4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb meerdere partijen bekeken, maar heb gekozen voor Zonneplan vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Het contact met Zonneplan was heel prettig. Mijn contactpersoon was deskundig en heeft goed meegedacht met onze situatie. Installatie verliep heel snel. Een probleem dat zich later voordeed is snel opgelost. We hebben uiteindelijk een systeem dat volledig aan onze verwachtingen voldoet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met Zonneplan. Eerlijk advies en alles was goed geregeld van begin tot eind. In tegenstelling met andere aanbieders NIET meer panelen aanschaffen dan noodzakelijk is. Energiebedrijven willen dit nog weleens adviseren. Ook het installatiebedrijf heeft prima werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles liep zo we afgesproken hadden netjes geïnstalleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het advies was goed en de offerte duidelijk. De uitvoering door Drost Install was zeer goed. De omvormer maakt totaal geen lawaai en de installatie doet het goed. Conclusie: zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden over Zonneplan. Een vast contactpersoon in de fase van offerte, advies en aankoop werkte heel prettig. De online communicatie en informatie omtrent het regelen van de BTW teruggave en het inplannen van de installatie van de slimme meter en de zonnepanelen was duidelijk. De installateurs van de zonnepanelen werkten erg zorgvuldig en vlot. Binnen een dag was de omvormer al geinstalleerd en lagen de panelen keurig op het dak en konden we de energieverdiensten al inlezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke communicatie, prima installatie en alles netjes afgewerkt!

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur