik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie en vriendelijke proffesionele installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na eerst een prettig gesprek te hebben gehad over de aanschaf van onze panelen en via de mail direct antwoord op onze vragen zijn ze in januari geplaatst. De jongens van de installateur Schlepers waren netjes op tijd en hebben zeer goed meegedacht over de plaatsing van onze omvormer. Zelf eerst een plek uitgedacht, maar hun droegen een optie aan waar ik nog niet over had nagedacht. Niets was hun teveel en ze hebben prima werk geleverd. Ook hebben ze alles netjes achtergelaten en waren zeer vriendelijk. Nu nog even wat problemen met de app, maar ook hier wordt ik door Zonneplan goed van op de hoogte gehouden. Ze proberen dit voor mij op te lossen. Al met al zeer tevreden en echt een aanrader. Nu maar hopen op veel zo'n.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed geregeld en een prima communicatie. Ook de monteurs van de installateur denken goed mee en hebben alles prima geïnstalleerd en zeer netjes achter gelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraak was gepland om 13:00 uur. Dit werd later maar werd door keuring over ingelicht. Om 15:00 uur arriveerde de installateur en om 17:30 lagen de zonnepalen, al werkend op het dak. De gemaakte rommel werd keurig opgeruimd. Wel iets van aanloopproblemen gehad met de connectie via de app op de plaatste apparatuur maar dat is netjes verholpen. Leuk te zien dat er elke dag enkele Kwh's gespaard worden, mits de zon aanwezig is uiteraard :-). Over het algemeen ben ik erg tevreden over deze aanschaf en samen met de BTW-terugvordering die ook nog eens voor mij werd geregeld is dit in mijn ogen een goede investering geweest.

2 sterren: slechter dan verwacht

Offerte is geheel niet compleet. Kunnen geen offerte overleggen wat je exact betaald voor een zonnepaneel, omvormer etc. Vond hij niet nodig “ want dat vraag je toch ook niet in de garage” Huh?? Echt wel!! Heb dan ook de order geannuleerd net als mijn buren. Geen transparante offerte dus.

• Kwaliteit advies adviseur
  • Vakmanschap installateur N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte uitvoering na het maken van duidelijke afspraken met offerte. Uitvoering prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig aangelegd. Panelen werken tot volle tevredenheid. Goed werkende app laat je live volgen wat er wordt opgewekt. Aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf dat we telefonisch contact hadden met de adviseur tot en met het plaatsen door de monteurs ( en stagiaires) ging alles van een leien dakje. Service, montage en uitleg waren perfect Dit bedrijf is een echte aanrader.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur