Score 10 voor het gehele traject

Van A tot Z(on) alles klopt en gaat zoals afgesproken. Duidelijke communicatie, heldere offerte, heldere tussenstappen, etc. Alles klopt. Het installatieteam was op tijd, vakkundig en netjes. Een aanrader voor iedereen!

Top van begin tot eind

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Alles is perfect verlopen ze liggen er mooi bij. Ook complimenten voor de monteurs van Duravolt die waren zeer professioneel en erg vriendelijk. Weer een tevreden klant erbij. Ook als ik vragen had werd ik altijd vriendelijk te word gestaan en geholpen door zonneplan. Niks anders als lof wat mij betreft. Mvg Jos Kluitenberg

Prima afhandeling van offerte en montage...

Snelle reacties, duidelijke afspraken welke ook zijn nagekomen. Zeer nette montage door vriendelijke installateurs, geen rommel achtergelaten, keurig!

De hele procedure is van A tot Z prima verlopen

Het verhaal van de zijde van Zoneplan klopte vanaf de eerste contacten tot na de installatie van de zonnepanelen. Duidelijk verhaal, duidelijk over de kosten, installatie zoals gepland en van te voren bedacht en ook keurig uitgevoerd. Ook zeer tevreden over de nazorg.

Uitstekende service en zeer scherp geprijsd!

De eerste goede ervaring begon al bij de offerte. Ik had het idee om zowel voor als achter panelen te plaatsen, maar het eerlijke advies was om het bij minder panelen te houden. Vervolgens de installatie. De eerste verliep niet vlekkeloos omdat een derde partij het kabeltraject ongeschikt vond. Zonneplan dacht echter mee en in goed overleg is een alternatief gevonden. De tweede installatie ging wel direct goed. Kort erna bleken er twijfels te zijn over de erfgrens. Direct bij het contact was de terechte opmerking dat daar geen twijfels over mogen bestaan en zo snel als mogelijk hebben ze het inderdaad opgelost. De factuur kwam pas nadat het echt klaar was.

Professioneel en goed

Zeer aan te raden partij, nette installatie, en goede communicatie

Zeer nette en snelle service

Snel een mooie offerte ontvangen met telefonische uitleg, na bevestiging werden de panelen binnen 10 weken geleverd en volledig werkend gemaakt. Top. Laat het zonnetje nu maar schijnen

Deskundige nette medewerkers

Vanaf het begin van het contact tot en met het plaatsen zijn wij keurig geholpen. Laat de zon maar scgijnen!

Geweldige service!

Vanaf het allereerste contact met Ruben Scholten tot aan de montage van vandaag super goede service geleverd door Zonneplan. Ruben nam echt de tijd voor uitleg en een duidelijke offerte en de monteurs van vandaag waren zeer vriendelijk, vak bekwaam en alles was zeer snel voor elkaar. Chapeau! Een echte aanrader!

Duidelijke telefonische uitleg gehad over hoe zonneplan te werk gaat. Toen we wat extra bedenk tijd wouden was het ook geen probleem. Totaal geen gevoel gepusht te worden. Je kan er evt nog tot de dag van installatie er van afzien, echter hebben we niet gedaan. Installatie stond gepland en had aangegeven vaak thuis te zijn dus het ook eerder kon. Zo gebeurde het op een ochtend eerder dan gepland : werd gebeld of ze vandaag konden komen. uurtje later was er al een vlotte man met de electricien om te kijken. Hierin de wensen doorgesproken betreft plaatsing en afwerking. Vlak erna kwam de rest van de crew voor de stijger en zonnepanelen. Met een kleine 2 a 3 uur was alles voor elkaar. Netjes gewerkt en afgewerkt, goede en leuke communicatie. Nu een maand de boel UP en running dus nog van te zeggen verder. Dikke 10 en aanrader.

top

alles op tijd netjes afgeleverd vriendelijk personeel

Een en al lof voor uw medewerkers, met name Leon Harnisch en installateurs Kobus

Overleg met verkoper en info achteraf is naar vol genoegen geweest

Echt uitstekend van begin tot eind.

Vanaf het 1e telefoontje waarbij we nadere informatie wilden zijn we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Binnen enkele minuten was ons Zonneplan beschikbaar en de vragen die we daarover hadden werden uitgebreid beantwoord, zonder dat men opdringerig werd. Op woensdag akkoord gegeven en de maandag er na werden de zonnepanelen al geplaatst. De communicatie was duidelijk, we werden van elke stap op de hoogte gehouden. De beleefde installateurs waren keurig op tijd, dachten goed mee, hebben uitstekend werk geleverd en alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Alles werkt goed, het is nu wachten op de zon. Wat ook veel vertrouwen gaf was dat je niets vooruit hoefde te betalen. De factuur komt pas nadat alles is opgeleverd en gemonteerd. Wie denkt over aanschaf van zonnepanelen: kies voor Zonneplan, beter bedrijf vind je niet.

Perfecte info, planning, voorbereiding en installatie .

Onze ervaring met Zonneplan is alleen maar zeer positief te noemen. Vanaf het eerste contact t/m de vakkundige installatie. Ook de belangstelling achteraf deed ons goed. Het gehele infotraject via mail en telefoon straalde op ons degelijkheid, vriendelijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid uit. Dit alles heeft ons doen besluiten om met Zonneplan in zee te gaan.

Informatief, ondersteunend en betrouwbaar

Fijn dat de contactpersoon ter zake kundig is, afspraken nakomt en betrokken overkomt. De technici die de panelen hebben geïnstalleerd waren deskundig, vriendelijk en to-the-plint. De begeleiding voor terugvragen BTW was goed. Complimenten!

Ze maken waar, wat ze zeggen !!!!!

Ik ben erg blij met de panelen van zonneplan, van begin tot eind allemaal heel duidelijk. Hun communicatie en nazorg is op een heel hoog niveau. Ik ben steeds weer opgewekt als ik zie wat de panelen hebben opgewekt. Kortom een bedrijf waar je zonder meer mee in zee kunt gaan

Zeer efficiënt

Zeer efficiënt in gebruik. Het heeft mijn stroomrekening drastisch naar beneden gehaald. Ik raad dit product daarom aan.

Boven verwachting allemaal.... laat de zon maar schijnen

Alles uitgevoerd volgens afspraak door behulpzame medewerkers

Uitstekende communicatie; snelle montage volgens afspraak dus volledig tevreden

Topwerk op het dak!

Wat ging vooraf: De folder van Zonneplan kwam in de brievenbus. De verschillende opties worden hierin helder uitgelegd. Contact opgenomen met een verkoper en verschillende mogelijkheden werden doorgenomen. Goede uitleg en prettige manier van afspraken maken. De diverse mogelijkheden zijn direct inzichtelijk via de website en een offerte werd getekend. De planning voor de montage liep wat uit door de Corona lockdown. De installatie: Binnen een paar uur hadden de monteurs de zaak op de pannen. Ligt er strak op, alle panelen dezelfde kleur. De meterkast werd aangepast en de omvormer op de zolder geplaatst en aangesloten. Alles keurig zoals het hoort. Goede uitleg over de aanleg en de ingebruikname voorgedaan. De app werkte direct en de productie startte direct. Conclusie: Perfect bedrijf om zaken mee te doen. De voorlichting is goed, de voorbereiding is perfect en de montage / installatie kan niet beter. Alle benodigde paperassen en aanmeldingen worden door Zonneplan verzorgd. Je heb nergens omkijken naar. Absoluut een Zonnige aanrader ! Ik heb zelf een Android app en een Windows applicatie gemaakt waarmee ik via de slimme meter alles kan uitlezen en mijn hele energievoorziening in beeld kan brengen.

geen probleem

Vlotte installatie door vakkundige, vriendelijke monteur. Voldoende uitleg. P.s. Zend volgende e-mails naar mijn adres: [email protected]. Een mail sturen naar [email protected] en openen met "Beste heer Hahn" staat een beetje raar.

Duidelijke informatie, goede service, kundige en klantvriendelijke installateurs

Duidelijke informatie ontvangen, goede service. Installateurs denken goed mee en zijn zeer klantvriendelijk. D.m.v. de Zonneplan ONE app de gehele dag informatie over de opbrengst.

Uitstekend!

Ervaren vakmannen die weten wat ze doen. Ga zo door!!!

Bedrijf komt de afspraken na en de monteurs werken netjes. Alles zoals afgesproken afgeleverd. Panelen liggen nu een jaar en tot nu toe geen problemen gehad. Opbrengst is boven de prognose .

Beloven en ook doen!

Uitstekende service van Zonneplan; snel contact, contract snel binnen en heel duidelijk. Levering en installatie van zonnepanelen was binnen een paar uurtjes gedaan. TOP!

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur