Prettig contact, goede service.

Wij hebben veelvuldig contact gehad met Zonneplan, de respons was goed en kundig.

Correcte benadering en een zeer goede ervaring met zonneplan.

Zowel het eerste contact mbt zonnepanelen alsook alle verdere contacten verliepen soepel en duidelijk. Voldoende uitleg op alle vragen gekregen en ook de installatie werd vakkundig en netjes uitgevoerd. Nu na 10 maanden nog steeds erg tevreden, een goede prognose van de opbrengst. Zelfs meer opbrengst dan geprognotiseerd. Ook de prijs was t.o.v. concurerende bedrijven dik in orde! Al met al een zeer tevreden klant!

Goed en heel goed geรฏnformeerd over het zonneplan

Goed en duurzaam bezig. Zij voldoen aan onze eisen

Heel goed

Monteurs keurig netjes en heel beleefd alle troep gelijk opgeruimd

Mijn ervaring met zonneplan is zeer goed.

Mijn ervaring met zonneplan is zeer goed. Alles werd vooraf perfect besproken en geregeld. De monteurs waren exact op het afgesproken tijdstip aanwezig en zijn na kort overleg direct met de montage begonnen. Ze waren vriendelijk en hebben goed en netjes werk geleverd. Ook de monteur voor de montage van de omvormer heeft alles naar mijn wens afgewerkt. Aan het eind hebben alle drie de monteurs alles netjes opgeruimd. Van begin tot eind is alles zeer goed afgehandeld en kan ik Zonneplan aan iedereen aanbevelen.

Goede informatie vooraf. Tot en met de installatie alles goed geregeld

Goede communicatie

Helaas meer dan 10 pannen gesneuveld omdat er overheen gelopen wordt. Verder top gedaan en zeeer vriendelijk.

Super!

Heel fijn geholpen.

Gespecialiseerd

Ervaren vaklui die weten wat ze doen, keurig netjes word alles uitgelegd, er word netjes gewerkt en alles word keurig netjes achter gelaten. Na installatie word de app netjes uitgelegd, er is tijd voor vragen....

Goed geholpen door adviseur van zonneplan

Eind mei 2019 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst op het dak van de garage. De adviseur van zonneplan kwam met deze optie omdat ik het zelf lelijk vindt om aan de straatkant zonnepanelen op je woning te hebben. Wij wonen in een buitengebied. Nu vallen ze niet op en voorzien zij ons grotendeels in de elektriciteits behoefte. Daaraan vooraf ging een heldere offerte. We wisten precies wat er ging gebeuren en dat is belangrijk als je onbekend bent met de materie Het plaatsen en monteren gebeurde door ingehuurde partij en heeft uiteindelijk twee dagen gekost. Sinds de ingebruikname werken de panelen uitstekend en is via internet goed te volgen wat de opbrengst is per dag, maand etc. Dat klopt aardig met de berekening die Zonneplan vooraf heeft gedaan.

Alles op tijd geรฏnstalleerd, zeer vriendelijk personeel. Alles word voor je gedaan, zelfs de BTW teruggaaf word voor je geregeld. Kortom :prima geregeld en nergens geen omkijken naar.

Uitstekend werk geleverd

Correcte offerte en goed advies.

Zeer tevreden over de gehele installatie.

Prima informatie. Snelle en vakkundige installatie. Zeer netjes gewerkt. Opbrengst helemaal volgens de berekende verwachting.

Prima service, nette plaatsing, telefonisch zeer goed bereikbaar.

Via mijn schoonzus op zonneplan geattendeerd en direct aangevraagd. Ze hebben ons een keurig voorstel gedaan en alles is precies gegaan zoals beloofd. Ook de service na installatie was top.

prettig dat er gevraagd werd of alles nog goed was.

prettig alleen was het jammer dat ik vanavond niet kon inloggen mijn wachtwoord was al ingevuld die wist ik dus niet meer bij aanvraag nieuw wachtwoord stond er dat mijn e,mail niet goed was. nou is het wel een paar maanden geleden dat ik op de site was misschien is dat de reden.

Zonneplan TOP

Mijn ervaring met zonneplan is super. Alles was perfect geregeld van begin tot einde. Monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd. Ik beveel het iedereen aan TOP

Zeer positief

De plaatsing van de panelen gebeurde door zeer ervaren en vriendelijk personeel. Beleefd en bijzonder deskundig . Wij kijken daar met zeer veel plezier op terug.

Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Van offerte tot aan nazorg een absolute aanrader! Tevens prima monteurs van de panelen.

Meedenkend en perfect afgehandeld

Prettig contact en meedenkend over de mogelijk opties en wensen. Afspraken nagekomen en perfecte installatie.

prima,alles goed geregeld!

Vanaf het eerste moment de indruk dat ik goed geadviseerd werd goed contact van bij de zijden , plaatsing en afhandelingen prima ben zeer tevreden.....

Ik kan geen minpunten bedenken

Goede voorlichting Prettige omgang Prima plaatsing

Totaalservice zonder omkijken

Alles is uit handen genomen, zelf helemaal niets hoeven doen, behalve het zetten van een paar handtekeningen. Zelfs het BTW gedoe wordt uit handen genomen, prima geregeld allemaal!

Hele goede klanten service

Alles netjes geregeld, bit bedrijf ten zeerste aan te raden

Zonneplan is het zonnetje in huis

Nadat wij besloten zonnepanelen aan te schaffen zijn wij in contact gekomen met Zonneplan. Alle contacten liepen prima. Tijdig de aanvraag behandeld en binnen twee maanden konden wij van de zonnige energie genieten. Ook de afhandeling van de BTW teruggave was prima geregeld. Nadat alles was ingediend duurde het nog maar twee maanden dat het geld op onze rekening stond. Zonneplan doet het milieu stralen.

Duidelijke communicatie

Vorig jaar 14 panelen laten leggen door Zonneplan, goede afspraken en nette monteurs. Alles prima geplaatst en aangesloten, ook alles netjes opgeruimd en afval meegenomen.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.