Betrouwbaar en goed!

Zonneplan komt al zijn afspraken goed na. Goede communicatie, goed advies en de zonnepanelen zijn prima geplaatst. Nette monteurs die de zonnepanelen kwamen plaatsen en ze hadden verstand van zaken. Ik raad ze dus aan!

Zij doen het prima.

Vanaf het begin doen de zonnepanelen het prima. Wij zijn er heel blij mee. Geen storing gehad. Wij zijn zelfvoorzienend met de stroom.

Duidelijke en snelle communicatie.

Het voortraject verliep erg soepel. Dag van plaatsing van de zonnepanelen verliep vlot. Nette mensen. We zijn erg tevreden.

Goede kwaliteit en service

Van bestellen tot plaatsen is alles soepel verlopen. Inmiddels al bijna 2 jaar profiteren wij van onze panelen. Geen extra elektra kosten meer. Middels de app kun je in realtime de opbrengst van je panelen volgen.

Vanaf het begin had ik een goed en helder contacteer Zonneplan. Ben over alles wel tevreden.

klantgericht en goed uitvoerend personeel

Het aanbod van zonneplan was, na onderhandeling, goed. Bij de voorbereiding voor het plaatsen van de zonnepanelen was er een goede samenwerking. Bij de uitvoering was er een voortreffelijke samenwerking tussen de 3 medewerkers. Het opbouwen van de hoge steiger begon om 8:45 uur; het plaatsen van 14 panelen én het elektrisch aansluiten van de omvormer op de 3-e etage naar de meterkast op de begane grond en het testen ervan was om 12:15 uur klaar. Ik stond erbij en was bijzonder tevreden over de effectieve werkuitvoering. In één woord KLASSE! Zowel bij het begeleiden van de belastingtechnische deel wordt dit door Zonneplan uit handen genomen

Goede communicatie, monteurs heel netjes gewerkt

Alles duidelijk gecommuniceerd, ook geholpen met aanvraag lening gemeente, alle afspraken nagekomen monteurs hebben netjes gewerkt en goede uitleg gegeven ons ook nog geattendeerd op een kapotte dakpan. Super

Uitstekend!

Van begin tot einde top ervaring. Echt alles uit handen kunnen geven en volgens afspraak afgehandeld.

Geweldige service

Uitstekende werklui. Keurig en netjes afgewerkt. Goeie uitleg.

Uitstekend op alle gebieden

De vraag om een prijsaanbieding werd razensnel opgepakt, prima toegelegd. Het vervolg v d plaatsing(incl afspraak) verliep perfect. Incl uitleg. Resultaat:een zeer klantgerichte organisatie. Scherpe prijs-kwaliteit. Klinkt overdreven maar is echt zo: een voorbeeld voor andere organisaties

het is heerlijk om met deze instalatie meer stroom op te leveren dan ik gebruik.

de instantie van de panelen en en omvormer ging snel en goed. de installateurs kwamen zelf met hele goede oplossingen waar de omvormer het beste geplaatst kon worden. dus kortom ik ben zeer tevreden met Zonneplan en kan het iedereen aanbevelen.

Tevredenheid

Vanaf de aanvraag tot en met de installatie een zeer goed contact. Één cantact persoon gedurende hele traject. Duidelijke uitleg en afspraken. Installatie snel en netjes. Nazorg, calibratie omvormer, goede service. Ook tevreden over de financiële kant van de zaak.

Duidelijkheid, klantvriendelijk, monteurs zeer vriendelijk, goede ervaring met dit bedrijf!!

Uitmuntend!

Vanaf het moment van info/voorlichting tot het plaatsen zeer goede en vakkundige professionals die wat zij beloven ook waarmaken. Daarbij komt dat de gevraagde prijs ook niet verkeert was. Tel daar ook bij op de snelle plaatsing die vlot verliep. Ook de nazorg bij het indienen van o.a. de BTW teruggave heb ik als zeer prettig en vakbekwaam ervaren. Kortom die 10 die ik heb gegeven zijn ze zeker waard!! Ik ben zeer tevreden met mijn keuze!!!!

Mijn ervaring is met een woord af te doen: COMPLEET

Door met zonneplan in zee te gaan heb ik eigenlijk achterover kunnen leunen en bijna niks te hoeven doen. Van begin tot het eind erg duidelijk, erg vriendelijke monteurs en bereid om het geheel nog een keer uit te leggen, helemaal top. Dus COMPLEET.

Prima geregeld

Vanaf eerste contact liep alles volgens plan. Aardige monteurs en na installatie geen omkijken meer naar.

prima service

Ze hebben prima werk geleverd, nette monteurs

Goede service, goede panelen

Wij hebben de zonnepanelen in mei 2020 laten plaatsen en zijn nog altijd hartstikke blij. De panelen werken goed en het appje geeft op overzichtelijke manier aan wat de opbrengst is. Top

Heel klantvriendelijk en deskundig

Geen enkele negatieve opmerking. Er wordt netjes en correct gewerkt. Ook bij vragen komt er snel een reactie.

Alle zonnepanelen netjes geplaatst en het werkt perfect. Erg tevreden over het bedrijf en de installatie!

Duidelijk en goed geregeld.

Inmiddels sinds 2 jaar 14 panelen van Zonneplan op het dak. Nette monteurs, alles in goed overleg. Het was allemaal vlot geregeld, geen problemen achteraf, goed werkende app, verwachte opbrengst in de afgelopen 2 jaar ook ruim gehaald. Tja, wat wil je nog meer.

Uitstekende service

Alles netjes uitgelegd, regelen alles tot montage aan toe. Goede uitleg na installatie Zeker een aanrader

goed geleverd en service

snel en goed geleverd

Nog steeds een goede ervaring met zowel plaatsen van de panelen als het schriftelijke indersteuning

Heel positief ook goede bereikbaarheid

Alles is spoedig verlopen, netjes, vriendelijk en panelen liggen al een tijd op het dak zonder problemen.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur