goede communicatie, prima service, snelle afwikkeling.

We hebben voor de tweede keer (na een verhuizing) zonnepanelen laten plaatsen door Zonneplan. We zijn tevreden over het hele proces. De communicatie verloopt goed, de montage is netjes uitgevoerd en de teruggave van de btw vlot afgewikkeld. Nu doen de panelen geruisloos hun werk en het eerste jaar hadden we een prima opbrengst (ruim 3400 KWh met 10 panelen).

Keurig werk volgens afspraak en goede opbrengst

Montage-ploeg was volgens afspraak om 8.00 uur keurig op tijd aanwezig en heeft vakkundig werk afgeleverd.

Super service

Een jaar geleden heb ik zonnepanelen via Zonneplan aangeschaft. Nooit problemen mee gehad. Bij een vraag werd ik altijd goed en snel geholpen. Ga zo door!

Alleen maar positief.

Zeer klant vriendelijk en duidelijk uitleg over de gang van zaken.

installatie goed verlopen en vriendelijke monteurs.

Top geregeld allemaal.

Het contact met zonneplan verliep soepel en was erg duidelijk. Alles was snel geregeld en dus de afspraak voor de installatie ook. De installateurs waren vriendelijk en wisten wat ze deden, alles werd besproken en uitgelegd. Super service

Van offerte tot plaatsen tot nazorg helemaal super

Goede uitleg en heldere offerte. Plaatsing door zeer correcte en gekwalificeerd personeel. Na werkzaamheden alles prima afgewerkt en opgeruimd. Bij vragen wordt je zeer goed geholpen. Inmiddels mede dankzij zonnig jaar ruim 10% meer opgeleverd dan berekend.

Uitmuntend

Klantvriendelijk, steeds weer zeer behulpzaam, goede uitleg. Digitaal stappenplan duidelijk. Installateurs zeer vriendelijk, werken netjes, denken met de klant mee, komen afspraak na, ook in deze dus een goede keuze qua installatiebedrijf. Zonneplan, voor ons de enige juiste keuze.

Afspraken nagekomen

Goede info vooraf. Goed bereikbaar. Duidelijk. Installatie goed verlopen ook weer prima info en uitleg

Uitstekende service en goed werkende panelen. Top!

Vanaf het moment van aanvragen tot aan de service achteraf alleen maar pluspunten. De panelen waren zeer snel geïnstalleerd en deden vanaf dat moment hun werk. Leveren goed energie. Prima aftersales ook. Helemaal aan te raden. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Zijn heel goed geholpen zeer tevreden

Zijn heel goed geholpen vriendelijke mensen zeer tevreden

aflevering , montage , overleg hoe en wat , allemaal prima en goede opbrengst panelen.

Zeer tevreden.

Alles verliep van begin tot eind zoals afgesproken. Tevens het plaatsen van de installatie door de installateur was knap werk.

Montage panelen was top, monteurs keurig op tijd en hebben panelen keurig geplaatst niets op aan te merken, info/uitleg na montage was zeer verhelderend zelfs voor een leken als wij. Zonneplan heeft gemaakte afspraken perfect uitgevoerd, wij geven dit bedrijf geen 10 maar een 11

Snel en netjes gewerkt.

Op 24 sept. jl. zijn bij ons 9 panelen geïnstalleerd. De informatie verstrekking vooraf was prima; duidelijke antwoord gekregen op mijn vragen. De werkzaamheden op 24 sept. werden van te voren even met mij doorgenomen en daarna gingen twee groepen aan het werk; twee monteurs met het voorbereiden en het plaatsen van de panelen op het dak en de andere twee met het ophangen, aansluiten en inregelen van de omvormer in mijn huis en meterkast. In drieënhalf uur tijd was het complete werk gefixed. Netjes gewerkt en alles weer opgeruimd. Nu maar wachten op de zon.

Snel en netjes geïnstalleerd

dit is een goede en millieu bewuste investering door de btw terug gave en subside is de helft van de investering als weer terug Zonneplan heeft het zeer snel en nettjes geinstalleerd Ik ben erg tevreden

Dit jaar goed gestart, hopelijk volgend jaar weer zo zonnig, dan is de investering veel sneller terug verdient dan verwacht.

Super tevreden!

Goed ingelicht over de mogelijkheden. Vakkundige plaatsing en aansluiting. Meer opbrengst dan oorspronkelijk gecalculeerd!

Helemaal tevreden!

Een Solaredge installatie met 20 panelen. Vanuit Zonneplan duidelijke communicatie en een scherpe offerte. 3 nette monteurs hebben de panelen op het dak geplaatst, en de omvormer in de garage. Ik heb zelf vooraf alvast het kabeltraject van het platte dak naar de garage geregeld, dat scheelde veel werk tijdens de installatie (en nu zit alles uit het zicht). Tip: Zelf vooraf boren als de kabels door beton moeten, anders is de kans op kabelgoten langs de gevel groot. (dit geldt voor alle aanbieders)

Goede installatie en werkt perfect.

Zie boven.

Tevreden

De installatie is probleemloos verlopen. De opbrengst is uitstekend.

soepel lopend proces!

De offerte was overzichtelijk en snel geleverd. Tot op de dag van installatie was er verandering mogelijk. Prima werk geleverd! Het werkt al een jaar naar behoren.

Met Zonneplan schijnt de zon elke dag!

Panelen nu 1 jaar op ons huis, vanaf offerte t/m plaatsing alle afspraken nagekomen!

Top!

Panelen brengen meer op als dat ingeschat werdt. Ivm dat de medewerkers ook rekening houden met de schaduw. Top service en goede afhandeling. Een dikke 10 krijgen ze!!!

Nu 1 jaar de panelen op het dak liggen en totaal geen problemen gehad. Zowel niet bij de installatie als de rest van het jaar

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur