De begeleiding van begin tot eind was fantastisch. Ook de teruggave van de BTW is volledig geregeld door Zonneplan, hier hadden wij totaal geen omkijken na. De installatie van de zonnepanelen was binnen één dag geregeld inclusief de aansluiting in de meterkast. De opbrengst dit jaar is boven verwachting.
De zon begint nóg harder te schijnen, Dick. Wat een mooie review! Bedankt voor het delen van je ervaring. Veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Vanaf het eerst moment was het contact goed en word alles snel geregeld. Daarbij word alles voor je geregeld en heb je er geen omkijken naar.
We willen inderdaad zoveel mogelijk werk uit handen nemen, zodat je alleen maar hoeft te genieten van het eindresultaat. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren!👍 Deze 10 steken we graag in onze zak.^Saskia
Het contact is in elke fase, van offerte aanvragen tot de followl-up na installatie, persoonlijk, prettig en duidelijk. Zonneplan was duidelijk goedkoper dan andere aanbieders. Voor de installatie werden mijn wensen voor de plaatsing van alle onderdelen (incl de route van de kabels) meegenomen. Na afloop werd alles netjes afgehandeld en opgeruimd. De opbrengst van de panelen is gelijk aan wat er verwacht was. Ik heb Zonneplan al bij verschillende mensen aanbevolen.
Geweldig dat je ervaring zo positief is. Wat fijn dat je anderen ook al hebt overgehaald om voor ons te kiezen, dat waarderen we heel erg.💚 Bedankt!^Saskia
Vanaf het begin van het proces tot en met de nazorg voelde ik me volledig "ontzorgd". Met vragen kon ik gemakkelijk terecht. Qua tijdsplanning werd goed rekening gehouden met onze mogelijkheden. Enig klein minpuntje: het installeren van de app op de telefoon begreep ik niet zo snel, en daar werd de contactpersoon van Zonneplan wel ongeduldig van.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Niek. Uiteraard nemen we je minpuntje ook heel serieus. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dat gevoel aan ons contact overhoud. Hopelijk zijn de opbrengsten nu goed in de app zichtbaar en doen de panelen goed hun werk!^Saskia
Het werk is heel erg netjes en snel gedaan. Uitleg van hoe alles werkt was heel goed en duidelijk.
Dat zijn 5 prachtige sterren, bedankt! We hopen dat de opbrengsten ook 5 sterren scoren.😉 ^Saskia
Goede communicatie Zonnepanelen lagen er snel op Tot nu toe geen problemen gehad
Kijk, dat is hoe het natuurlijk hoort. Bedankt voor deze 10, Lisanne!🌞 Veel zonnige jaren gewenst.^Saskia
Voorbereidende fase met supportmedewerker (Jesper) was uitstekend. Hij dacht echt mee, gaf duidelijke informatie, diverse keren telefonisch en mailcontact gehad. Na opdracht was het enkele weken wachten. Tussendoor kreeg ik informatie over de leveringsdag en welke voorbereidingen ik zelf in huis moest doen. Op de dag dat de zonnepanelen geinstalleerd werden stonden er 3 heren van Zonneplan precies op tijd op de stoep. We zijn door het huis gelopen en in goed overleg besproken hoe e.e.a. aangelegd zou worden. Ze zijn aan de slag gegaan en rond half 2 smiddags was ik voorzien van 20 zonnepanelen dankzij het nette werk van Timvak (sorry als ik het verkeerd schrijf ;) ) en z'n collega's. Heren bedankt! en Zonneplan natuurlijk voor de goede service en werkzaamheden! We barsten inmiddels van de energie ;)
Bedankt voor deze prachtige review, Ron. We worden heel blij van zulke energieke verhalen, dus dat maakt onze dag nóg mooier. 😀Veel zonnige dagen gewenst!^Saskia
Mijn ervaring was optimaal
Wauw, dat is goed om te horen. Bedankt Charlotte.💚 Veel plezier met de zonnepanelen.^Saskia
No nonsense doen wat ze beloven.
Dat is precies waar we voor staan: duidelijk, snel en eerlijk advies. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Op naar veel zonnige jaren.😎 ^Saskia
Ik had al wat voor werk gedaan waar en hoe het moest komen. maar de medewerker stelde iets beter voor keurig geregeld.
Goed om te horen dat het advies naar wens was en dat de installatie zo goed is geregeld. Dat is belangrijk!👍 Bedankt voor deze mooie 10!^Saskia
Vorig jaar september de zonnepanelen laten installeren. Bijzonder tevreden over de afwerking. Na een aantal maand ging de wifimodule stuk. Deze werk probleemloos vervangen. Mijn rendement na 1 jaar was boven verwachting +\_ 3300 KW minder verbruik. En dit met 9 panelen.
Wat goed dat de panelen na één jaar al zulke mooie opbrengsten hebben gehaald. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.🌞 Bedankt voor het delen van je ervaring en veel zonnige jaren gewenst.^Saskia
Eerlijke en behulpzame offerte, service en montage.
Wat fijn dat onze service en advies zo goed wordt beoordeeld. Dat spant de kroon op ons werk. Veel plezier met de zonnepanelen gewenst!🌞^Saskia
Goed contact met de servicelijn.leuke meid die maya.ze was erg duidelijk over leveren en aanleg van de panelen.de monteurs die kwamen plaatsen waren zeer kundig duidelijk en vriendelijk.ondaks dat t die dag met bakken uit de lucht kwam vallen.ook de btw teruggave verliep soepel.al met al een zeer goeie service voor een goeie prijs.
Bedankt voor deze prachtige 10 en voor de leuke complimentjes! Ik stuur het natuurlijk door naar de monteurs en mijn collega Maya. Veel plezier met de zonnepanelen gewenst!^Saskia
Sinds een aantal maanden heb ik zonnepanelen van Zonneplan. Geïnstalleerd tijdens het verhuizen. De uitleg was duidelijk & compleet en ook de installatie was strak en in 1 ochtend klaar.
Dat is een mooie planning geweest, want zo kon je dus direct genieten van zonne-energie in je nieuwe huis.👍 Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel zonnige jaren gewenst!^Saskia
Het hele traject is prima naar onze zin verlopen.Wij zijn heel erg tevreden met de zonnepanelen.
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor deze stralende 10!^Saskia
Geweldige
Kort, maar lekker krachtig. Bedankt voor de prachtige 9, Ed!^Saskia
plaatsing en oplevering vlot en deskundig. Prima overleg vwb plaatsing van interne componenten zoals omvormer en leidingen. Installatie werkt probleemloos en levert, mede geholpen door veel zon (plaatsing augustus 2019) na een jaar 3mw op.prima prestatie voor 9 panelen. Dik tevreden.
Wauw, wat een mooie opbrengsten leveren die 9 panelen op. Dat gaat heel goed. Bedankt voor deze 10 en veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Gisteren werden de panelen geinstalleerd op de garage. Helaas is het niet gelukt de aansluiting in de meterkast te krijgen. De jongens van het installatiebedrijf (niet Zonneplan) hebben zich letterlijk in allerlei bochten gewrongen om door de kruipruimte te kunnen, helaas niet gelukt. Voordat ik de zonnepanelen heb besteld, is mij verzekerd dat het trekken van de kabels door de kruipruimte geen probleem moet zijn (nadat ik dit heb nagevraagd). Dit is niet vooraf gecheckt door Zonneplan. Als Zonneplan vooraf de situatie grondig had bekeken, zouden we niet achteraf tegen dit probleem aanlopen. Nu heb ik zonnepanelen geïnstalleerd gekregen zonder dat deze aangesloten kunnen worden. Ik baal er erg van dat mij op voorhand is verzekerd dat de aansluiting geen probleem moet vormen, maar dat dit toch niet blijkt te kunnen. Ik hoop dat er een passende oplossing kan worden gevonden. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en zijn de panelen aangesloten. Na overleg is er besloten om de kabels via de tuin te laten lopen. Hiervoor moest de bestrating opengebroken worden en natuurlijk bracht dit extra werk en dus kosten met zich mee. Zonneplan heeft alle kosten op zich genomen, waar wij als klant natuurlijk harstikke blij mee zijn. Een prima oplossing dus!!! Onze panelen werken nu.
Bedankt voor deze review, waarin duidelijke feedback voor ons staat. Gelukkig hebben we direct prettig contact gehad zodat we dit samen netjes konden oplossen. Nog bedankt voor de fijne gesprekken en veel zonnige dagen gewenst!🌞^Saskia
Originele beoordeling
Na vele overleggen met de verkoper via internet vele zaken besproken. Speerpunten was zo hoog mogelijke opbrengst en vanwege garantie nieuw dak het overleg over de dakdoorvoer. Het systeem wat geplaatst werd moest het maximale kunnen leveren na levering blijkt dat er niet genoeg panelen na 3 uur in de zon liggen en het systeem instort. Dit wordt simpelweg weggewuifd via mail. Tevens zijn de kabels door een bestaande afvoer van mechanische ventilatie gemaakt ipv van een eigen doorvoer. Dit aangegeven maar via mail word hier simpelweg laconiek over gedaan. Gelukkig via de mail wel afspraak dat ik pas betaal als alles perfect is. Heb de firma verschillende opties gegeven om de problemen op te lossen maar daar willen ze niet aan meewerken de problemen live te bekijken voelen ze ook niets voor. Service kan je dit niet noemen. Inmiddels al dreigbrieven van verschillende incasso buro's maar het antwoord aan allen is laat het maar voorkomen. Voor mij nooit geen Zonneplan meer!!!!!
Er is inderdaad uitvoerig naar uw installatie gekeken, omdat er een aantal zaken niet goed geïnstalleerd waren. Daar hebben wij dan ook onze verantwoordelijkheid voor genomen. Daarom zijn onze monteurs meerdere keren bij u terug geweest om de installatie naar tevredenheid af te ronden. Daarbij hebben wij, als extra tegemoetkoming, duurdere optimizers op onze kosten geplaatst en een financiële vergoeding aangeboden. U bent akkoord gegaan met deze vergoeding en gaat de aangepaste factuur voldoen. We zijn blij dat we hier samen uit konden komen en wij hopen dat snel terug te lezen in een aangepaste review. Wij wensen u veel zonnige dagen toe.^Saskia
Positieve punten heb ik jammer genoeg niet te melden. Ga nooit met dit bedrijf zaken doen. Ze hebben van te voren zoveel mooie beloftes. Zal in het kort uitleggen wat mij het meeste dwars zit. Als eerste kwam er een oud busje met 2 beunhazen terwijl de afspraak was dat ik het alleen door eigen personeel geplaatst zou worden. Toen ze eenmaal bezig waren met de panelen zag ik dat hij keihard tegen een nieuwe deur aan knalde. Ik ging 5 minuten later kijken en zag dat er een heel stuk hout was afgebroken. Later ging ik vragen of hij wat geraakt had. Als antwoord kreeg ik nee hoor dat heb ik niet gedaan terwijl ik het zag en dat hij er zelf ook nog naar keek. Heb dat gezegd en toen pas bekende hij. Ze maakte ook een gat in mijn dak wat pas de dag daarna wat dicht gemaakt. Durf beter te plannen zou ik zeggen. De usb sticks werkte niet waarop de monteur zei dat ik daar zelf achteraan moest gaan. Dacht toen al wat is dat voor raar gedoe. Ik moest toen enkele weken later zelf de usb sticks terug sturen terwijl hier achter een bus van zonneplan stond. Eenmaal de usb sticks terug zonder resultaat. Uiteindelijk 2 maanden verder voordat het opgelost was. Kon toen eindelijk zien hoeveel de panelen opleveren. Ik had het gevoel dat de opbrengst niet helemaal juist was en vroeg dat aan de monteur die de usb sticks heeft gemaakt. Als antwoord kreeg ik dat hij erachter zou gaan. Nu 3 maanden verder zelf maar contact opgenomen. Kreeg te horen dat waarschijnlijk een rij panelen niks opwekt. Ook zeggen ze een eigen omvormer te hebben waar ze 1000 euro voor rekenen. Terwijl het gewoon een standaard omvormer is die rond de 500 euro kost. Zonneplan plakt er een eigen sticker op en laat je denken dat ze een eigen omvormer hebben ontwikkeld. Dat hebben ze mij in ieder geval verteld haha. Denk goed na voordat je met zonneplan in zee gaat. Er is genoeg keus waar je niet zo opgelicht wordt en betrouwbare mensen hebt. Wees gewaarschuwd voor ZONNEPLAN
Naar aanleiding van deze review is er direct contact met u geweest. Wij nemen de feedback namelijk erg serieus en wij willen dat graag met u oplossen. Tijdens dit contact zijn we tot de afspraak gekomen dat wij een offerte voor het herstellen van de schade ontvangen, zodat u dat op onze kosten kunt laten herstellen. Vervolgens hebben wij geen reactie en/of offerte van u ontvangen, waardoor wij nu genoodzaakt zijn om het dossier te sluiten. Het is erg jammer dat wij niet de kans krijgen om dit positief met u af te ronden, maar wij hopen dat u inmiddels wel mooie opbrengsten met uw zonne-installatie opwekt. Als er in de toekomst vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.^Saskia
Vandaag zijn ze geïnstalleerd en ik moet zeggen vanaf de aanvraag totdat alles geïnstalleerd is ,een vette pluim. Wij waren al 3 jaar bezig om zonnepanelen te nemen en diverse bedrijven hebben op ons dak gestaan. Maar allemaal waren ze binnen 10 minuten weer beneden en zeiden we komen terug en sturen u een nieuwe offerte. Daar heb ik er zelfs 1 van gekregen die dan plotseling 1500 euro duurde was. Maar sinds vandaag hebben we wel zonnepanelen voor de afgesproken prijs. Offerte aanvragen was een prettige ervaring en alles werd netjes door genomen. Na akkoord van ons heb ik binnen 3 weken een afspraak en liggen ze op het dak. De mannen waren perfect op tijd en zijn gelijk begonnen nadat alles doorgenomen was wat in de offerte was afgesproken. En achteraf zeiden ze ook het was een dak met de nodige uitdagingen omdat alle dakpannen met haken vast zaten. Maar ze hebben door gepakt en uiteindelijk collega's erbij gehaald. Om 13:00 uur lagen er 14 panelen op ons dak. Keurig aangesloten en alles werkt perfect. Ik kan niet anders dan een dikke 10 te geven voor alles wat zonneplan heeft gedaan. En vooral de mannen die het uiteindelijk werk hebben verricht. Dit bedrijf weet echt zijn klanten goed te adviseren en te doen wat is afgesproken. En nu gaan we genieten want het besparen is gelijk begonnen!
Deze prachtige review bezorgt een glimlach op vele gezichten, Rene! Wat een mooie woorden en wat een prachtig cijfer. We worden ontzettend blij van je enthousiasme. 😀Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en veel zonnige jaren van ons allemaal gewenst!🌞^Saskia
Van A tot Z prima georganiseerd, waarmaken wat je belooft. Kortom in deze tijden een prestatie van formaat.
Yes, wat een mooie score! Bedankt voor het delen van je ervaring, Martin.👍 Veel plezier met de zonnepanelen.^Saskia
Alleen maar positief. Alle contacten verliepen volgens afspraak. De panelen werden op het afgesproken tijdstip geplaatst en alle voorzieningen werden optimaal uitgevoerd, zowel de bekabeling als de omvormer. Rendement lag ruim 20% boven het verwachte rendement en met de app kun je elk moment de opbrengst per dag, week, maand of jaar inzien. Daardoor ga je ook bewuster om met energie met als effect dat we met het huidig voorschot nog meer rendement hebben dan alleen de opbrengst van de panelen. Ik kan dus Zonneplan van harte aanbevelen.
Wauw, dat zijn mooie woorden. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling, dat helpt hopelijk een hoop anderen om de knoop door te hakken.👍 Goed om te horen dat de zonnepanelen zo'n mooie bijdrage aan het energieverbruik leveren!^Saskia
Ik vind alleen de nieuwe beloningsregeling niets van Zonneplan , als je een referentie beloond met een lot heeft het voor mij geen zin dan is de reclame te goedkoop. Als je de klanten een geldelijke beloning geeft is dat stukken beter alleen voor jullie zaak duurder.
Bedankt voor je feedback, Paul. De vriendenactie staat los van het schrijven van een review. Natuurlijk waarderen we alles reviews heel erg, maar de deelname aan de vriendenactie is daar niet van afhankelijk. Mocht je daar vragen over hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.^Saskia
Zonneplan heeft alles van A tot Z uitstekend afgehandeld. Persoonlijk en vriendelijk contact, snelle en goede levering van de zonnepanelen en zelfs nog meer opbrengst dan verwacht!
Super dat we een 10 verdienen, Erik! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk verdienen de opbrengsten ook een dikke 10!^Saskia
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur