Prima snel en netjes zonnepanelen geplaatst

Vanaf het eerste telefonische contact tot de plaatsing alles super geregeld, de plaatsing ging heel soepel en alles is netjes weg gewerkt en schoon achter gelaten. Ook de btw terug gaven door zonneplan probleemloos geregeld, wij zijn super tevreden !!!!!!!!!

Komen afspraken na

Komen afspraken na, plegen nazorg. Kortom zeer tevreden over zonneplan

Perfecte service.

Goed team, snel klaar en zeer naar wens en netjes opgeleverd. Geweldig!

Geheel tevreden over deze organisatie en de door hen geleverde zonnepanelen

super netjes geregeld

super bedrijf

Super tevreden

Super tevreden goede afspraken Ik heb regelmatig vragen gesteld via mail en de telefoon. Alle keren kreeg ik duidelijk antwoord terug. Ook installatie ging vlekkeloos. Heb ze nu 1 jaar en kreeg 1000 euro terug aan elektra en gas zeker aan te raden

Nette afhandeling met goed rendement.

Na wat strubbelingen (meermaals niet opkomen dagen van onderaannemer). Alles netjes opgelost, rendement is nu na een jaar 25% hoger dan gecalculeerd, dit komt natuurlijk ook omdat het een uitzonderlijk goed zonnig jaar is geweest. Al met al héél tevreden.

Goede kwaliteit geleverd in geleverd product

Contact met zowel hoofdkantoor en monteurs was zeer prettig. Een tevreden klant staat centraal en dat merk je. De zonnepanelen doen het inmiddels al enkele maanden heel goed!

Zonneplan doet wat het belooft

Vanaf moment één had ik een goed gevoel bij Zonneplan. In het voortraject was de communicatie helder en duidelijk. De installatie werd uitgevoerd door een professioneel bedrijf en was op een halve dag geklaard. Ook kon men de installateurs alles vragen m.b.t. de zonnepanelen en alles wat daarmee samenhing. Alles werd keurig in 'normale mensentaal' uitgelegd. Ik heb deze installatie nu een jaar en geen noemenswaardige problemen gehad of het moest zijn dat de omvormer een keer uitviel. Hiervoor heb ik de site van Zonneplan geraadpleegd en hierop kon ik duidelijk lezen wat te doen en in een mum van dit was het opgelost. Samenvattend: Absoluut geen spijt dat ik met Zonneplan in zee ben gegaan

Heel goed.

Vriendelijk, klant bericht en goede service.

Snel per telefoon te bereiken.

Snel te bereiken. Snelle oplossingen. Naar een vervelende ervaring met een instalateur, heb ik om een andere instalateur gevraagd. Deze heeft het netjes geplaatst. Daarna een probleempje, die ze opgelost hebben.

niet zo positief

over de door zonneplan geleverde en geplaatste zonnepanelen en omvormer heb ik geen opmerkingen. wel over de service naderhand. mijn panelen brengen al meer dan een maand geen stroom meer op, omdat zonneplan over te weinig service monteurs beschikt die reparaties kunnen uitvoeren. pas ruim 3 weken na een melding van mij dat er geen stroomopwekking was kreeg ik een servicemonteur, die constateerde dat de omvormer niet meer werkte en vervolgens moet ik weer meer dan 2 weken wachten voordat een nieuwe omvormer geplaatst wordt.

Overleg/contact vooraf verliep heel goed en naar volle tevredenheid.

Contact voor de plaatsing verliep naar tevredenheid. Niks opgedrongen en duidelijke uitleg. Plaatsing van de panelen snel en goed, zonder troep in huis. En volgens mij werken ze heel goed!

Gewoon zoals het hoort

Duidelijke en heldere communicatie. prima installateurs

Prima advies en probleemloze installatie

Telefonisch prima van advies voorzien. De installatie verliep snel en vlekkeloos. Nu bijna een jaar in gebruik de panelen doen wat ze moeten doen.

Uitstekend.

Prima contact. Wat ze beloven komt inderdaad uit. Ik kijk met spanning naar de jaarrekening. File komt begin juli

Doen wat wordt beloofd.

Ook op het oosten geven de panelen een flink rendement.

Ge wel dig

De communicatie met Zonneplan verliep altijd goed, ze zijn duidelijk tegenover de klant en erg behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden met het advies en de begeleiding van de werknemers van Zonneplan. Met name dhr. van der Veen heeft ons goed op weg geholpen en wenste ons veel zonnige dagen toe. Golfplaten zijn dus geen optie, maar dat is was maar goed ook.

Mooi rendement

Het was super makkelijk om een opdracht te geven aan de firma Zonneplan. Ze leggen je goed uit wat de procedure is. wij zijn berekend op 2900KWh echter blijkt dat we nu al op 3700KWh zitten in een jaar tijd. Dit is dus boven verwachting van Zonneplan. De monteurs van Zonneplan dachten ook mee waar de omvormer geplaatst kon worden. Ze ruimden netjes hun rommel op. Alles was heel goed geregeld. De App die het bij houd is redelijk duidelijk.

Zeer aan te bevelen bedrijf

Bij ons verliep alles helemaal naar wens. We zijn uiterst tevreden over het advies, de begeleiding en de plaatsing. Onze buren hadden al eerder zonnepanelen laten plaatsen door Zonneplan en hebben ons dit bedrijf geadviseerd. Daar hebben we absoluut geen spijt van en kunnen nu zelf Zonneplan met volle overtuiging aanbevelen.

Probleemloos prima zonnepanelen

Zonneplan communiceert duidelijk met de klant. Komt afspraken goed na. Levert en plaatst probleemloos goed werkende zonnepanelen. En als kers op de taart: handelt de BTW-teruggave vlekkeloos af.

Customerservice top, installatie mwah

26-11-19 koopovereenkomst getekend voor plaatsen zonnepanelen in week 18, wanneer sleuteloverdracht is van ons nieuwe huis 04-04-20 voorstel installatie datum ontvangen voor eind mei! Uiteraard niet mee akkoord gegaan , gezien anders overeen gekomen. Uiteindelijk heeft zonneplan vanwege drukte een extra team ingehuurd v en hierop heb ik een voorstel gehad voor week 19. 08-05-20 De dag van installatie, week te laat. Volgens het installatieteam kon de bekabeling van de omvormer niet door bestaande buis getrokken worden naar de meterkast. Met de daaropvolgende vraag, kan de omvormer niet in de slaapkamer hangen? Nee natuurlijk niet! Oplossing gaten in mijn dak, bekabeling via hemelwaterafvoer naar beneden, gat in mijn voorgevel naar kruipruimte , gat in meterkast naar kruipruimte... En dat ze de tegels weer terug op zijn plek leggen was een service van hun kant!!! Na installatie. konden ze niet het aansluiten wegens het niet hebben van zegelrecht. 27-05-20 eindelijk iemand van Zonneplan met zegelrecht (deze datum kwam overeen met de origineel voorgestelde installatiedatum waar ik niet mee akkoord was gegaan)om de installatie te voltooien, hij ging naar de omvormer kijken en vroeg direct naar waarom de bekabeling niet door de bestaande pvc buis was getrokken ? Uitgelegd wat er gebeurd was , tijdens het wachten heeft hij een trekveer gehaald om te kijken en je raad het al deze kwam uit in de meterkast! Bedankt zonneplan! Helaas niets meer vernomen van jullie! Update 15-06-20: inmiddels zijn de herstelwerkzaamheden afgerond, bekabeling loopt nu gewoon door het huis, extra gat in dak gerepareerd. Ik heb het idee dat de “eigen” installatieteams kundiger zijn dan de extra ingehuurde teams, vraag dus ook om een regulier team is mijn advies!

De dienstverlening stopt bij de installatie

Inmiddels is afgelopen maandag de servicemonteur geweest om het probleem te verhelpen. Zij was vriendelijk en heeft het probleem keurig verholpen. Neemt niet weg dat het lastig blijft om nazorg te krijgen. Met het bedrijf dat de panelen bij mij heeft geïnstalleerd, heeft Zonneplan geen contact meer. Dan moet er iemand van verder weg komen die ook niet gelijk tijd heeft of ziek wordt (Zoals bij mij) waardoor het weer zomaar een paar weken kan duren voordat er iemand langs kan komen. De installatie door het installatiebedrijf Is keurig verlopen. Maar als er daarna iets defect gaat, dan houdt de dienstverlening op, want dan verdient Zonneplan niets meer. Na 4,5 jaar is er geen internetverbinding meer tussen omvormer en de monitoring app. Men denkt vanaf de foto het probleem te kunnen beoordelen en verwijst mij in hun bewoordingen door naar een techneut in eigen kring. Zonneplan weigert om de installateur te benaderen die de Panelen bij mij heeft geplaatst. Ook verschuilen ze zich achter een verlopen garantie, garantievoorwaarden heb ik echter nooit onder ogen gezien. Denk dus goed na voor je met Zonneplan in zee gaat, want aftersales staat niet in hun woordenboek.

Aankoop, installatie en werking tot nu toe perfect

Op de zonnepanelenmarkt heb je vele aanbieders, na grondig te hebben gezocht en diverse bedrijven te hebben vergeleken uitgekomen bij Zonneplan. Waarom? In het traject van aankoop kan alles, paneeltje meer of paneeltje minder, legplan aanpassen van verticaal naar horizontaal, even wachten omdat je nog na moet denken, niets was een probleem. Ze laten de keus bij jou als koper en bellen er niet iedere week achteraan of je al een beslissing hebt genomen. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Nadat je een beslissing hebt genomen regelt Zonneplan alles, een mailtje naar de leverancier, het inplannen van een installatieafpraak, benodigdheden en tips voor de installatie en diverse mails ter herinnering aan de installatiedatum en wat je zelf moet/kan regelen (en dat is niet veel behalve de ruimtes vrijmaken van zooi). Installatie is goed verzorgd, monteurs waren op tijd (ruim) en overleggen eerst hoe je het één en ander gemonteerd wil hebben. Daarna gaan ze aan de slag, snel, efficiënt en netjes. Binnen een aantal uur was alles gemonteerd en liep als een treintje. Monteurs namen alle rotzooi mee en legden nog even kort uit hoe het systeem werkte. Inmiddels heeft de zon al even geschenen en leveren we onze eigen energie. Kortom, alles van A tot Z was prima geregeld. Hou deze service vol dan stellen jullie een hoop mensen tevreden. Zonneplan, prima gedaan

Snel en professioneel

Al ongeveer 6 maanden geleden hebben wij 12 zonnepanelen via Zonneplan laten plaatsen. Het contact na de informatieaanvraag kwam professioneel over en het aanbod en uitleg waren uitstekend. Nog sneller dan verwacht was er een mogelijkheid voor montage. Het leuke team heeft, met wat kleine uitdagingen, de installatie netjes en goed verzorgd. De opbrengst is door het zonnige weer tot nu toe hoger dan verwacht en dat is mooi meegenomen. De app geeft voldoende en duidelijk inzicht hierin. Voor mij is Zonneplan een aanrader.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur