Alles was prima van offerte tot oplevering! Alleen nog wat meer zon graag ;-)
Goed advies, goede installateur. Belastingteruggave goed geregeld. Jullie verdienen een dikke negen.
Prima service en vriendelijk personeel.
wij hebben heel goede ervarijng met zonneplan. van de offerte tot de instalatie.vriendelijk personeel. en heb je nog een vraag ze helpen direct. niets dan lof voor zonneplan is een aanrader.
ik werd zeer goed op weg geholpen met de keuze van de zonnepanelen, ook naderhand een verandering aanbrengen werd zonder probleem opgelost. Alles werd door de adviseur geregeld zodat ik weinig moeite hoefde te doen om te begrijpen. een probleemloze installatie voor mij dus.
Vooral de afwikkeling met de teruggave van de BTW is erg goed verlopen. Jullie hielden ons volledig op de hoogte van elke stap en het proces verliep vlot. De 8 die ik geef, betreft de ervaring met de installateurs. Zij werkten vlot en vrolijk, maar je kon merken dat ze jong zijn. We hebben geadviseerd om de juiste plaats te kiezen voor het wegwerken van de kabel, ze waren daar zelf onzeker in. Verder liggen de panelen niet helemaal recht, maar een kniesoor die dat ziet en de mannen hebben nog even een stopcontact vastgezet voor ons. Dat was erg oplettend en galant!
Perfecte service en vakmanschap.
Zonneplan heeft nette en betrouwbare monteurs die snel en goed werken. In 2.5 uur lagen de 11 panelen erop en aangesloten. Geweldig.
Afspraken worden na gekomen, zijn heel erg tevreden over afwikkeling. Montage was keurig. Installatie prima. Een dikke 10. Hopelijk hebben we veel plezier van deze panelen en dragen we een klein stukje bij aan het milieu.
Ik kan niet anders zeggen dat vanaf het eerste contact, offerte tot installatie, alles perfect is verlopen. Goede overzichtelijke offerte, heel prettig telefonisch contact en zeer vakkundige installateurs die snel en netjes werkten. De teruggave van de btw is keurig geregeld, dit duurde wel iets langer dan voorspeld, en het is geregeld dat er geen btw opgave nodig is. De zonnepanelen werken perfect, leuke opbrengst en zo zijn we milieu bewust bezig. Hartelijk dank voor de service!
Geen op of aanmerkingen alles zeer goed geregeld.
Perfect uitgevoerd,goed meedenkend personeel van de Firma Smeets. de installateur.
Duidelijk , en zeer klantvriendelijk en een goed eindproduct. De installateur heeft zeer goed werk geleverd en alles netjes schoon achtergelaten. Hij is een visitekaartje voor Zonneplan .
Zonneplan heeft waargemaakt wat zij heeft beloofd.
Goed overleg en nette afwerking.
Ik ben uiterst tevreden over hoe en de medewerking van Zonneplan
Vlotte en correcte afhandeling van vragen. Flexibel bij oplossen van problemen bij aanleg en installatie onder mom van "problemen bestaan die zijn er alleen om op te lossen". T.a.v. prijs/kwaliteitverhouding: kan door mij niet worden beoordeeld daar ik geen informatie ter zake heb.
Petje af voor de monteurs van de zonnepanelen. In de stromende regen hebben ze zonder te morren op een uitstekende manier de panelen geplaatst. Op ons verzoek lieten ze de kabels via de spouw naar de omvormer in de kelder lopen zodat alles mooi is weggewerkt. Voor toekomstige klanten adviseer ik aan Zonneplan om iets meer informatie over de belastingteruggave te verstrekken dan alleen: "de belastingteruggave wordt geheel door ons verzorgd".
Goed advies en een prima installatie.
Zeer positief, duidelijk ,vriendelijk, deskundig. Al met al zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot en met de installatie en de administratieve en financiële afwikkeling. Ga zo door.
Zoals boven al is aangegeven, ben ik erg tevreden over de duidelijkheid, het advies, de klantvriendelijkheid en communicatie en de prijs/ kwaliteitverhouding van zonneplan. Tevens ben ik 100% tevreden over de nazorg. Diverse keren ben ik gebeld met de vraag of alles nog naar wens was en voor de aanvraag van BTW wordt alles geregeld. Chapeau. Iets minder tevreden ben ik over de installatie, met name over het wegwerken van de bedrading. Dat had in mijn ogen wel wat beter gekund. Verder ben ik erg tevreden en beveel iedereen Zonneplan aan.
goed informatie vooraf; goed begeleid bij aanvraag lening en teruggave btw; meer opbrengst dan beloofd; ook prma nazorg. Jort en collega's: mijn complimenten!
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur