Vanaf het eerste contact met Bas tot aan de installatie top service verleent! Kan niet anders dan dit bedrijf aanbevelen Mijn positieve kenmerken over dit bedrijf zijn; #Duidelijke offerte en geen verassingen achteraf #Zeer prettige communicatie en korte lijnen #Snelle reactie op vragen #Prijsverhouding voor product goed # Uitermate nette installatie Al met al aan te bevelen Geleverd product 6 x 320 zonnepanelen
Wauw, dat is een prachtig rijtje waar we trots op kunnen zijn! Geweldig dat je ervaring zo positief is. Daar doen we het natuurlijk voor!💚 Veel zonuren gewenst!^Saskia
Vanaf de offerte aanvraag tot en met de installatie van mijn zonnepanelen is het gehele traject perfect verlopen en heeft Zonneplan correct ingespeeld op mijn persoonlijke wensen. Kortom een bedrijf waarop u kunt vertrouwen en door mij dan ook warm wordt aanbevolen.
Bedankt voor je warme aanbeveling en de prachtige 10!💚 Daar worden we heel blij van. Super dat alles zo goed is bevallen, daar doen we het voor. Veel stralende dagen gewenst!🌞^Saskia
Goede informatie, snel gewerkt om 8uur begonnen 10uur klaar. Netjes en snel. Zeer tevreden.
Wauw, wat geweldig dat je ons een 10 geeft! Bedankt voor je mooie review en veel zonuren gewenst!🌞^Saskia
Sinds 10 Maanden hebben wij nu zonnepanelen die door Zonneplan geplaatst zijn. De voorlichting en plaatsing van de panelen zijn in goed overleg gedaan. De opbrengst van de panelen is zo groot dat we stroom overhouden en hebben daarom besloten om airco aan te schaffen . We kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Geweldig dat je positief bent, Frans! Bedankt voor deze vijf stralende sterren en veel zonuren gewenst!🌞^Saskia
Alles werd volgens afspraak gemaakt en ben Dik tevreden
Dat horen we natuurlijk graag! Bedankt voor je prachtige review!😃^Saskia
We werden goed geadviseerd. Alles werd goed en simpel uitgelegd. Ook werden wij erop gewezen dat we via de gemeente een lening konden aanvragen, tegen 1% rente. Bij andere bedrijven begonnen ze daar niet eens over. Ook de installatie was prima. Ik werd 2 weken van te voren gebeld voor een afspraak. Op de dag zelf kwamen de mannen mooi op tijd. Ze vroegen hoe ik het installeren voor ogen had en kwamen met adviezen hoe dingen (zoals de bekabeling) handiger kon. Binnen 1 dagdeel waren ze klaar. Behalve de factuur betalen heb ik niks hoeven te doen. Ook de aanvraag voor het terugkrijgen van mijn belastingvoordeel werd geregeld. Kortom, van begin tot eind heeft zonneplan ons bijgestaan. Alles werd door zonneplan geregeld en werd goed gedaan. Een aanrader.
Je review bezorgt een grote glimlach op veel gezichten, Silvester!😃 Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn erg blij met deze 10! Nog veel plezier met de panelen gewenst!🌞^Saskia
1. Na contact maken, kwam de offerte snel. 2. De offerte was voordeliger dan die van een plaatselijke aanbieder. 3. Installatie op een door ons gekozen datum vastgelegd. 4. Installatie geschiedde van 08.00-13.00 (16 panelen). 5. Aardige kerels. 6. BTW terug na 3 maanden. 7. Door Zonneplan opgemerkt dat 1 optimizer niet functioneerde. Gratis vervangen. 8. Totaal: zeer tevreden. 9. Heb een buurman naar Zonneplan verwezen. De panelen liggen er inmiddels.
Deze review maakt ons blij, George. Fijn om te lezen dat alles zo goed is gegaan en dat je blij bent met onze manier van werken. Geweldig dat een buurman nu ook profiteert van de zon! Veel zonuren gewenst!🌞^Saskia
Tot en met de installatie dag was ik een grote twijfelaar. Doe ik er goed aan? Op de installatie dag zelf ben ik erachter gekomen dat de twijfel onterecht was. Vanaf het eerste tot het laatste contact werkt men heel efficiënt! Om 7 uur stond het team vanwege de hitte bij mijn huis. Iedereen wist wat zijn taak was. De 2 elektriciens liepen met mij door het huis en bepaalden met mij de plek van de omvormer en dachten perfect mee met de eigenaar. Geen moeite was hen teveel. Om 10:30 was de klus klaar en werkt het systeem! Op afstand heeft Jasper ons vanaf het begin uitstekend geholpen. Zonneplan, onze complimenten! En het installatieteam, petje af! Top!
Wauw, wat een prachtige review, Andre!💚 Super dat het hele traject zo positief is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik stuur de complimenten natuurlijk door naar mijn collega's!🌞^Saskia
Heel deskundig, Professioneel en Duidelijkheid. Van aanvraag tot installatie vlekkeloos verlopen. Alles is uitstekend gecoördineerd. Denk samen mee voor de beste oplossing. Total Quality Management.
Yes, wat worden we blij bij het lezen van deze review! Geweldig dat je ervaring zo goed is. Bedankt voor deze 10!🌞^Saskia
Op een transparante en betrokken wijze heeft Zonneplan mij geholpen bij de aanschaf en aanleg van mijn zonnepanelen. De panelen renderen nog beter dan voorspeld. Een aanrader!
Geweldig dat je zo te spreken bent over ons en over je opbrengsten! Fijn dat ze al boven de prognose zitten. Op naar nóg mooiere opbrengsten!🌞^Saskia
De stappen, beschreven op de site worden uitgevoerd. Er wordt netjes overlegd en gewerkt met een mooie afwerking. Na het inschakelen direct opbrengst.
Kijk, zo hoort het inderdaad te gaan. Wat fijn dat je ervaring zo positief is! Bedankt voor deze 10!🌞^Saskia
Mijn ervaring met Zonneplan is heel goed. Goed contact met de adviseur (Kevin W.) en goede uitleg over de zonnepanelen. De afspraken zijn duidelijk en er wordt ook gedaan wat er is afgesproken.Monteurs van de firma Bunschoten Soler uit Swalmen waren vriendelijk en duidelijk.
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen. Ik stuur deze mooie review door naar de monteurs en de adviseur, dat vinden ze vast leuk! Bedankt voor deze 10!💚^Saskia
Echt een aanrader: vriendelijk , meedenkend en zeer professioneel personeel. Kan niet anders zeggen dan dit
Dat is een review om trots op te zijn, bedankt! Op naar veel zonnige jaren.🌞^Saskia
Na bijna 3,5 week zijn de klachten opgelost. De servicemonteurs hebben alle punten netjes hersteld. Alles werkt incl. de handige app. De door zonneplan voorgestelde compensatie regeling heb ik geaccepteerd. Ik hoop dat zonneplan de ontstane klachten evalueert want dat is winst voor de toekomst. De communicatie is al die tijd goed geweest, alleen de snelheid van handelen liet op enig moment te wensen over. Heb het vertrouwen in het bedrijf niet verloren. Op naar veel zonnige dagen..
Bedankt voor deze review, waarin je duidelijke feedback voor ons hebt. Er zijn inderdaad een aantal zaken niet goed of onvolledig afgerond. Daar nemen wij onze volledige verantwoordelijkheid voor. Inmiddels zijn de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd en hebben wij het positief afgerond. Bedankt voor het aanpassen van de review en voor het fijne contact dat we hebben gehad. Veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Originele beoordeling
Het hele voortraject verliep vlekkeloos, vanaf aanmelding tot datum afspraak installatie. Detail foto's van de groepen in de meterkast meegezonden bij aanvraag. 2 weken voor installatie kwam nog een schouw-team van 3 man alles bekijken. Zelfs het zolderdak werd opgemeten om te bepalen of alles wel zou passen. Ik zal hier maar niet vermelden hoe deze geveltoerist op het zolderdak kwam, ik heb het zelf niet gezien, maar weet wel dat dat dit nooit arbo proof kan zonder hulpmiddelen. Ook nu werden weer foto's gemaakt van de groepen in de meterkast. Kortom, alles werd vermeld en nagemeten, prima! De installatie gebeurde op de dag volgens afspraak, keurig. Vriendelijke en nette monteurs, maakten veilig gebruik van een hoogwerker die keurig een half uur voor aanvang montage werd gebracht. Na korte tijd waren alle panelen gelegd en de bekabeling aangesloten. Toen kwam de mededeling: helaas kunnen wij de installatie niet afronden omdat wij niet spanningsloos kunnen werken. daarvoor moet een zegel worden verbroken en dat mogen wij niet. Hiervoor moet een gecertificeerde zegelmonteur komen. Hoezo?? waarvoor is die schouw dan geweest en wat is er meer mijn foto's gedaan waaruit de situatie blijkt? Contact met zonneplan gaf ook geen verdere uitleg dan dat zo snel mogelijk iemand gestuurd zou worden. Na 1 week niets gehoord te hebben nog een keer gebeld. Vriendelijk medewerker wederom en die zou er druk achter zetten, ticket klantenservice aanmaken. Volgens directe mail die ik kreeg zou binnen 3 dagen contact opgenomen worden maar helaas... na drie dagen nog steeds niets gehoord. Kwam er vandaag bij toeval achter tijdens de dakgoten schoonmaken dat de kabel langs de gevel die in een schutbuis loopt een meer dan haakse knik maakt in de dakgoot waarbij de schutbuis die naar onder de dakpannen loopt ook nog eens veel te kort is waardoor de kabels gedeeltelijk bloot(zonder schutbuis) liggen en de schutbuis vol met water komt te staan. Dit is wachten op problemen.
Bedankt voor deze review, waarin je duidelijke feedback voor ons hebt. Er zijn inderdaad een aantal zaken niet goed of onvolledig afgerond. Daar nemen wij onze volledige verantwoordelijkheid voor. Wij hebben contact met u opgenomen zodat we herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren en de installatie kunnen afronden. Op 25 juni komt ons installatieteam bij u langs. Ik neem na 25 juni nog contact met u op en dan ga ik er vanuit dat we het traject alsnog positief kunnen afsluiten.^Saskia
Alles netjes en duidelijk geregeld, ook de nazorg ( bijna een jaar later) wordt je gebeld om te vragen of alles naar wens is.
Bedankt voor deze stralende 10, geweldig! Veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Super geholpen vooraf met alles regelen en het plaatsen zelf ging ook super snel en vlot! Ze kwamen ze ook snel plaatsen
Dat zijn vijf stralende sterren, daar zijn we heel blij mee! Dank voor het delen van je ervaring.💚^Saskia
Alles is netjes geregeld, tot belastingvoordeel toe. Ook de afwerking en uitleg naar tevredenheid. Zeker een aanrader
Geweldig dat je ons aanraadt, Ton! Bedankt voor deze prachtige 9!🌞^Saskia
Alles was van advies tot installeren goed geregeld!
Yes, dat horen we graag. Bedankt voor deze mooie 10!💚^Saskia
Tijdens de montage was het 32 graden. De monteurs waren niet te stoppen. Een keer wat gedronken. Na de montage alles goed uitgelegd. Het werkt perfect.
Onze monteurs zijn onze helden, dus we vinden het erg leuk om dit compliment aan ze door te sturen. Bedankt voor deze mooie review!💚^Saskia
Van a tot z goed geregeld. Kwestie van aanmelden, datum afspreken en de rest wordt geregeld inclusief belastingteruggave. Fijn bedrijf. Ondertussen bij meerdere familieleden ook panelen geleverd. Allemaal nog steeds na een jaar tevreden!
Wauw, daar is sprake van een echte 'Zonneplan-community'! Wat leuk!💚 Super dat jullie allemaal nog steeds blij zijn met ons en met de panelen. Veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Goede en prettige voorlichting. Wensen zijn vooraf goed doorgenomen en later volgens afspraak keurig uitgevoerd. Uitvoering en plaatsing is netjes gedaan door goede en prettige vakmensen.
Geweldig om je ervaring te lezen, bedankt daarvoor! Nog veel plezier met de zonnepanelen gewenst😎^Saskia
Heb goede ervaringen met Zonneplan! Fijn bedrijf.
Wat fijn om te horen, bedankt voor deze stralende 10!🌞^Saskia
Het afsluiten van het contract en de plaatsing van de zonnepanelen zijn bijzonder goed verlopen. De belastingteruggave is ook verlopen, het werd allemaal voor ons geregeld. De opbrengst is goed te monitoren door de app.
We worden erg blij van deze review, bedankt! Laat de zon nu maar lekker schijnen🌞^Saskia
Alles was op een paar uurtjes geplaatst ook binnen geen rommel achtergelaten, alles netjes opgeruimd en goede en duidelijke instructie gekregen
Super dat je ons een 10 geeft, Bert! Bedankt!💚 We sturen extra zonnestralen je kant op😉^Saskia
Hartstikke goed. Alles wordt geregeld. Ik ben er zeer blij mee.
Dat horen we natuurlijk graag, Henk! Dat maakt ons weer blij. Veel plezier met de zonnepanelen gewenst😎^Saskia
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur