Snel en goed advies, klantvriendelijk, snelle en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen. Geheel tot onze volle tevredenheid verlopen.
Ik ben zeer tevreden over zonneplan alles werd keurig en duidelijk uitgelegd hoe alles werd aangepakt om de zonnepanelen te installeren. De monteur was netjes en meedenkende hoe we het beste alles konden laten installeren. Snel en keurig werd alles geïnstalleerd in een middag werden 10 zonnepanelen geïnstalleerd. Kan het iedereen aanraden
Zeer tevreden over Zonneplan, duidelijke afspraken en netjes op tijd alles geregeld. Voel me geen nummer bij Zonneplan, ze leveren wat ze beloven en kan het iedereen aanraden, contact met medewerkers is goed en vriendelijk en helpen direct, ik begreep niet zo goed hoe het werkte met het inzien van mijn opbrengst van de zonnepanelen op het dak en Dorien van Zonneplan hielp mij online direct, kon dezelfde dag nog zien wat de opbrengst was van de zonnepanelen op het dak. Na 6 weken netjes gebeld of alles nog goed ging en of ik nog tevreden was. Fijn dat Zonneplan ook alle zorgen om de BTW teruggaaf regelt dat loopt ook prima. Dankjewel Zonneplan namens een tevreden klant.
Geweldig team voor installatie en van bedrijf prima informatie en waar w at ze zeggen. Schapoo ...Echt heel tevreden.
Prima contact, je kunt meedenken over plaatsing . Installatie gewoon Supergoed.
Van a tot z werkelijk alles perfect verlopen. Een aanrader.
Goede service, klantvriendelijk en duidelijke uitleg over de gang van zaken. Fijn dat je niet alleen telefonisch contact op kunt nemen, maar ook terecht kunt in de zaak van Zonneplan. Handig om bij vragen even binnen te lopen, je wordt vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Goed en duidelijk in het gehele traject
Alles prettig ervaren. Duidelijke afspraken. Vriendelijke mensen. Monteurs waren ook top en zeer vriendelijk.
Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aanvraag van zonnepanelen. Ik kreeg deskundig advies en ben zelf totaal niet technisch maar kreeg een prima uitleg zodat ik alles direct begreep Op het laatste moment nog 2 zonnepanelen extra besteld en dat ging ook probleemloos. Had wat opstartproblemen maar ook dat is prima verholpen door zonneplan.De installatie ging prima door een team dat vast voor zonneplan werkt. Al met al ben ik zeer tevreden over zonneplan en beveel dit van harte aan.
Werkzaamheden uitgevoerd volgens offerte/afspraak. Kennis en vakmanschap uitstekend. Werkplek/locatie netjes/schoon opgeleverd.
Van begin tot het einde uitstekende adviezen, offerte, plaatsing etc. etc. En er zaten maar 6 weken tussen het begin en het einde. Uitstekende communicatie en zeer vriendelijk. Zeker een 10 waardig. Aanrader.
Het lijkt misschien wat overdreven 5 tienen, maar dat geeft toch onze ervaring met Zonneplan aan. Ga zo door. Jeannette en Herman
Zeer tevreden duidelijke antwoorden op alle verschillende soorten vragen,zal jullie aanbevelen in mijn kennissenkring.
Zonneplan levert tegen een scherp tarief een uitstekende dienstverlening. Wij kregen een goede mondelinge toelichting op de offerte en onze vragen werden adequaat beantwoord. Wij zijn erg tevreden over de installatie en de opbrengst van de zonnepanelen. Zonneplan bevelen wij van harte aan!
Vanaf het eerste contact is alles prima verlopen. Het offertestadium, de montage en de afwerking: prima. Maak je niet vaak mee. Nu nog genoeg zon en dan zijn we helemaal tevreden.
Duidelijke offerte, geen extra kosten achteraf. Plaatsing panelen en installatie is professioneel uitgevoerd. BTW teruggave wordt ook door Zonneplan geregeld.
Zelden zo’n goede ervaring gehad met een dienstverlenend bedrijf als zonneplan. Tot in de puntjes verzorgde installatie van de zonnepanelen.
Van aanvraag tot installatie alles goed en duidelijk.
Zonneplan heeft prima werk geleverd, alles volgens Afspraak afgehandelt. Ook de informatie vooraf was goed. De installateur was terzake kundig.
vooral de omvormer is fijn en duidelijk Top!
Boven verwachting geen reserve pannen nodig gehad De installatie was binnen no time gereed Nu na 1 maand al flink wat energie bespaart, en het moet nog zomer worden ik ben dus erg tevreden en beveel dus Zonneplan aan
In eerste instantie sceptisch tegenover zonnepanelen. Maar door de zeer uitgebreide offerte en daarbij een prettige samenwerking/voorlichting met adviseur van Zonneplan was ik snel om. Goede afspraken met zowel Zonneplan als met de installateur hebben er voor gezorgd dat ik zeer tevreden ben over het eindresultaat.
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur