Proficioneel en gericht op de tevredenheid van de klant
De installatie ging in het begin niet goed maar dat kwam door een monteur. Dit werd binnen een paar dagen door zonneplan perfect op gelost. Het terug vorderen van de btw werd zonder problemen en zeer klant vriendelijk en deskundig voor ons verzorgd.
Perfect niets op aan te merken
Zeer goede service van firma Zonneplan zelf.alleen de instalateur had 2 verschillende ploegen bestaande uit 1e ploeg zzp ers en 2e ploeg eigen mensen.1e ploeg deed bv geen sleuf graven omdat dit niet betaald werd.2e ploeg had er geen problemen mee.
snel en goed duidelijke offerte, goede kwaliteit van aangeboden componenten (uitsluitend a kwaliteit) volledig werkend opgeleverd, alle kabels zeer netjes weggewerkt onder de dakpannen
Goede adviezen ontvangen, mijn minder goede suggesties werden goed onderbouwd tegengesproken. Terug verkrijgen BTW goed geregeld. Nazorg keurig geregeld. M.a.w. Ik weet niet hoe het beter kan. Misschien een slagroomtaart bij oplevering, haha.i
De technische service, alsmede de steun bij ontvangen van de subsidie waren prima verzorgd. Helaas, nobody is perfect! Vandaar alleen maar negens.
Voortraject en na traject goed, installatie ook goed al zat er een kleine "kink in de kabel tussen de elektriciteitsman en degene die de panelen op het dak heeft gelegd. Verder alles prima geregeld.
Zonneplan doet wat het belooft. Zeer deskundige installatie.
Zeer kundig en erg betrokken geadviseerd. Alle voorstellen/ideen werden doorgesproken.
Prima geholpen en goed advies gekregen. Ondanks drukte toch voor dat we op vakantie zijn gegaan de zonnepanelen geïnstalleerd. Installatie en uitleg zeer vakkundig. Nemen het hele proces van belasting terug vragen uit handen. Erg tevreden over het hele proces.
Zeer goede afwikkelingen van alle zaken. Goede en duidelijke antwoorden op gestelde vragen. Ik zou persoonlijk graag iets meer uitleg willen zien over hoe is mijn opgewekte stroom nu zichtbaar op de energierekening.(verschil tussen opbrengst en aangegeven opbrengst)Of staat dit in de voorwaarden .Dit bespaard onduidelijkheid en bellen.
Ik wacht het 1e jaar wel af om dan te zien hoe of wat het echt opgeleverd heeft en hoe het verrekend is geworden.
Goed advies, duidelijke afspraken, zeer professionele installatie, en de btw teruggaaf wordt automatisch voor je geregeld!
Ja beveel zeker zonneplan aan. Snelle reactie als je vragen hebt, snel en vakkundig geïnstalleerd tijdens installeren wordt gekeken naar de juiste oplossing hoe de kabels het minst in het zicht weg gewerkt worden. Juni geplaatst 12 panelen en geloof het of niet nu december en € 340 terug verdient. Dus goed voor het milieu en je portefeuille. Ben zeer tevreden met mijn keuze om zonnepanelen te nemen
Keurig werk geleverd. Alles gemonteerd zoals afgesproken. Alleen jammer dat ik later zelf constateerde dat er een dakpan stuk was,en mij dat niet was verteld!
De ervaring met Zonneplan en het montagebegrijf zijn goed. Geen problemen en een nette afhandeling. Zonneplan houdt zich aan gemaakte afsprkaen. Een aanrader
Op tijd en keurig alles geregeld.
Prima ervaringen zowel bij de offerte als de installatie en administratieve afhandeling.
Uitstekend bedrijf en installateur.
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Goede uitleg en prima begeleiding door het totale proces van begin tot het einde
Alles was goed en netjes verlopen. Zeer tevreden met de installatie, het gebruik van de panelen en de klantenservice.
Na de offerte vergeleken te hebben met een paar andere aanbieders dacht ik bij Zonneplan beter af te zijn. Die verwachting is helemaal uitgekomen, ben erg tevreden over de snelheid waarmee de installatie is geregeld, de afwerking is perfect, netjes afgeschermde bedrading,keurig opgehangen apparatuur en snel geregeld dat we kunnen zien wat er per dag wordt opgewekt. Verwachting is , dat de geschatte opbrengst over een jaar klopt met de werkelijk opgewekte stroom.
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur