4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en volledige offerte. Correcte en juiste uitvoering door alleszins nette en bekwame monteurs, die op de afgesproken datum en tijd het werk uitvoerden! After sales service tot nu toe goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goed te spreken over Zonneplan. Goede en deskundige service bij offerte en bij vragen achteraf. Tevens de plaatsing door de installateurs erg netjes, zowel in huis als buiten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snel en prima geregeld voor een prettige prijs. Let the sun shine!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op de website van Zonneplan wordt een zeer goed beeld gegeven van de mogelijkheden en de informatie is zeer uitgebreid. De opvolging van de aanvraag verloopt vlot waarbij de tijd wordt genomen en gegeven om zelf alles goed te begrijpen. Nadat de opdracht is verstrekt wordt deze wederom correct en vlot afgehandeld. Ook de installatie werd verzorgd door prima vakmensen die zeer klantvriendelijk hun werk hebben uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden over het gehele traject van aanvraag tot oplevering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonneplan heeft een zeer klantvriendelijke en efficiente aanpak. Ze begrijpen direct wat nodig is, en geven direct een compleet beeld. Hun prijzen zijn zeer concurrerend. Ze hebben de installatie precies volgens plan en zeer netjes opgeleverd. De afwerking is zowel binnen als buiten perfect. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig.

"gewoon" goed!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het gehele proces van offerte naar uitvoering, verliep vlekkeloos. En alle voorbereiding via de telefoon en Google Earth. En na het omdraaien van de hoofdschakelaar liep mijn kWhmeter in tegenovergestelde richting. Da's lachen!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een echt eerlijk advies en dat is belangrijk. Ik heb een optimaal aantal panelen aangeschaft. Wilde er nog 6 stuks extra, maar de adviseur beoordeelde dat er teveel slagschaduw bij zo komen en dus lager rendement. Daarom voor het optimale aantal gekozen, goedkoper, hoogste rendement en minste prijs. Dat was tenminste heel eerlijk van de adviseur. Vijf sterren *****

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn en snel contact. Ook de installatie verliep vlekkeloos door goede en leuke gasten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve ervaring met Zonneplan. Een professionele leverancier, vanaf de offerte tot en met de oplevering van de installatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Precies volgens de afspraak met Erik. Geen gezeur, heldere afspraken, korte lijnen bij vragen. Jullie devies lijkt mij: zeg wat je doet, en doe wat je zegt. In alle opzichten geslaagd. De BTW-service is ook prima verlopen; het is qua prijs de slagroom op de taart. Aanbevelenswaardig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is binnen twee jaar (! verhuizing)) mijn tweede ervaring met Zonneplan. Wederom erg tevreden. Zowel informatie, installatie en communicatie zijn prima in orde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonnenplan is een plezierige partner om mee zaken te doen. De aangeboden materialen zijn van goede kwaliteit en voldoen geheel aan onze verwachtingen. Afspraak is afspraak en goede en brede kennis betreffende zonnepanelen. Zeker aan te raden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en snel offertetraject. Goede uitleg die in de praktijk ook waargemaakt is tijdens de realisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte offerte, opdrachtverlening en uitvoering. 's Morgens 7:30 u gestart, 's middags 13:30 u een werkend systeem van 22 panelen. Na 3 maanden 1800 kWh voor een dak op het oosten: toch leuk en met dank aan Zonneplan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer klantvriendelijke en terzake kundige firma die producten levert tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De installatie verliep uitstekend, en snel. Kortom, zeker aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met het bedrijf;Ze doen wat ze beloven De installatie was binnen een halve dag uitgevoerd. Alles werkt naar behoren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonneplan is duidelijk, direct klantgericht en komt de afspraken na.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische mensen van van drost,zeer netjes en nette mensen,ook zeer schoon werk geleverd. Zonneplan heeft het tot in de puntjes geregeld,je hoeft nergens achter aan wat ze zeggen doen ze ook,doordat we zonnepanelen hebben zijn we zeer betrokken bij het verbruik van stroom alleen daarom zou ik het iedereen aanraden. Met vriendelijke groet Ronald en Jolanda Isabel en Nick Buiting uit didam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets dan lof, geen min puntje te vinden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het aanvragen van de offerte volgde een snel en duidelijk overzicht van de werkzaamheden en de totaal prijs. de installatie verliep keurig en de oplevering was na enige uren een feit. Alles werkt keurig en naar wens. Top service !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professionele aanpak offerte en installatie. Offerte volledig vanaf afstand waarbij alle details omtrent afmetingen en mogelijke schaduwwerking werd aangegeven. De panelen werken naar volle tevredenheid. Ik wil vooral voor installaties met meerdere groepen en hoek t.o.v. de zon de omvormer van Solaredge aanbevelen! Werkt perfect!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg tevreden over Zonneplan,alles is gebeurd zoals afgesproken.De installateurs zijn echte vakmensen.Ook de betaling achteraf wekte bij mij veel vertrouwen.Dit vertrouwen heeft Zonneplan volledig waargemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere en duidelijke afspraken ,je regelt alles met een persoon wat zeer prettig is. De installateur is zeer vakkundig en vriendelijk en heeft voor ieder probleem een passende oplossing. Kort gezegd ik ben zeer tevreden over het hele verhaal

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur