5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

aanleg met installateur in goed overleg. Goede en pro actieve terugkoppeling van Zonneplan. Houden het traject met Belastingdienst voor BTW goed in de gaten. Ben zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zonneplan heeft precies gedaan wat ze hebben beloofd. Vakkundig en efficiënt.

• Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heren waren op tijd en hebben vakkundig de zonnepanelen en benodigde infrastructuur geïnstalleerd. De panelen leveren goed en als de zomer zich zo blijft ontwikkelen ben ik er van overtuigd dat degeschatte opbrengst gehaald wordt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goed geregeld alleen voordat ze eindelijk geplaatst worden daar gaat aardig wat papierwerk aan vooraf voordat de subsidie akkoord is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles Keurig netjes verlopen, aanrader !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Ons onlangs 22 zonnepanelen laten plaatsen door Zonneplan. Wij zijn super tevreden over het advies, montage en afhandeling. Toppie !! Ook in filiaal Sittard heel goed advies gekregen. Laat de zon maar komen !!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service/advies en snelle levering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt volledig ontzorgd. Super service. Het plaatsen ging supersnel. De panelen leveren wat er van ze gevraagd wordt. Voor iedereen een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen. Panelen werden op de afgesproken datum en tijd geleverd en vlot gelegd door nette monteurs. BTW teruggave heb ik mij geheel niet mee bezig hoeven houden, dit werd via Zonneplan ook geregeld. Met de bij de omvormer behorende app kan je dagelijks zien hoeveel energie er wordt opgewekt, leuke toevoeging die je meteen ook wat energiebewuster maakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Instalateur kwam s'ochtends uur eerder dan afspraak en ging gelijk dakdragers plaatsen toen hij daarmee klaar was giing hij de omvormer instaleren de zonne panelen met de twee mensen die ze gingen plaatsen konden ze zo achterelkaar op het dak liggen ,met 3 uur was alles geplaatst en heb ik nog uitgebreid uitleg gekregen en alle verpakkingsmaterialen werden mee genomen,ik moet zeggen VAKWERK. Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk, compleet en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al met al ben ik heel erg tevreden over hoe het hele traject is gegaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles snel en netjes afgehandeld en geinstalleerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De samenwerking met het front-office is uitstekend verlopen. Ook de after-sales! Ondanks de drukte konden de monteurs enkele maanden vroeger komen dan was gepland. Ze gingen heel voortvarend te werk. De kabel van omvormer naar meterkast werd snel en netjes geplaatst. Toen ze het dak opgingen bleken een aantal panlatten niet in goede staat om de panelen te borgen bij zware storm. Einde werkzaamheden. Wel waren er inmiddels een 5-tal dakpannen gesneuveld en was ik door mijn reservevoorraad heen. In de periode daarna geprobeerd te komen tot een oplossing met Zonneplan voor het door mijn aannemer vervangen van de panlatten. Op mijn vraag welke 4 panlatten vervangen moesten worden om 2 rijen panelen vast te kunnen zetten kreeg ik geen antwoord van het back-office. Hoe moeilijk kan dat zijn! Ook de installateur kwam niet opdagen om dit aan te geven, ook zijn door Zonneplan gevonden vervanger niet. Uiteindelijk de samenwerking met Zonneplan met gesloten portemonnee opgezegd. Daarna andere leverancier met installateur gezocht. Binnen een week wist ik op welke panlatten de panelen bevestigd moesten worden. Mijn aannemer heeft daarna de 4 rijen panlatten vervangen door extra brede panlatten. Bij controle van het dak bleek eveneens dat er totaal 16 pannen kapot waren (de helft oude barsten). Ook bleek dat de reeds gemonteerde kabel tussen omvormer en meterkast te dun was gedimensioneerd. Dit zou leiden tot energieverlies. Ook deze kabel is vervangen moeten worden door een dikker exemplaar. De installateur van Zonneplan heeft duidelijk een aantal steken laten vallen. Inmiddels liggen 14 panelen op het dak en wordt de eerste energie naar tevredenheid geleverd. Advies aan potentiële klanten met een ouder huis laat eerst het dak inspecteren op kwaliteit van de panlatten en pannen alvorens in zee te gaan met een zonnepanelenleverancier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies, plaatsing en afhandeling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken nagekomen, duidelijk bij stellen vragen en behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben het gehele proces van 1e aanvraag t/m de nazorg en BTW-teruggave als bijzonder prettig ervaren. Na een aantal aanbevelingen van vrienden en bekenden kwamen we bij Zonneplan terecht en kregen we reeds snel de 1e uitgebreide offerte "ons Zonneplan". Dit plan gaf in 1 oogopslag een prima beeld van datgene wat ons te wachten stond, wat dit ons zou gaan kosten en gaan opbrengen en welke procedure tot welk resultaat zou kunnen gaan leiden. Na een 2-tal telefonische contacten met een adviseur vond de rest van de afhandeling per mail plaats; deskundig, erg compleet en overzichtelijk, stap voor stap, nooit waren er verrassingen. Nooit was er een moment van twijfel, nooit kwam het idee om bij de concurrenten te gaan kijken. We waren en bleven geïnteresseerd, tot op het eind. Uiteindelijk kostte het slechts weinig moeite om met een goed en gerust gevoel onze handtekening te zetten. Plaatsing werd gedaan door vakbekwame en uiterst geroutineerde monteurs, in goed overleg en zonder problemen. Momenteel wachten we nog op teruggave van de BTW; ook dat is, gezien de complexiteit, gelukkig uitbesteed en wordt door een derde partij uitgevoerd. Over de afloop maken we ons geen enkele zorg. Kortom: Zonneplan, op alle vlakken (en daken) een dikke aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super snel geregeld allemaal top bedrijf Kan niks zo bedenken wat niet goed ging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik geef een ja mist standaardwerk van toepassing is. Pas op met afwijkenden daken. Mijn ervaring is dat ik uiteindelijk op de aanbouwvan mijn garage geen zonnepanelen kon krijgenomdat dit niet binnen de standaardoplossing van de beugels viel. Echter hebben divers andere leveranciers die hier voor andere zaken waren wel een oplossing. Echter nu blijkt ook dat mijn omvormer niet geschikt is voor uitbreiding. Zonneplan geeft geen thuis om mee te denken en gaf advise koop je toch wat bij de Gamma (pfff). Kortom ben wel tevreden hoe datgene wat er nu ligt is aangebracht, maar uiteindelijk wel een ontevreden gevoel dat er meer mogelijk had geweest. Dus nogmaals: voor standaard oplossing prima bedrijf voor afwijkingen dus niet.

Gewoon TOP.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede onderneming. Duidelijke uitleg over het product. De vakkundige installatie van de panelen en aansluiting op het net verliep snel. Is er iets niet helemaal duidelijk dan is er een goede helpdesk. Prima aftersales!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden. alle afspraken zijn volledig nagekomen. Opbrengst is in lijn met wat vooraf was doorgegeven. Installatie was snel er perfect, panelen liggen "mooi" op het dak.

Prima. Alles volgens afspraak

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van A tot Z word alles voor je geregeld, door Zonneplan. Goeie communicatie en allemaal erg vriendelijk.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur