4 sterren: goede service, goed behandeld

Na snelle afhandeling van de offerte en opdracht is de plaatsing netjes uitgevoerd. In mijn geval kon de benodigde bekabeling in de reeds bestaande buizen bijgeplaatst worden. Hierdoor was en geen hak- en breekwerk nodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Na acceptatie van de offerte heeft het uiteindelijk ruim 3 maanden geduurd voordat de panelen volledig geïnstalleerd waren en werkten. Het bedrijf dat de panelen moest plaatsen kwam niet uit de buurt en de planning verliep chaotisch. Meerdere malen heb ik moeten bellen om een afspraak tot stand te brengen. Tot twee maal toe hadden de installateurs de verkeerde panelen en installatiematerialen bij zich en hadden te weinig tijd om alles af te werken. Om de monitoring van het systeem tot stand te brengen moet je aangeven dat je de algemene voorwaarden van Solar Edge gelezen en vooral ook begrepen hebt, die echter alleen in het Engels beschikbaar zijn. Een slechte zaak!. Al met al onbevredigend en ik zal Zonneplan dan ook niet snel bij een ander aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb geen prijs/kwaliteitsverhouding gedaan(mede door de eerste 4 vragen). Vandaar nvt. Een dikke 9 zegt voldoende en zo is het bij ons ervaren. Zeer tevreden over de tijdsduur tussen 1ste telefoontje met u en de plaatsing. Wel wil ik adviseren iets meer informatie over de belastingdienst en de teruggave van de BTW te geven. Zo wist ik bv niet dat ik ondernemer werd en een 3-tal brieven van de Belastingdienst. Alles werd me pas duidelijk na een telefoontje met de belangdienst

• Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geregeld. Tijdens de informatie over zonnepanelen werd alles goed uitgelegd. Ook de monteurs tijdens het plaatsen denken mee. Super nu nog meer zon. Ze zijn geplaatst in november. We weten het rendement nog niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld ,de juiste informatie gekregen en bij vragen ook goed geholpen.kortom tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijn en integer bedrijf om mee samen te werken. Zeker een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na verschilende offertes bekeken en vergeleken te hebben, kwam Zonneplan als een van de favorieten naar voren. De Trina Solar Black (275) zonnepanelen zijn esthetisch erg mooi.Bij ons zijn er 11 panelen geplaatst. Het dichtmaken en een pan plaatsen op een overbodig afvoer kanaal was voor de instalateurs geen enkel probleem. de installateurs hebben de panelen kaarsrecht geplaatst, en de omvormer Zeversolar op zolder geplaatst. De Omvormer laat zich uitlezen als de kilometerteller van een auto. Elke dag is aan het eind van de dag zijn op de teller de dagopbrengst en de totaalscoe afleesbaar van de totale opgewekte energie. Wat de betreft de totale plaatsing en het aansluiting is er netjes en keurig gewerkt! Bij ons kwamen twee auto's voorijden uit Zwaagdijk. Bakker Instalaties voor de Panelen, Feenstra voor de eletrische instalatie. Twee vakmannen. Nu al hebben we elke dagal voldoende zon. Dat gaat volgend jaar zeker ook lukken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De panelen liggen nu een half jaar op het dak,en ze leveren veel stroom we hebben het dak op het zuiden pal in de zon,dat is wel belangrijk.WE zij zeer tevreden over Zonneplan een aanrader voor wie zonnepanelen wil kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en fijn bedrijf,waar alles goed uitgelegd word,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk advies in welke panelen en de hoeveelheid. Duidelijk advies over de randapparatuur. Installatie verliep super. Helaas hadden wij geen reserve-pannen en ontsnapte de hond door een slecht sluitende voordeur. Alles is opgelost door de installateurs (incl. hondvangen :) ).

FLEXIBEL GEEN OPM VERDER

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contactmoment tot de laatste, het kan niet beter en niets op aan te merken. Offerte netjes, vragen werden snel en volledig beantwoord. Monteurs zijn netjes, denken mee en leveren vakwerk af! Mening bedrijf kan hier nog iets van leren. Ben zeer tevreden.....chapeau en ga zo door en laat de zon maar komen ;-)

zeer goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

klantvriendelijk behulpzaam en allemaal netjes afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk plan. Vakkundige installateurs die snel klaar waren. BTW teruggave netjes geregeld. Kortom niets dan lof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Topproduct door servicegerichtheid en deskundigen perfect geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de vakkundige presentatie, het goede overleg, de prettige communicatie en de correcte afhandeling van de offerte buitengewoon gewaardeerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top. Geweldige monteurs was gezellig want het weer was top. Ik zou wel graag meer duidelijkheid hebben over de software om de productie te bekijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon heel goed. Mijn telefonisch geregeld dak plan paste niet helemaal. Het zou goed zijn om sommige ter plaatse te bekijken. De arbeidsinspectie zou niet blij geweest zijn met de manier waarop de panelen het dak op gingen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle installatie na akkoord offerte, installateurs waren prima, nette vakmensen. Teruggave BTW zoals afgesproken afgehandeld. Kortom geen enkele aan-of opmerking.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De informatievoorziening en de offerte waren zeer duidelijk. Het proces van bestellen tot en met leveren en terug ontvangen van de BTW is snel, makkelijk en zonder gedoe. Leuke bijkomstigheid: je krijgt een youtube filmpje te zien met een persoonlijke boodschap van je contactperspoon. Dan weet je wie er aan de andere kant zit. Dit geeft veel vertrouwen. Top bedrijf!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonneplan levert goed werk! De offerte en toelichting is helder en alles wordt ook duidelijk uitgelegd. De bereikbaarheid is uitstekend en de reactietijden ook. Alle informatie klopt, er zijn geen "adders onder het gras". En tot slot: een prima prijs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb van Zonneplan een aanbod gekregen om zonnepanelen te plaatsen. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Zonneplan voor een vrijblijvende offerte. Vervolgens had ik nog een aantal vragen en deze zijn keurig beantwoord. ik heb daarna besloten de zonnepanelen bij Zonneplan af te nemen. Alles ging daarna heel snel. De week erna zijn de zonnepanelen geplaatst. Ook de slimme meter is meteen geplaatst. De monteurs hebben eerst met mij overlegd over het dakplan. Ook de teruggave van de BTW wordt door Zonneplan uit handen genomen, héél prettig. Drie maanden later is het geld al overgemaakt. Er is ook duidelijk gecommuniceerd dat dit even kon duren. Ik raad Zonneplan dan ook aan. Het rendement is nu prima, maar ik moet even het jaar afwachten om een goed overzicht te krijgen. De zonnepanelen hebben zelfs de hagelbuien in Noord-Brabant overleefd dus dat was ik ook erg blij mee. Je kunt overigens de opbrengsten bijhouden via de Solarcloud app (via WiFi) of met de Anna app als je een slimme meter hebt. Kortom: zeer tevreden.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur