Zonneplan, een bedrijf met vakkundige medewerkers die goed op de hoogte zijn. Diverse keren contact gehad en antwoord gekregen op al mijn vragen. Ook zijn we erg tevreden over de installateurs die we aan het werk hadden. Onze tip: Koop uw Zonnepanelen met een gerust hart bij Zonneplan!
had al een offerte bij andere leverancier aangevraagd via vereniging eigenhuis, daar kwamen ze er na 3 weken achter dat ze bij mijn woning geen zonnepanelen wilde plaatsen. zelfs na het sturen van foto's en een filmpje hoe makkelijk ons dak te bereiken was, wilde ze niet overstag gaan. verder gezocht op internet en zonneplan was er één van, binnen 24u een offerte, binnen 48 uur werdt ik gebeld over de offerte en binnen 72 uur opdracht gegeven. gisteren zijn ze de panelen komen plaatsen. zeer beleefde monteurs kwamen net na 8uur en waren net voor 12 uur weer vertrokken. ik zou zeggen als je het plan heb om zonnepanelen te willen kopen vraag een offerte aan en ervaar wat ik heb ervaren. groet Jan.
Annelies is echt Zonneplan zij regelt alles prima, complimenten. Offerte Subsidie BTW teruggave planning TOP Nu afwachten of het goed werkt en kijken of het rendeert.
Zeker een aanbeveling waard om met Zonneplan het dak op te gaan! Zeer tevreden over alles: prima communicatie vanaf eerste contact. Eerlijk advies en meedenkend met onze wensen en vakkundige plaatsing door personeel van Kobus installallatiebedrijf.
Zo dat is klaar, Firma CORO zonnepanelen heeft het weer voor elkaar. Klantvriendelijke Firma die er voor staat goed werk af te leveren. Wat 3 maanden geleden een droom was is nu verwezenlijkt, achterover in de stoel en genieten. Alle gaat vanzelf, hoef alleen maar te kijken hoe de stroom binnen stroomt. Dank je voor de goede deal en het perfect plaatsen van de goede zonnepanelen.
Zonneplan is in het hele traject van informeren tot installatie zeer betrokken geweest bij de voortgang. Ook het installatiebedrijf was vakkundig en luisterde naar onze wensen. Ze hebben zelfs op ons verzoek de hele meterkast vervangen tegen een schappelijke meerprijs i.p.v. alleen een nieuwe groep bijplaatsen. Kortom zeer tevreden met de service en de geleverde panelen.
Zonneplan is een prima bedrijf alles is zeer snel door hun geregeld zoals nieuwe elec en gas meters geplaats door liander, Btw teruggave en snelle en zeer vakkundige plaatsing en afwerking van de zonnepanelen.
Na een offerte opgevraagd te hebben bij Zonneplan werd ik enkele keren per week benaderd door de adviseur om te vragen wat ik van de offerte vond, dit kwam een beetje opdringerig over. Omdat Zonneplan uiteindelijk wel de goedkoopste bleek te zijn toch voor hun gekozen en daar heb ik geen spijt van! Ook nadat de offerte geaccepteerd was hadden we regelmatig contact over de status van de aanvraag. De installatie is goed verlopen en de kabels zijn in de leidingkoven weggewerkt zoals wij dat graag wilde. Top bedrijf!
zeer klantvriendelijk
Zonneplan heeft alles van begin tot eind keurig uitgelegd en overal mee geholpen qua informatie. De installatie is keurig gedaan door 3 mannen en netjes uitgelegd hoe het werkte. Kortom super netjes bedrijf met een vriendelijke uitstraling die altijd voor je klaar staat als je vragen hebt. Ga vooral zo door! Groetjes familie van Slooten.
Alles is perfect verlopen, vanaf de offerte tot de oplevering. De telefonische uitleg, de offerte, de btw teruggave aanvragen was allemaal duidelijk en werd goed geregeld. De installatie verliep vlekkeloos, monteurs waren ruim op tijd aanwezig en de installatie was inderdaad binnen een halve dag klaar. Door een vertraging bij de subsidie aanvraag (waar Zonneplan overigens niets aan kon doen) was ik pas veel later in de mogelijkheid om de factuur te voldoen. Ook hiervoor was vanuit Zonneplan alle begrip en er werd totaal niet moeilijk over gedaan. Klasse! Ben zeer tevreden en zal Zonneplan zeker aanraden.
Alles bij elkaar opgeteld: een 10.
prettige en duidelijke uitleg,met hulp daar waar nodig.
Klantvriendelijke medewerkers met humor en duidelijke communicatie
Van begin tot eind (offerte tot installatie) prima geregeld.
Zeer duidelijk informatie vooraf en zeer behulpzaam met het afhandelen van de benodigde papieren. Kortom zou het zo weer doen.
Wij durven voor 100 procent Zonneplan aan iedereen die we kennen of niet kennen aan te bevelen het is van het begin tot het eind perfect gelopen we hadden in het begin veel vragen en die werden altijd beantwoord en de mannen die alles geplaatst hebben stonden open voor het idee hoe wij de kabels weg gewerkt wilden hebben we hebben ook nog nooit meegemaakt dat alles zo netjes naar het werk opgeruimd was wij zijn dik tevreden op alle mensen die voor ons dit mogelijk hebben gemaakt nog maals bedankt voor alles
Alles vlot en volgens afspraak geregeld. Perfect geïnstalleerd, zonder hak- en breekwerk. Ook de teruggave van de btw; geen omkijken naar gehad.
alle informatie was volledig en duidelijk. Alles verliep volgens afspraak en tot volle tevredenheid
Goede en heldere informatie ontvangen van Boudewijn. Kundig en vriendelijk! Overzichtelijke en duidelijke offerte. Daarna verliep alles zoals verteld en afgesproken Snelle installatie en inmiddels heel blij met de zonnepanelen!!
Snelle en duidelijke afhandeling. Komen afspraken na. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.
Zeer tevreden met alles.
Snelle reactie op offerte, goede installatie
Na wat zoeken op internet kwam ik bij zonneplan uit. Gezien de goede reviews die ik daar las, heb ik besloten om ze hier ook te bestellen. Prima advies gekregen, afspraken zijn alle nagekomen. De zonnepanelen liggen keurig op het dak en de installatie is netjes aangelegd.
Na offerte en succesvol goedkope lening waar ik vanaf September reeds aan het betalen ben. moest de schouwing plaats vinden. Resultaat schouwing was dat zonnepanelen niet geplaatst konden worden. Dus nu ben ik aan het afbetalen op een lening en heb geen Zonnepanelen. Slechte aanpak van dit bedrijf. Verder ook geen reactie meer ontvangen na indien klacht.
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur