Goede communicatie vooraf en na de installatie. Ben ook tevreden over het werk van de monteurs en hun meedenken met mijn ideeën aangaande de installatie. Verder is er netjes gewerkt en heeft men mij goed geadviseerd.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik zonneplan een topper vind. Alles word perfect geregeld, van offerte tot voorlichting tot plaatsing. Ze staan ook na de klus voor je klaar mochten er problemen zijn, die hebben we nog niet gehad, maar je kunt ze altijd bellen. Ik kan zonneplan absoluut aanbevelen. Het is een perfect bedrijf.
Prettig contact zowel telefonisch als via E-mail. Duidelijke offerte
Alles is heel soepel verlopen.
Best wel impulsief zonnepanelen besteld via Zonneplan. Maar perfect en snel geregeld. In een halve dag is alles gemonteerd en aangesloten. Natuurlijk is het een uitgave, maar ik heb er een heel goed gevoel bij. Maandlasten naar beneden en het is goed voor het milieu. Aanrader!!
Zeer duidelijke offerte zonder bindende factor, heel meedenkend, niet uit op winstbejag, zeer coöperatief, zeer goede en correcte installatie, heel behulpzaam met BTW-teruggave. Kortom: veel te laat in zee gegaan met Zonneplan, hadden we veel eerder moeten doen.
Geweldige service en begeleiding via de mail, PERFECT !! Het plaatsen van de zonnepanelen liep perfect, 'n zeer gemotiveerd team dat regelmatig even ruggespraak hield, PERFECT !! Alles is vanaf het beginvlotjes, correct en deskundig verlopen. Zonder meer 'n aanrader om met Zonneplan in zee te gaan. p.s. inmiddels hebben enkele buren als bij ons geinformeerd en hebben Zonneplan reeds de opdracht gegeven tot plaatsing. Al met al: Wij zijn uitermate tevreden.
zeer prettig en volgens verwachting!
De zonnepanelen en bijbehorende installatie zijn correct , en succesvol naar onze tevredenheid geinstalleerd . Alle lof voor de twee Tilburgse monteurs die de installatie hebben gemonteerd. Prettig om deze mensen bezig te zien. Met zonneplan was er een goed en prettig contact. De afhandeling van de nodige formaliteiten voor het zonneplanproject waren vlot en goed.
Wij hebben goede ervaringen met Zonneplan. De offerte was snel binnen en helder omschreven. De installatie verliep prima, met uitstekende monteurs. 2 maanden na de plaatsing namen ze nog contact op om te vragen hoe alles bevalt.
Gewoon heel prettig
we zijn geheel tevreden, met de voorbereidingen, de uitvoering en het resultaat
Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen. Over het traject van offerte en installatie zeer tevreden. Gelukkig nog geen behoefte gehad aan reclameren zodat daarover nog geen oordeel mogelijk is.
Goede organisatie, regelt alles goed en eventuele problemen worden ook snel en goed opgelost.
Duidelijke info en documentatie. Vlot en vakkundig gelegd. Goede samenwerking en klantvriendelijk.
Perfect gegaan
20x 275WP verdeeld op oost en west. Duidelijke en overzichtelijke offerte. Zeer nette installatie door externe installateur Scholtes uit Monster die pro-actief meedacht over de installatie. 230V kabel geheel buitenom en hierdoor enkel bij de de omvormer (vliering) en in de meterkast 230V kabel in huis. 4 weken vertraging in uiteindelijke aansluiting op meterkast, door communicatie probleem van Zonneplan naar Scholtes. Uiteindelijk toch dik tevreden over resultaat. v.a. 19 Feb t/m 20 Mrt 250kwh opgewekt. Korte periode maar lijkt overeenkomstig met Zonneplan berekening.
Er waren wel enige strubbelingen, dit is door Zonneplan goed opgepakt. Ik ben nu tevreden
Vriendelijk, prettig bedrijf, afspraken werden goed nagekomen. Nemen je veel werk uit handen.
Zonneplan is betrouwbaar, levert kwaliteit, is klantvriendelijk, de monteurs werken snel en netjes, kortom: wij zijn tevreden.
Alles perfect geregeld. Ook afhandeling BTW terugggave ook top voor elkaar.
Netjes geplaatst, alles schoon achter gelaten, laat nu de zon maar komen
Goede voorlichting en korte lijnen. Zijn dan ook zeer tevreden.
Goed advies goede monteurs fijne samenwerking alles prettig geregeld
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur