Onprofessioneel

Dit is mijn verhaal. Zonneplan zou alles regelen ,dus denk je papierwerk wordt opgestuurd en tekenen, klaar. Nou daar ging al fout. In mei aan gevraagd in oktober lagen de panelen pas. Smeets electro stelde voor om een nieuwe meterkast te plaatsen,mijn eis was ,als maar kan blijven lassen. Nou U raad het al dat werd een probleem. Ze kregen het niet voor elkaar om te zorgen dat de aardlek uit viel. Wat bleek hadden ze een te gevoelige aardlek geplaatst. Toen stelde ik voor (ik ben geen electricien) zet de zelfde erin die erin zat. Die had hij niet bij zich dus moest hij een andere dag terug komen, om een lang verhaal kort te maken ,ik heb 3x verlof moeten pakken voordat het meterkast probleem was opgelost, en dagen lang niet kunnen lassen. ONPROFESSIONEEL gewoon. Toen belde zonneplan op, ze vonden een kabel bij de panelen niet netjes lopen of ze een afspraak konden maken, voor de 4 de keer verlof pakken, nou ik dacht het toch van niet. Daarna hebben ze mij een verlof dag vergoed, ik zei okay dan kunnen jullie in april iedere donderdag tussen 8 en 12 komen. En wat denk je krijg een mail dat ze op een dinsdag komen. Jullie kunnen je voorstellen dat me onlangs de stoom uit de oren uit komt. Ik werk in de vliegtuig industrie en daar zijn de eisen hoog , maar wat ik heb mee gemaakt komt zo onprofessioneel over daar zijn geen woorden voor. Het enige wat ik wil is , krijgen waar ik voor betaal en dat heb ik in mijn inziens niet gekregen. Stel dat je met een nieuwe auto 4x terug moet om iets te laten maken dat pik je ook niet. Ik moet ook zeggen dat er mensen zijn die goede reviews schrijven. Gr

Snelle installatie

Binnen een halve dag geinstalleerd en duidelijke uitleg van de monteur

Prima behandeling in een woord!!

Vanaf het eerste contact, t.e.m.de installatie van de zonnepanelen en ook daarna alles prima geregeld, tevens de achteraf service en nabehandeling, ook de teruggave van de B.T.W. en informatie hierover werd tot op het laatste moment goed gecommuniceerd.

Goede keuze om zonnepanelen van Zonneplan op ons dak te leggen

Zeer professionele aanpak en advies. Deskundig, betrouwbaar en fijn contact met de medewerkers. Snelle service en zeer prettige app. BTW teruggave zeer snel verwerkt.

Gewoon super

Het is alles geregeld van begin tot eind afspraken worden nagekomen gewoon top

Slechte vervolgervaring

Verleden jaar zonnepanelen laten plaatsen, tot zover alles top. Totdat ik extra panelen erbij wilde zetten vanwege een hybride auto. Er konden er nog 5 geplaatst worden namelijk. Vroeg om offerte, ik werd gebelt dat ze dit niet doen maar als ik het toch wilde dan moest ik rekenen op 500€ per paneel!!!!!!! Dacht eerst dat het een grap was maar niet dus. Kortom, slechte after sales

Zeer duidelijke begeleiding en zeer goede uitvoering.

Prima begeleiding bij plaatsing de zonnepanelen. Ook begeleiding van de teruggrave btw.

Extreem tevreden

Vanaf het moment van contact (jan'20) t/m begeleiding belastingteruggave laat Zonneplan zien dat zij ervaringsdeskundig zijn. De adviseurs, installateurs en helpdesk zijn behulpzaam en klantvriendelijk. We vinden het super om iets te kunnen bijdragen aan het milieu en dankzij Zonneplan is onze bijdrage nu al meer dan maandelijks is begroot.

Goed advies, vriendelijk personeel

Vooraf goed geadviseerd, duidelijke offerte. Fijn bedrijf die onze zonnepanelen heeft geplaatst. Zeer tevreden klant !!!

Alles wordt geregeld en is volgens afspraak uitgevoerd.

Alles wordt geregeld en is volgens afspraak uitgevoerd.

Geheel volgens afspraak.

Mijn ervaring met Zonneplan is prima. Plaatsing van de zonnepanelen en de omvormer is vakkundig en netjes gedaan in overleg. Geheel volgens de afspraak en de overeenkomst. Vriendelijke monteurs die goed zorgvuldig in en op de woning werken. Jan

Geweldige jongens 👍👍

Bij ons hebben ze afgelopen maandag de panelen geïnstalleerd. Het team Roel, Martin, Benjamin en Feroen is een tien waard met een gouden griffel. Zo spontaan, behulpzaam ,vriendelijk en ga zo maar door. Niks was ze teveel om te doen en rommel laten ze ook niet achter. Jongens jullie zijn toppers ga zo door. Van jullie moesten er meerdere zijn.

Snelle en goede montage (12 panelen en aansluiting binnen werk) in 4 uur. Zeer vriendelijke vaklui en alles in overleg. Vakkundige uitleg. Zeer behulpzaam zeker de mensen op kantoor. Financiële afwerking snel en vakkundig. Algemene indruk Top.

Hele fijne samenwerking met duidelijke afspraken.

Ik vond het een fijne samenwerking en een snelle levering. Kon zelf een dag bepalen voor montage. Alles werkt super.

Perfect geleverd, ook uitstekende nazorg

Levering van onze zonnepanelen in 2013 (eigen woning) en 2019 (tweede woning) was om door een ringetje te halen. Offerte was overigens ook heel snel binnen, informatief, duidelijk en voorzien van scherpe prijs. In 2017 hadden we problemen met de internetverbinding met de omvormer, die we terloops meldden in een andere vraag aan Zonneplan. Werd meteen opgepakt en we kregen een monteur op bezoek die de storing verhielp. Die bleek aan onze eigen (interne) verbinding te liggen (nieuwe TP-Link stekkers geleverd). Was kosteloos, hoorde bij de nazorg! Inmiddels Zonneplan aanbevolen aan 5 anderen. 3 hebben nu inmiddels Zonneplan panelen (ook weer tot volle tevredenheid), de vierde wacht op levering en de vijfde gaat een offerte aanvragen.

alles vlot verlopen

Professioneel bedrijf en personeel

Vandaag zijn bij ons 15 zonnepanelen geïnstalleerd. Zowel tijdens het voortraject (sales en planning) als tijdens de installatie alles keurig verlopen. Hier ben je als klant nog echt koning! Vooraf hebben wij verschillende bedrijven getoetst op basis van offerte en reviews. Al snel viel de keuze op Zonneplan, waar met name de reviews de doorslag hebben gegeven. En alles wat is geschreven hieronder klopt. Mocht u overwegen om zonnepanelen aan te schaffen dan kan ik u van harte Zonneplan aanbevelen.

Volledig volgens verwachting.

Ik heb diverse leveranciers benaderd. Ze hebben allemaal redelijk dezelfde aanpak: Een offerte, inclusief foto van je huis met ingetekende zonnepanelen, een verwachte opbrengst en de prijs. Lastig om een goed vergelijk te maken voor wie je moet kiezen. Ik heb veel reviews gelezen, referenties opgevraagd, KVK uittreksels gewdownload en LinkedIn geraadpleegd. Dan kom je al snel tot wat afvallers. Sommige leveranciers bestaan maar heel kort, hebben bijv maar 2 man in dienst, of de eigenaar blijkt nog geen 21 jaar te zijn. Wellicht allemaal goede bedrijven, maar als je tig-duizend euro gaat investeren in iets wat minimaal jaren moet werken om het te kunnen terug te verdienen, dan hou ik ervan dat het bedrijf al jaren zijn continuïteit heeft bewezen. Zonneplan als beste uit de bus. Het bestaat al jaren, heeft veel recensies, best wel wat mensen in dienst. Sommige recensies waren niet goed. Nooit alles gaat goed en nooit iedereen is tevreden. Het gaat erom hoe je met klachten omgaat, en dat lees je terug op de update van zo’n recensie. Offerte geaccepteerd, dan krijg je goede info. Je wordt gebeld door de planner, je krijgt info wat je zelf als voorbereiding moet doen, tips over evt dakpannen etc. Op de dag van installatie komen er drie mannen van een externe installateur. Ze zijn aardig, kundig, geven gevraagd en ongevraagd goede adviezen en gaan netjes en snel aan het werk. Na nog geen twee en half uur is de klus klaar. 8 panelen op het dak, omvormer geplaatst, meterkast aangepast en alle ‘rommel’ opgeruimd. Daarna het systeem duidelijk uitgelegd aan de hand van de bijgeleverde documentatie, de app geactiveerd en, het was een zonnige dag, je zag de meter gelijk teruglopen. Zonneplan voldoet volledig aan de verwachting en ik ben blij met mijn keuze. Ik heb alleen nog geen deelname (lot) Bevestiging gehad van een loterij omdat mijn buurman door mij ook bij zonneplan heeft gekocht.

Vol verwachting klopt mijn hart gisteren was het montage dag. Wat een geweldig vak bekwaam team ze krijgen van mijn allemaal een 10 alles top geregelt.

Alles ging prima en netjes

Alleen maar positieve ervaringen

Offerte en overzichten zien er goed uit. De installatie wordt netjes verzorgd en de afhandeling is prima. De btw-teruggave wordt geregeld. Gegevens van het opwekken zijn online of via app te bekijken.

Alles ging supersnel en eenvoudig

Nadat ik de aanvraag had gedaan ging met meteen aan de slag. Online kon ik de gevraagde documenten toevoegen. online kom je precies zien welke statussen de verschillende acties hadden. nadat de aanvraag procedure volledig goedgekeurd was, lagen de panelen al heel snel en netjes op het dak al om al, heel snel gegaan en zonder dat het veel moeite kost Zonneplan is zeer aan te bevelen

Alles ging volgens plan, ben goed geholpen bij het aanvragen van de gemeente subsidie en het terug vragen van de b.t.w. Bij vragen altijd vriendelijk te woord gestaan. Helemaal geen klachten

heel positief

De aanbieding van zonnepanelen was een mooi aanbod, de plaatsing van de zonnepanelen verliep voorspoedig nadat de eerste afspraak moest vervallen wegens stormachtig weer, men werkte nauwkeurig en netjes en men gaf goeie informatie over het gebruik van de panelen en de omvormer. Dus ik ben zeer tevreden met de aanschaf die onze energie rekening behoorlijk zal doen dalen

Prima geregeld!

Van tevoren goed contact, heldere uitleg. Na en tijdens plaatsen allemaal prima geregeld!

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur