5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte kwaliteit en service van eerste contact tot installatie ook na de installatie goede medewerking en vakkundige uitleg, kortom zeer tevreden ☺

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voldoet volledig aan de verwachtingen. Professionele plaatsing door vakmensen. Kan plaatsing door Zonneplan aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed advies en snelle duidelijke offerte. Vragen werden goed behandeld en na overleg besloten we om er 2 extra panelen bij te nemen in totaal 16 stuks. Offerte werd snel aangepast.Net voor installatie kregen we nog een mail dat we betere panelen kregen 315wP ipv 295 en dat voor dezelfde prijs. Installatie van het systeem ging snel en zeer goed. Alles in goed overleg geen kabels in het zicht en de apparatuur in de garage. Alles is zeer netjes gedaan en opgeruimd voordat de heren weer vertrokken. De uitleg was kort, krachtig en duidelijk. Inmiddels produceren we zonnestroom en het is leuk om te kijken watt er per dag wordt geproduceerd. Zonneplan een echte aanrader als je op zoek bent naar goede service en begeleiding in het hele project. Inmiddels zijn vrienden van ons ook met Zonneplan in zee gegaan en ook erg tevreden. Bedankt Zonneplan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben prima geholpen door iedereen van Zonneplan. Duidelijke offerte, mensen die weten waar ze het over hebben. Installatie is perfect verlopen. Ook de handelingen hier omheen gingen voorspoedig. Al met al Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en klantvriendelijk advies. Maatwerk. Afspraken worden punctueel nagekomen. Nette, vriendelijke en vakbekwame installateurs. Een duidelijke en klantvriendelijke app om de opbrengsten te volgen (Solar Edge) Een goede service mbt het terugvragen van de BTW. Misschien niet de goedkoopste maar de service rond het gehele pakket maakt dat meer dan goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds december zonnepanelen, het blijkt een goede keus te zijn. Alles goed geregeld door Zonneplan, installatie netjes afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het traject vanaf de opstart van offerte tot het installeren van de zonnepanelen is tot uitermate tevredenheid uitgevoerd, en tot in elke detail uitstekend gecommuniceerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundige uitleg en voorlichting. Door vakbekwame monteurs geïnstalleerd. Hierbij is optimaal rekening gehouden met onze wensen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ja alles is goed verlopen prima advies waar de omvormer kon worden geplaats wij zijn goed tevreden van het begin tot de afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede communicatie over de hoeveelheid zonnepanelen, en vooraf de instalatie over de beste plaatsing van het modem. tip zorg voor reserve dakpannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind het erg jammer dat zodra er zijpannen sneuvelen, zowel de werklui, als ook Zonneplan zelf hun handen ervan aftrekken, mij half zuid limburg laten afrijden, en de factuur niet willen betalen !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf . Na opdracht binnen twee weken alles geïnstalleerd . De service is fantastisch. Ik heb kosteloos een API code gekregen zodat ik mijn eigen data binnen kan halen in mijn eigen systeem. Prijs kwaliteit is super, nergens goedkoper kunnen vinden. Geen Chinese maar Koreaanse zonnepanelen, Qcell. Top merk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder tevreden over het gehele traject van voorlichting/offerte/ planning/installatie en nazorg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In dec 2018 zijn de panelen geïnstalleerd. Vanaf de verkoop tot en met de installatie is alles perfect verlopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede afwikkeling van begin tot eind, zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering is alles zeer helder en duidelijk geweest. Alles wordt tot in de puntjes besproken. ook de offerte is bijzonder duidelijk. de monteurs waren met 3 man. de werkten zeer snel en netjes. met 2,5 uur waren ze al klaar. ook is de btw teruggave duidelijk en snel verlopen. wij hebben zelfs een aanbieding gehad om iets zwaarder panelen te krijgen voor het zelfde geld. top. laat de zon maar komen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Komen de afspraken goed na en de monteurs waren netjes en vriendelijk. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aanrader! Er wordt zeer goed gecommuniceerd en als er een vraag is wordt er meteen gereageerd en wordt het opgelost! Dus mensen niet twijfelen maar doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn dik tevreden over de aanschaf en installatie. Prima bedrijf! Dikke 9 van ons

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle service en keurige nazorg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar positieve ervaringen vanaf de offerte t/m plaatsing en nazorg. BTW-teruggave. Wat een behandeling en service. Toppie Zonneplan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al een tijd bezig met zonnepaneel ja/nee. Na enorme prijs verhoging jaarlijkse overstap knoop doorgehakt panelen JA. Div offertes aangevraagd bij bekende gerenommeerde aanbieders en aantal onbekende totaal leveranciers w.o ook zonneplan. Veel gegoogeld op kwaliteit type paneel - type omvormer en revieuw leveranciers. De keuze is gevallen op Zonneplan. Montage ging perfect, snel, door vakkundige klantgerichte monteurs. Alles werkt perfect en geniet dagelijks bij echt blauwe hemel, maar na zonsopgang en bij bewolkt weer begint het geheel ook al te produceren !

Goed en net bedrijf

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur