4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf t eerste telefoontje n vertrouwde indruk.heb alles als zeer eerlijk en duidelijk ervaren.montage team was zeer ervaren netjes en deden alles in overleg en ik kreeg duidelijke uitleg.wij zijn over het hele traject zeer tevreden over Zonneplan en zullen ze zeker aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste contact is de communicatie prima verlopen. Ook het plaatsen is zeer soepel verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke digitale offerte. Uitstekende afstemming tussen wens, offerte en uitvoering. Uitbesteding van BTW teruggave middels Kleine Ondernemers Regeling. Uitstekende montage volgens dakplan, met een duidelijke uitleg van de werking van de installatie. Zeer tevreden over het hele traject.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden over Zonneplan.Ze gaven goede voorlichting. De prijs was vergeleken met andere aanbieders aantrekkelijk. Klein min puntje vond ik dat de installateur niet op de dezelfde lijn zat vwb schaduwerking. Volgens Zonneplan heeft schaduw op een van de panelen ook effect op de rest van de panelen (zwakste schakel), terwijl de installateur beweerde dat dit voor de overige panelen geen nadelig effect heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was sprake van duidelijke, heldere informatie en een snelle levering. Vriendelijk personeel. De installatie was vlot en netjes afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, duidelijke communicatie, keurig en vakkundig geïnstalleerd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wat een klein beetje gemist wordt is een persoonlijk contact. Iemand vooraf bij je thuis laten komen en de mogelijkheden van het installeren ter plaatste bespreken is mijn inzien een pre. Voor de rest niets anders dan lof.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en duidelijk advies gegeven aan ons door Dhr Hagedoorn van Zonneplan. Dit gaf bij ons de doorslag om voor Zonneplan te kiezen. De monteurs hebben hun werk netjes uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld bij en door Zonneplan. Installateur was vakbekwaam en uiterst beleefd, kortom, kan ik een ieder aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact met Zonneplan verliep alles zoals ze beloofde. Duidelijke offerte en op alle gestelde vragen kwam een duidelijk antwoord. Samengevat een Topbedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb de indruk dat alle mensen waar wij mee te maken hebben gehad,dat die goed weten wat zij moeten doen en hun vak verstaan .Tot nu toe zijn wij zeer tevreden hoe het bij ons is gegaan.wij kunnen een ieder Zonneplan aanbevelen

• Duidelijkheid / volledigheid offerte
  • Kwaliteit advies adviseur N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het plan was zeer snel en deskundig in huis. De panelen zelf waren ook best snel gelegd en de elektricien werkte snel en erg netjes, ik ben zeer tevreden. Ook had ik er gelijk voordeel van!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De snelheid waarmee men reageerde op de offerte aanvraag werkte zeer aanstekelijk. Ik wist redelijk wat ik wilde en was er snel uit. Ook de monteurs van installatie bedrijf Drost uit Wezup hebben alles snel en met precisie/vakmanschap geinstalleerd. Binnen 3 weken is m'n productie op gang [het webmoduul kan ik aanbevelen om als optie erbij te nemen]. Machtig mooi om de teller te zien terugdraaien. Nu maar wachten op wat meer zon..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke offerte. Aanvullende extra uitleg was vakkundig, snel en "to the point". Installatie was precies op schema.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na aanvankelijk een slechte ervaring met een andere aanbieder van zonnepanelen, ben ik via de website van Zonneplan bij hun terecht gekomen. Het eerste telefonische contact gaf me direct al veel vertrouwen. Na enig voorwerk had ik al een redelijk idee wat voor ons een goede oplossing zou zijn. Op alle vragen die ik hierbij had heb een bevredigend antwoord gekregen en zijn toen voor ons dak tot een passende oplossing gekomen. Ik zie Zonneplan dan ook als een uiterst professionele firma die kwaliteit levert, klantgericht is en werkt met nieuwste technologieën . De installatie is perfect verlopen. De drie installateurs zijn zeer vriendelijk en vooral vakkundig. De panelen liggen mooi vlak en recht op het dak en de converter met de bekabeling is heel netjes afgewerkt. Nadat de installateurs alles keurig hadden opgeruimd, heb ik nog een uitgebreide uitleg van bediening en monitoring van de converter gekregen. Ik zal anderen, die interesse hebben om ook zonnepanelen aan te schaffen, zeker Zonneplan aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring met Zonneplan, de panelen zijn die we wilde hebben. EB deed de installatie en die was snel en doelmatig. Van de adviseur had ik verwacht dat mij verteld werd een LAN kabel te leggen.

Prima. Gewoon doen !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

In offertefase snel, duidelijke en compleet. Afhandeling opdracht snel en duidelijk. Installatie snel, netjes en professioneel. Vooralsnog dik tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle offerte met heldere communicatie zonder verrassingen. De panelen werden kundig geplaatst. In eerste instantie op twee verschillende draagsystemen, maar na 1 telefoontje werd dit meteen naar volle tevredenheid veranderd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen door maaike.Door goedevakmensen geinstalleerd.Het werkt en ziet er netjes uit. Wat wil je nog meer. Groetjes Henk.

• Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en goede informatie en alles goed geregeld en afgesloten zoals vooraf besproken top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer eenvoudige manier van zaken doen. Krijg duidelijk antwoord. Meerdere offertes mogelijk adhv verschillende mogelijke wensen klant. Deze offertes kunnen gedurende onderhandelen gemakkelijk aangepast worden als je dit wenst. Goed antwoord op vragen. Weet men het niet, vraagt men het na en heb je binnen no time een antwoord. Zowel, via mail en/of telefoon. Wat mij betreft een aanrader. Dit is in ieder geval onze ervaring met zonneplan. Ik zou zeggen probeer het via een vrijblijvende offerte en je weet waarover ik praat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonneplan houdt zich aan de gemakte afspraken. Zij werken efficiënt. Zij maken het technische verhaal eenvoudig. Geen vooruitbetalen....! Zij sturen de rekening achteraf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij mijn eerste blik op de site van Zonneplan viel het mij op dat dit bedrijf een duidelijk verhaal had over zonnepanelen, omvormers en installatie. In het telefonisch contact met hen waren zij informatief, flexibel en ter zake. De producten van premium kwaliteit met goede documentatie. De offerte helder, kortom zij staken met kop en schouder boven twee andere bedrijven uit. Mijn buurman en ik zijn met Zonneplan in zee gegaan en zijn zeer tevreden over de installatie en werking van de LG hoogrendement panelen en Zeversolar omvormer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Komt betrouwbaar o ver en doet waty ze zeggen. Aanleg en installatie snel en volgensd afspraak. Geen aanbetaling, dus betalen als allesd werkt en geleverd is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb meerdere offertes aangevraagd. De keus viel op Zonneplan, omdat ze het beste voorstel voor het legplan hadden. Hierdoor paste er 1 paneel meer op het dak. Ook zag de offerte er goed en professioneel uit. Dat de aangeboden omvormer van SMA was, speelde ook mee. De vragen die ik had werden adequaat beantwoord en altijd binnen een dag. De installateurs waren heel vriendelijk en vakbekwaam. Ze waren precies op tijd en hadden naar mijn idee ook erg veel plezier in hun werk. Hoewel ze het volgens contract niet hoefden te doen, hebben ze de netwerkkabel van de omvormer naar de router keurig netjes aangesloten. Alles werkte in 1 keer.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur