Na contact met Zonneplan was er snel een datum voor levering en montage van de panelen Al met al zeer tevreden zeker met de mensen die de montage uitgevoerd hebben

geweldig

gewoon top van de mannen die het kwamen plaatsen denken goed mee waar ze het beste geplaatst konden worden waar kan de omvormer het beste geplaatst kan worden echt top en vakbekwaam zeker aan te bevelen

Snelle service, goed en netjes werk afgeleverd

Prettige medewerkers, goede informatie.

Beloftes zijn waar gemaakt

Het hele traject (aanschaf/plaatsing) is probleemloos verlopen. Administratieve rompslomp omtrent BTW is volledig uit handen genomen. De installatie heeft nu een jaar prima gefunctioneerd, en de verwachte opbrengst is ruimschoots gehaald

Informatie vooraf prima net zoals installatie. Ik heb alleen grote twijfels over de werking van de Zonneplan app, volgens mijn veel te optimistisch, daar mijn piekvermogen veel hoger wordt weergeven dan ik aan paneelvermogen heb liggen. Over de werking goed tevreden. Na reactie en uitleg van Zonneplan heb ik mijn beoordeling naar boven bijgesteld

Super tevreden - Zonneplan een aanrader!

Vanaf dag een tot nu - goed bereikbaar en vriendelijke service. Antwoord op al mijn vragen. Zonnepanelen keurig op tijd geplaatst, door ervaren monteurs. De sfeer onder elkaar was plezierig en overleg met de elektricien ging goed.

Prima contact vooraf, maar aftersales laat te wensen over.

21-4 Zijn de zonnepanelen geplaatst. Bij vertrek van de installateurs werkte de installatie helaas niet. Oorzaak was door het team installateurs niet te achterhalen. Na het nodige heen er weer gebel en gemail kwam 28-4 hetzelfde team nogmaals om een poging te ondernemen om de installatie werkend te krijgen. Helaas weer niet gelukt. Weer veel gebel en gemail. Helaas worden klachten niet adequaat opgepakt door Zonneplan. Je moet als klant nogal wat geduld en doorzettingsvermogen hebben. Weer hetzelfde team installateurs over de vloer gehad die nu een installatie foutje ontdekken. Tot ieders opluchting werkt de installatie nu en hopen we nog jaren lang van de opgewekte stroom te genieten. Zonneplan pakt het uiteindelijk gelukkig goed op en vergoed keurig de gemiste opgewekte stroom. Eind goed, al goed!

Bedrijf denkt mee, heldere communicatie en afspraken worden nagekomen.

Na lang wikken en wegen uitgekomen bij Zonneplan. Ze luisteren en geven een helder advies. In ons geval werd na een bedrijfscursus de offerte bijgesteld in ons voordeel, klasse! Ze denken dus echt met je mee, nemen de moeite om zo goed mogelijk aan de wensen te voldoen. Ik ben er vanuit gegaan dat de panelen werden gelegd door de eigen monteurs. Toen het moment van plaatsen was aangebroken bleek, in ons geval, een ander bedrijf dit voor ze te doen. Was daar wel even sceptisch over. Achteraf kan ik zeggen dat zij het werk keurig hebben geregeld! Ze vertelden mij ook dat van alles foto’s moet worden gemaakt en dat Zonneplan kwaliteit van een uitstekende oplevering wil zien. Kortom: Ik ben super tevreden hoe we zijn geholpen en geadviseerd. Dit van het eerste telefoontje voor informatie tot het vertrek van de monteurs na de plaatsing. Iedereen dank! Zonneplan? Een uitstekend bedrijf om voor te kiezen bij aanschaf van zonnepanelen.

Zeer tevreden met de zonnepanelen

De zonnepanelen zijn geheel volgens afspraak netjes aangelegd en werken sindsdien naar volle tevredenheid. De service en nazorg zijn zeer goed verlopen. Zou het bij iedereen van harte kunnen aanbevelen.

Zeer professionele organisatie. Communicatie is top. Doet wat er belooft wordt. Kan het iedereen adviseren.

De panelen werken prima volgens verwachting.

Aanschaf, installatie en afhandeling gingen super. Opbrengst is conform verwachting.

deskundig, vriendelijk en behulpzaam

zie boven

Zeer netjes en kundig personeel

Alles gebeurt in overleg, zelfs na installatie wilde de monteur de stofzuiger om alles netjes achter te laten. Ook als je telefonisch contact wilde maken, werd je direct en correct geholpen..

Perfect uitgevoerd

Het plan wordt uitvoerig uitgelegd en desgewenst meerdere keren aangepast. De installatiedag verliep vlekkeloos, keurig alles weggewerkt en alles schoon achtergelaten! Echt top!

Een zonnige toekomst met Zonneplan !!

Van begin af aan alles perfect geregeld en geplaatst met het beloofde rendement . Wat wil je nog meer ?

Betrouwbaar, vakkundig, professioneel!

Vanaf het allereerste contact tot en met de fysieke plaatsing van de zonnepanelen een bijzonder prettige ervaring. Alle gemaakte afspraken zijn feilloos nagekomen!

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de aanleg en de ondersteuning die Zonneplan biedt en bij ons ook daadwerkelijk heeft geboden.

Prima communicatie, zowel telefonisch als schriftelijk, als ook het nakomen van afspraken. Alle zaken prima afgehandeld. Ook de installateur heeft goed, snel en schoon gewerkt.

Alles helder, duidelijk en volgens afspraak.

Inmiddels liggen de zonnepanelen bij ons op het dak, we zijn zeer tevreden met het verloop vanaf het eerste contactmoment tot aan de plaatsing toe, alles helder, duidelijk en volgens afspraak. Mooi om de productie en verbruik te 'live' volgen via de app, het maakt je nog meer bewust van het energieverbruik van je apparaten.

Perfecte installatie

De na service is perfect

Heel erg tevreden en dat de zon maar heel lang mag schijnen

Mijn ervaring is met Zonneplan is vanaf het eerste gesprek t/m de plaatsing van mijn Zonnepanelen is 100% een erg fijne samenwerking geweest. Tevens zijn de Heren die die panelen plaatste netjes en korrect geweest alles werd in overleg gedaan en ook naar behoren uitgevoerd.

Zonder enige twijfel goed.

Ik heb het gehele traject van de informatie vooraf tot en met het aanleggen en de werking van de zonnepanelen als zeer goed ervaren. Vriendelijke medewerkers, werken stevig door, beleefd en alles keurig netjes opgeruimd.

Perfect geregeld, vanaf aanbieding t/m aflevering.

Het vooraf 'kant en klaar' aanbieden van eventuele deelneming, geeft de doorslag. Je hoeft zelf niet te gaan meten b.v.. Foto van het dak met daarbij behorende mogelijkheden en doorberekeningen komt zeer professioneel over. Ideaal concept voor een beetje gemakzuchtige personen. Je wordt helemaal 'ingepakt' en overtuigd door glasheldere, overtuigende tekst. Bij ons (vader en zoon) waren de foto's van de daken verwisseld. Na telefonisch contact hierover werd één en ander binnen de kortste keren hersteld. Ook compliment voor telefoon-team; duidelijk en waarmakend wat wordt beloofd. Dat is zeker niet vanzelfsprekend tegenwoordig, hoewel het wel zo zou moeten zijn. 'Pluimen' genoeg zo ? Toevallig vandaag brief ontvangen van de belastingdienst, betreffende teruggave b.t.w. Er staat o.a. in, dat we uw bedrijf over die brief moeten inlichten. Ik neem aan, dat dat overbodig is, omdat 'Zonneplan' dat zou regelen. Wij hebben dit aan u overgelaten. K.G. Kooijman.

Prettige en duidelijke communicatie. Vragen worden altijd vriendelijk en goed beantwoord. Alles wordt goed geregeld. Afspraken worden nagekomen. Installatie goed en soepel verlopen. Kortom:zeer tevreden met Zonneplan.

Mensen met verstand van zaken en die alles keurig voor je regelen.Het hele team heeft er voor gezorgd dat wij helemaal tevreden zijn.Alle leidingen en de omvormer zijn keurig weg gewerkt.En na de installatie word er ook nog contact met je op genomen of alles naar wens is gegaan.Wat ook prettig is dat zonneplan alles ook heeft geregeld voor de BTW teruggave. Wij zijn meer dan tevreden!!

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur