4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze hebben ons fantastisch geholpen, zelfs nog beter, dan vooraf besproken. Alleen maar lof wat betreft de installateur; snel en accuraat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonneplan is van begin af aan duidelijk wat wel en niet kon, je kan bij hun ten alle tijden terecht met vragen die je nog eventueel hebt over bepaalde zaken. Het installeren gaat snel en mijn inziens vakkundig,dus ben tot nu toe zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super correct personeel! Jongens hebben er duidelijk verstand van. Als je ziet met hoeveel plezier ze werken geeft dat veel vertrouwen.Binnen een mum van tijd hadden ze de stellage tegen de woning opgebouwd en na 2.30 uur konden ze de boel weer opruimen. De elektricien ,zeer kundig,had inmiddens de omvormer geplaatst en was ook klaar! Nog een laatste uitleg,wat betreft de omvormer,en klaar was kees, oftewel team Zonneplan ! Petje af . Vr.gr. L.Douven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden met de installatie. Vriendelijke vakmensen. Goede vakkennis.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede informatie, professionele mensen die het instaleren. Mooie app gekregen om te te kijken hoe de panelen werken. Erg fijn dat er nog contact met je opgenomen wordt om te vragen hoe het bevalt. Dus kortom super bedrijf waar ik graag zaken mee doe

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele proces van aanvragen, plaatsen tot en met het terugkrijgen van de BTW wordt goed begeleid en uitgevoerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en dik tevreden met de zonnepanelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het tonen van interesse verliep alles vrij vlug. Alle communicatie verliep via de mail, telefoon en/of de winkel in Venlo. In de winkel is een videocontact mogelijk met een servicemedewerker. Na het invullen van de papieren ben je afhankelijk van de drukte die de elektricien heeft. Helaas kon de eerste plaatsing niet door gaan bij ons i.v.m. een (te) slechte dakgoot. Veiligheid boven alles gelukkig. Na de vervanging van de dakgoot is het wachten op een mogelijkheid tot installatie. De installateurs waren ruim 2 uur te laat i.v.m. uitloop bij een ander adres. Na contact mijnerzijds hoorde ik dat er een zieke was en er minder personeel was. Enig minpuntje, want een telefoontje van de kant van de installateur in de ochtend had dit kunnen versoepelen. Uiteindelijk is in de middag alles geïnstalleerd en ze gingen niet eerder weg dan dat alles klaar was en dat was in inmiddels al toen het donker was. Alle troep was opgeruimd. De omvormer is keurig uitgelegd. Al met al prima geregeld. Inmiddels seen maand later en ik moet toegeven het is een genot om op zonnige dagen de opbrengst te kunnen zien. Met uitbreiding Zon op Toon van Eneco op mijn Toon thermostaat kan ik de opbrengst per uur bijhouden en niet alleen in Kilowatt, maar ook in Euro’s. Laat de zon maar schijnen. Bedankt Zonneplan voor de goede service, snelle afhandeling etc. Zonneplan regelt alle administratie voor je en met de investering van de provincie is de installatie van zonnepanelen aan te bevelen voor iedereen die de mogelijkheid heeft tot plaatsing van zonnepanelen.

snel , eenvoudig , goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn over het gehele traject erg tevreden. De medewerkers zijn deskundig en geven goede en volledige adviezen. Zij raden zelfs zaken af als dat nodig is. De offerte is duidelijk en compleet. Ik maakte me zorgen over de installatie maar dat bleek onnodig. De panelen zijn goed geïnstalleerd, belangrijker nog, geen zichtbare kabels enz. Uiteindelijk is alles geleverd zoals aan de voorkant was beloofd zonder restpunten of zaken waar ik niet tevreden over ben.

Goede service en advies

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles goed en duidelijk uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Offerte duidelijk, Installatie keurig uitgevoerd, alles opgeruimd en alles werkt naar behoren, kortom een 9.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke uitleg over de gang van zaken, bij eventuele vragen wordt hier snel op gereageerd van uit Zonneplan. De installatie is voorspoedig en naar tevredenheid verlopen, het is allemaal netjes aangesloten in goed overleg met ons, er werd goed advies gegeven door de installateurs welke hier aanwezig waren en duidelijk uitgelegd waarom iets wel of niet kon en wat dan de beste optie was. Na afloop van de werkzaamheden was alles weer netjes opgeruimd. Kon meteen vanaf dag 1 gebruik maken van het systeem en vanaf dag 3 kon ik het al bijhouden via de website en de app. op mijn telefoon. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de opbrengst die de panelen geven al zitten we nu in het najaar. Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tussen ondertekenen van het contract en de panelen aangesloten op het dak zaten bijna zeven weken, drie weken later als ik had bedacht en zoals werd aangeven op de site. De reden was: te veel werk aangenomen voor de installateur? Die extra tijd is wel gecompenseerd door een korting op de factuur van een paar tientjes (gederfde inkomsten zonne-energie) Communicatie ging af en toe redelijk rommelig zoals: ik had aangegeven via mail dat ik op vakantie ben en achteraf bericht krijgen dat ik niet bereikbaar was :-( Zonnepanelen lagen uiteindelijk op het dak maar de gelijk mee bestelde internetaansluiting was niet aangelegd want volgens de installateur was dat ook geen opdracht. Een MAAND later heb ik een aansluiting gekregen in de vorm van een powerline. Over die installatie: de mannen van de panelen waren top: netjes, veilig en snel gewerkt. De elektricien daarentegen was nogal een rommelaar. Vergeten een cat5 kabeltje (voor internet) mee te trekken met de 230V kabel, boren in beton zonder stofzuiger, overal afgeknipte draadjes enz. De 230V kabel net te kort afgeknipt zodat hij niet echt netjes aangesloten kon worden in de meterkast. De elektricien haalt dus wel het totaalcijfer omlaag van de installateur. Belastingteruggave gaat tot nu toe vlekkeloos, wij worden telkens op de hoogte gehouden van de genomen stappen, prima dus. Beveel ik Zonneplan aan?: Ja, maar blijf wel scherp op het proces letten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting, inspraak bij vaststelling legpatroon van de panelen. goede begeleiding tijdens het plaatsen van de panelen. Al met al een te vrede klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correcte en duidelijke communicatie. Vakkundig en net instalatie personeel

uitstekende vakmanschap envoorlichting

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere offerte. Uitstekende communicatie. Vakbekwame adviezen. Goede werkplanningen. Vakbekwame montage. Nette oplevering van het werk. Goede uitleg van de werking van de installatie. Correcte administratieve en financiele afwerking.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schade aan dakraam keurig geregeld. Opbrengst zoals in offerte was aangegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de hele voorbereiding voor de zonnepanelen was goede voorlichting en de nabehandeling was uitstekend verzorgd we bevelen dan ook aan om met zonneplan in zee te gaan ons cijfer was dan ook een dikke 9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De offerte en de afhandeling ben ik tevreden over,ik raad mensen aan om via zonneplan zonnepanelen te laten installeren en wat ik fijn vind is dat in sittard een winkel is van zonneplan.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur