Klantvriendelijk, snel, service! Zonneplan werd me aangeraden door een collega. Diezelfde dag nog had ik contact en was alles al geregeld. Een maand later werden de zonnepanelen al gelegd. 3 maanden later hebben we al ruim 80 euro aan opbrengst, de panelen doen het super. Alles ging in goed overleg en de mannen hebben netjes gewerkt. Wij raden zonneplan zeker aan!
Geweldig dat jullie zo blij zijn, Myrthe! Aan de opbrengst te zien doen de panelen hun werk ook hartstikke goed. Op naar nog meer zonnige jaren😎
Eerlijk advies, niet opdringerig. Van advies gesprek tot plaatsing van de panelen perfect geregeld. Nette gekwalificeerde monteurs, met oog voor detail.
Bedankt voor deze 5 stralende sterren, Arvid. Fijn dat alles zo goed is bevallen😃
Mijn ervaring is dat er zeer efficient en snel werd gewerkt. Ok werd alles zeernet achtergelaten. Geen rommel achter gelaten.
Bedankt voor deze prachtige 10 en voor de mooie review, Piet! Goed om te horen dat de monteurs de werkplek ook netjes hebben achtergelaten, zo hoort het.
We hebben contact met zonneplan op genome en het ging gelijk goede hebben ons een paar keer gemailt en zijn toen gelijk gaan bestellen We dachten zelf aan, 10 panelen maar zonneplan vond voor ons 8 ook genoeg Veder hebben ze netjes gewerkt en alles goed uitgelegd. Wij zijn erg blij mee.
Wat super om te horen dat het hele traject soepel verliep. Zo hoort het natuurlijk ook! Veel zonuren gewenst🌞
Maar hebben jullie ook invloed op de app want die werkt uiterst beroerd?! Staan zelfs heel verkeerde jaartallen bij! Doe er wat aan,!
Bedankt voor deze mooie 9, Harry! Wat jammer dat de app niet werkt zoals het zou moeten. Onze klantenservice kijkt graag of we daar iets aan kunnen veranderen. We zijn bereikbaar via [email protected] en via 0880203011.
Vanaf het eerste contact, waarin wij aangaven interesse te hebben, tot op de dag van de plaatsing van de panelen zijn wij uitermate tevreden over Zonneplan. De uitleg was in alle fases zeer vriendelijk en professioneel. Wij dachten aan 12 panelen, maar na ruggenspraak met de verkoper van Zonneplan bleek, dat wij meer dan genoeg hadden aan 9 stuks. En dat blijkt ook, nu wij via de app kunnen zien wat de opbrengst is en via de app van onze energieleverancier kunnen zien wat ons verbruik is. De website is zeer gebruikersvriendelijk. De installateurs waren vlot, vriendelijk, netjes. Ze hadden alle tijd om onze vragen te beantwoorden en gaven de hulp en uitleg bij het installeren van de app. Na de installatie hebben ze alles weer netjes opgeruimd. Ze hebben de BTW teruggave netjes geregeld met de Belastingdienst. Wij bevelen Zonneplan van harte aan!
Jullie positieve woorden stralen ons tegemoet! Wat een mooie aanbeveling, bedankt! En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te doen zodat jullie dubbel genieten van de zon😎
Eerste contact, offerte, aanvullende vragen mijnerzijds, installatie, regeling btw teruggaaf en werking zonnepanelen tot op heden perfect en is zoals elk bedrijf met zijn klanten zou moeten omgaan.
Deze 5 sterren stralen ons tegemoet, Patrick! Geweldig dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor het delen van je ervaring💚
Vanaf aanvraag tot montage goed geregeld en monteurs vriendelijk en goed afgewerkt.
Dat is super om te horen, bedankt voor het delen van je ervaring!😃
Het hele traject met Zonneplan was perfect. Bij het plaatsen van zonnecellen en de omvormer was het overleg met de monteurs goed.
Super dat alles van een leien dakje ging 😉 Veel zonuren gewenst!
Eerste contact via een opgestuurde uitnodiging met duidelijke foto en documentatie. Bij de voorbereiding goede en duidelijke afspraken over de mogelijkheden. Op de dag van montage een vriendelijk en goed op elkaar ingewerkt team. Gemeenschappelijk overleg over de plek van de omvormer en loop van de elektrakabel naar de meterkast. Eenvoudige maar goede montage op het pannendak. Ook de constructie voor het platte dak ziet er doordacht en goed uit, behalve stoeptegels als gewicht zijn de panelen rondom afgesloten tegen opwaaien. Het geheel wordt als het ouderwetse mecano goed passend in elkaar gezet. De gehele montage is vlot en volgens plan verlopen. Tenslotte is alles weer schoon achtergelaten. En dat alles voor de vooraf overeengekomen prijs.
Bedankt voor deze prachtige en uitgebreide beoordeling Ton. We waarderen het dat je de tijd neemt om je ervaring hier te delen. Fijn dat het hele traject soepel verliep en dat je zo enthousiast bent!🌞
Alles ging prima!
Dat is prachtige score, Brigitte! Bedankt💚
Vanaf het eerste gesprek tot en met het leggen van de zonnepanelen klopt het gewoon allemaal. Zonneplan is helder en transparant. Houden je van stap tot stap op de hoogte. Panelen lagen vlot. Vriendelijke monteurs en een vakbekwame installateur. Iedereen in de keten doen wat ze beloven. Van adviseur tot monteur. Kortom. Ik ben tevreden.
Wauw, wat een mooie beoordeling, bedankt Roland! Geweldig dat je zo positief bent. Dat is voor ons de kroon op ons werk😃
Van begin afaan veel problemen met omvormer gehad. Mede ook omdat zonneplan met verschillende ZZP-er werkte. Laatste 2x is monteur van zonneplan zelf geweest en is alles opgelost Heeft tijdje geduurd maar uiteindelijk is alles perfect en naar tevredenheid oplost.
Bedankt voor deze review waarin u duidelijke feedback deelt. Er zijn inderdaad veel storingen in uw installatie geweest, waardoor u vaak een monteur over de vloer heeft gehad. Ik begrijp uw frustratie daarom erg goed en ik heb de afspraak van eind april voor u vervroegd. Afgelopen 31 maart zijn we al bij u geweest om de storing te verhelpen. De installatie werkt weer naar behoren, maar we vinden dit niet afdoende. Uit de hoeveelheid storingen blijkt namelijk dat er een onderliggend probleem is, namelijk dat de omvormer niet zwaar genoeg is. Daarom gaan we kosteloos een zwaardere 3-fase omvormer installeren en de juiste bekabeling aanleggen. U bent blij met deze oplossing, zo heeft u aangegeven. We spreken elkaar na deze laatste monteursafspraak nog een keer, om het positief af te ronden.^Saskia
Originele beoordeling
Vanaf begin af aan een groot drama. Constant problemen met omvormer die n 1 jasr tijd 4x kapot springt elke keer weken moeten wachten voordat we afspraak hebben. Sturen elke keer weer een ander ZZP-er. Niemand die zijn werk naar behoren doet. Augustus vorig eindelijk een fatsoenlijk bedrijf. Alles hersteld. Tenminste zo leek het. Maar helaas vorige week springt weer omvormer kapot. Eerste mogelijkheid dat er iemand komt kijken eind april. Dan moet de oplossing nog komen
Van aanvraag tot BTW teruggave in twee maanden gepiept. Montage snel, netjes en alle piekfijn opgeleverd. Een dikke 10!
Bedankt voor deze dikke 10, die steken we in onze zak!✨
Via een vriend is mij aanbevolen bij Zonneplan de zonnepanelen aan te schaffen omdat het bedrijf een persoonlijke aanpak heeft. Dit merkte ik gelijk al vanaf de start en dat bevalt me wel! Ook de werkzaamheden, de communicatie en de aanpak van de medewerkers zijn meer dan prima. We hadden wat opstartproblemen met de omvormer maar ook dat is zo snel opgelost dat we echt van kwaliteit en service kunnen spreken bij Zonneplan.
Wat super om te horen dat je zo enthousiast over ons bent. De service na installatie is minstens zo belangrijk, dus het is extra fijn om te horen dat je hier ook positief over bent. Op naar veel zonnige jaren😎
goede communicatie en uitvoering
Kijk, zo hoort het! Fijn dat zo positief over ons bent. Bedankt voor de mooie 9!
Goede communicatie en uitleg. Het plaatsen van de panelen gebeurde heel netjes. Ook binnen werd alles correct geplaatst en afgewerkt.
Super dat je zo blij bent, Herman. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we💚
Werken snel en netjes
Bedankt voor deze 5 sterren! Veel zonnige jaren gewenst😎
Zeer slecht installatie geplaatst op 17.03.2021 NIET WERKEND ACHTERGRLATEN losgetrokken latjes in meterkast gewoon laten liggen ,niet meer gemonteerd. Een u te laat op de afspraak normaal 08.00 aanwezig 09.00... dan nog het lef om koffie te vragen en te drinken BINNEN IN ONS HUIS AAN TAFEL om 10.00 u! Gemaakt door mijn vrouw want hadden geen eigen koffie mee! Wel krijg ik een mail om de corona regels te respecteren ...de monteur geeft geprobeerd om de omvormeraan de praat te krijgen is hem niet gelukt. Hebben dan maar de boel ingeladen want er moesten nog panelen belegt worden in Goes...en ons medegedeeld dat het hoofdbureau wel contact ging opnemen met ons... Nu kan er maar ten VROEGSTE een monteur langskomen op 07.04.2021 da's 20 dagen verder.... Een echte schande zeer slechte service ...wij hebben nu dus panelen liggen maar niet werkend! Ik raad deze firma aan niemand aan aan niemand.
Naar aanleiding van deze review met duidelijke feedback heb ik direct contact met u gehad. Ik vind het namelijk erg jammer dat deze situatie zoveel frustratie oplevert. Ik begrijp goed dat u niet tot 7 april wilt wachten en daarom heb ik samen met de planner een andere datum voor u geregeld. De servicemonteur is maandag 29 maart bij u langs geweest om de storing te verhelpen. U gaf aan dat u erg blij bent met de afronding, maar dat u dat niet in uw review wilt aanpassen. Dat vinden wij erg spijtig om te horen, zeker nu alles naar wens is opgelost. Wij wensen u in ieder geval veel zonuren toe!🌞^Saskia
Top service, van bestelling tot plaatsing
Bedankt voor deze korte, maar krachtige review Kim! Veel zonuren gewenst🌞
Echt geen aanmerkingen. Alles naar wens. Aardige installateurs en prima service. Alles geplaatst hoe ik het wilde hebben. TOP!
Kijk, zo hoort het natuurlijk! Bedankt voor deze prachtige 10!😎
De voorbereiding en communicatie was zeer correct en duidelijk en de uitvoering was in lijn met de voorbereiding, eveneens perfect. Alles duidelijk conform de afspraak, de omvormer en de kabels binnen en buiten in overleg aangebracht, nagenoeg onzichtbaar, kan niet beter
Deze review is wat ons betreft perfect 😉 Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring!
Zelden zo’n professionele partij meegemaakt!
Wauw, wat een mooie woorden! Bedankt voor de stralende 5 sterren, Roy💚
Na enkele opstart problemen zijn deze correct naar tevredenheid opgelost.
Dat is goed om te horen, Huub! Bedankt voor deze mooie review🌞
Een goeie ervaring met zonneplan.nl, alleen jammer dat de kabel van zonnepanelen omgeleid moesten worden via de buitenkant. Na mij idee is een bezoekje voor de plaatsing een pré. Er is veel tijd dáárdoor verloren gegaan, ook verder daar geen reactie van gekregen van zonneplan.nl over dit stuk ontevredenheid.
Bedankt voor deze mooie review waarin je ook duidelijke feedback met ons deelt. Het kabeltraject moest inderdaad buitenom aangelegd worden. Gelukkig is dat netjes weggewerkt, zoals ook aangegeven door u. Het is inderdaad jammer dat dit niet volgens de verwachting was en dat is een duidelijk signaal dat we moeten oppakken. We nemen deze feedback dan ook heel serieus. Bedankt voor het melden en veel zonuren gewenst!
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur