4 sterren: goede service, goed behandeld

In eerste instantie sceptisch tegenover zonnepanelen. Maar door de zeer uitgebreide offerte en daarbij een prettige samenwerking/voorlichting met adviseur van Zonneplan was ik snel om. Goede afspraken met zowel Zonneplan als met de installateur hebben er voor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over het eindresultaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede service. Alles goed uitgelegd. Wordt allemaal geregeld door hun

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg tevreden van begin tot eind Ik heb altijd een goed contact gehad met mijn klantadviseur Niek Kwakman. De monteurs hebben perfect werk afgeleverd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Erg vakkundig allemaal. Alle vragen werden perfect en snel beantwoord. De ontzorging van het hele project is vooral erg prettig. Zonneplan zal ik zeker aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact heb ik de werkwijze van zonneplan als positief ervaren. Keurige volledige offerte met een voor mij acceptable prijs. Na het tekenen van de offerte werd telefonisch contact opgenomen m.b.t. de datum van plaatsen. Ook het plaatsen verliep gladjes: er werd vooraf overlegd over de plaats van de omvormer en de loop van de leidingen. Een duidelijk uitleg behoorde bij het hele proces. Tevens heeft Zonneplan de btw teruggave verzorgt. Ook de communicatie hierover verloopt prima en is inmiddels zo goed als afgerond. Samenvattend: Prima organisatie die doet wat ze beloven.

Top in alle opzichten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Laat dit bedrijf nooit uw huis binnen. Ze hebben er bij ons een enorme puinzooi van gemaakt, zonder ook maar iets op te ruimen. Uiteindelijk bleek dat ze ook onze tuintafel kapot hadden gemaakt, een groot gat zat er in bij vertrek. Wij waren nota bene thuis toen ze vertrokken, maar toch hadden ze ons er niets over verteld. We kwamen erachter toen ze al vertrokken waren. Ook lieten ze een groot gat achter in ons dak dat ze spoedig zouden oplossen door extra dakpannen te komen brengen. Nu, een week later, zat het gat er nog. Klantenservice ingeschakeld, maar ook dat hielp amper. De tuintafel kost nieuw 179 euro, maar ze wilden slechts 100 euro als coulance betalen. De rest moeten we zelf maar bijleggen. 'Want zo werkt dat nu eenmaal met verzekeringen', liet Zonneplan weten. Nog nooit zijn we zo teleurgesteld geweest in een bedrijf als nu over Zonneplan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ook wij besloten hadden om zonnepanelen te plaatsen een aantal offertes aangevraagd. Het contact voor de offerte sprak ons bij Zonneplan al het beste aan, het was geen verkooppraatje maar een duidelijke uitleg over het wel en wee van zonnepanelen. Prijs en garanties waren beter dan andere offertes en de plaatsing verliep netjes en zoals afgesproken. Wij zijn zeer tevreden over alles en kunnen met een gerust hart Zonneplan aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonneplan heeft ongelooflijk snel de situatie geanalyseerd. Na het invullen van alle papieren was de afspraak snel gemaakt en de installatie was binnen een ochtend gedaan. Alles netjes achter gelaten en met een duidelijke instructie. Een dag later konden we via de app al zien hoeveel de zonnepanelen opwekken. Perfecte afhandeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakwerk geleverd. Het was een gezellige ochtend! Zonnepanelen zijn echt in. Tijd tussen ondertekenen offerte en plaatsing viel ons wat tegen. Ruim 3 maanden. Zonnepanelen waren er nog niet terwijl de aflossing van de lening al was gestart.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk en zeer goede begeleiding bij het hele project. Vakkundige monteurs die goed werk leveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles TOP verlopen, van a tot z, installatie ook zeer netjes gedaan, prima service en klantvriendelijk bij Zonneplan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Offerte was snel in huis, na akkoord met de offerte was er volgende dag bericht van de netbeheerder dat terugleveren simpel was i.v.m. de aanwezigheid van een slimme meter en de volgende dag ook bericht van de stroomleverancier i.v.m. het terugleveren. Alles was dus eigenlijk in 1 dag gepiept. Een afspraak voor het plaatsen was ook snel gemaakt en binnen een uur of vier lagen 8 panelen op het dak en kon het opwekken beginnen. Daarom vanaf deze kant een pluim voor het team van Zonneplan en de installateur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede plaatsing van de panelen, zijn er erg blij mee :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het ontvangen van enkele offertes van vier verschillende bedrijven viel onze keus op zonneplan. De aanbieding zag er prima uit maar... hoe zou de feitelijke installatie verlopen? Nu wij zo'n acht weken verder zijn en we terugkijken op het plaatsen van de panelen kunnen we niets anders zeggen dan: de aanbieding is volledig waargemaakt! De monteurs namen alle veiligheidsmaatregelen (steigerbouw en zekering) in acht, de werkzaamheden in huis werden zorgvuldig en netjes uitgevoerd, de gemaakte "rommel" werd keurig opgeruimd, de uitleg over de digitale omvormer en het daaraan verbonden digitale informatieprogramma werd goed uitgelegd. Alles getuigde van deskundigheid en vakmanschap. Een aanbeveling van Zonneplan waard voor familie, vrienden en kennissen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top advies, en vakkundig geïnstalleerd! Echt top geregeld allemaal!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super! Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Goed advies en een geweldig installatie team. Keurig aangelegd en aangesloten op de meterkast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is dat alles goed is geregeld van het begin tot het einde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij ons zijn op 2 januari 2019 zonnepanelen geplaatst. Alles ging op die dag vlekkeloos. Zowel het voortraject als het natraject waren volkomen duidelijk en verliepen zonder enig probleem. Ik zou Zonneplan aan iedereen aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door mond op mond reclame bij zonneplan gekomen. Heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen. De montage was heel vlot en netjes gedaan. Ben heel erg te vreden en raad het iedereen aan ook voor de toekomst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

offerte duidelijk en overzichtelijk, adviseur netjes en doelgericht wat betreft de gevraagde gegevens. Meerdere uitgebreide offertes ontvangen. installatie en vakbekwaamheid van de installateurs zeer goed. prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere leveranciers zeer goed. Ik ben zeer tevreden met de oplevering van 11 zonnepanelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke informatie begeleiding uitstekend goede installatie werkt prima snelle installatie binnen 4 uur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles prima gedaan volgens afspraak , service gerichte monteurs !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

monteurs netjes op tijd,keurig werk afgeleverd,vriendelijk,beleefd,niks op aan te merken,,,vanuit zonneplan goede nazorg en wat heel belangrijk is,,,,goed bereikbaar,,,geen gezeur met doorverbinden of u bent de 10de wachtende..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks uitstel door ons veroorzaakt steeds goed en positief benaderd zonneplan. en uiteindelijk het traject op een fijne manier afgesloten met dank aan Bart Jabroer ( Nu nog de afsluiting bij SVN) en de BTW teruggaaf.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur