Snel en perfect geregeld. Zeer blij mee

Door mijn buurman, die zonnepanelen van Zonneplan liet installeren ben ik ook overgehaald. Tot nu toe ben ik daar zeer tevreden over. Goede opbrengst en door de salderingsregeling zeer voordelig. Uitstekende zorg van Zonneplan !

Van A tot Z perfect geregeld

Zeker aan te bevelen

Zeer positief

Netjes personeel goede uitleg en alles netjes achtergelaten

Geen problemen

Zonnepanelen werken vanaf dag 1 zonder problemen en hebben een prima opbrengst

Top, snel en heel vriendelijk

Bij de aanschaf super goed geholpen om een ontwerp voor mijn dak te maken. Op de dag van de installatie is alles super vlot en netjes verlopen. Nadien heeft Zonneplan keurig er voor gezorgd dat ik de btw heb terug gekregen. De zonnepanelen doen nu al een jaar prima hun werk en dat is zeker terug te zien op de energie rekening. Al met al een 100% top ervaring

Makkelijk geld verdienen, afhaken als het lastig is.

Na 6 jaar geleden nog een positieve ervaring nu een zeer negatieve. Overeenkomst gesloten, half jaar gewacht om op de installatie dag te horen dat ze niet kunnen installeren ivm geschroefde dakpannen. Zonneplan, dit kan wel! door de bouwer en Vereniging Eigen Huis bevestigd, het kost alleen meer tijd. Soms heb je nu eenmaal pech met een aanbieding dan moet je niet gauw weglopen als het moeilijk wordt. Zonneplan doet dat dus wel. Hoezo service?

Positief

Ik ben positief over Zonneplan

Vriendelijk, duidelijk, snel schakelen

We werden gebeld hoe onze zonnepanelen bevielen. We hadden nog een vraagje en er werd meteen geschakeld naar iemand die er meer van wist. Die was in gesprek maar zou ons zsm terugbellen. En dat gebeurde ook. Duidelijke antwoorden. En ja, de zonnepanelen zijn prima.

Vriendelijk, duidelijk, snel schakelen

Stroomverbruik blijft tot een minimum beperkt en er is nog ruimte voor inductie in de keuken.

Tot nu geen problemen.

Inmiddels anderhalf jaar in bezit van zonnepanelen via Zonneplan. Tot nu toe geen problemen ondervonden. De panelen doen wat ze moeten doen en heb geen moment spijt gehad van de aanschaf zeker gezien de hoge energieprijzen.

Tot nu geen problemen.

Goede contacten perfect werk geleverd

Op korte termijn geleverd Gied werk geleverd

Goede contacten perfect werk geleverd

Op korte termijn geleverd Gied werk geleverd

Super verlopen van offerte tot installatie

Ik ben bij Zonneplan terecht gekomen.en via een bekende die ook zeer tevreden was. Vanaf het eerste contact een goede indruk gekregen en dit is zeker niet veranderd. Van de offerte tot vakkundige installatie zeer tevreden. Ook de service naderhand is top. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur