Goede communicatie met de adviseur, snelle levering.
Hennemaal top
Ze komen hun afspraken heel goed na. Ook na plaatsing van de zonnepanelen wordt er gevraagd of alles naar tevredenheid is gegaan. Perfect.
prima alles geregeld.
Zeer helder in communicatie en stappenplan. Inmiddels werken de panelen prima
Alles volgens verwachting uitgevoerd en super tevreden met de panelen 👌👌👌 topp gedaan!!
Prima installatie met, althans deze zomer, een verrassend hoge opbrengst. De installatie was voortreffelijk. Mooi afgewerkt en goed alle opties bekeken om de kabels buitenom of binnen weg te werken. Zorgvuldig en netjes.s
Vanaf het eerste contact is alles steeds correct, vriendelijk en adequaat geregeld. Alles wordt door hen keurig geregeld.
Onze ervaring met Zonneplan is als vakkundig, professioneel en vriendelijk te noemen. Wij zijn van a (offerte) tot en met z (installatie en aftersales) fantastisch geholpen en te woord gestaan. Ook de teruggave van de betaalde btw is correct en snel in behandeling genomen en daardoor ook snel door de Belastingdienst uitbetaald. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen vanuit onze ervaring iedereen aanraden om met Zonneplan in zee/zon te gaan.
Geweldig goed
Soms klopt het niet wat Zonneplan zegt. zoals in mijn geval, ik zou €45 betalen per maand voor de hele installatie 10 jaar lang. Bij aankomst van de installatie dag vonden ze de meterkast gedateerd en moest eerst vernieuwd worden. Hier was niets over verteld. BTW teruggave zou dan aan hun worden afgedragen, dan zou dit €45 worden. Nu heb ik dit geld nodig voor een nieuwe meterkast,en moet nu €52 per maand betalen 10 jaar lang.Viel mij dus achteraf toch wat tegen
Goed, duidelijk en eerlijk advies. Snelle en zoegvoldige monteurs. Zeer tevreden.
We zijn niet verder gekomen dan een enkele offerte. Het advies wat we gekregen na een ' op afstand beoordeling' was niet zoals we verwachtten, denken niet mee. Konden niet helder beargumenteren waarom meer panelen en uitbreiding met optimizors ons werd afgetaden. Het advies kwam niet professioneel over. Wekte geen vertrouwen.
Wat jammer dat het advies u niet is bevallen. Wij van Zonneplan vinden dit juist ontzettend belangrijk! Is het mogelijk om contact met u op te nemen om zo ons advies te verbeteren en u weer een positief gevoel te geven? Wij willen er alles aan doen! Met vriendelijke groet, Erwin van Zonneplan
In april 2018 besloten om via Zonneplan panelen te laten installeren. We werden wekelijks gebeld door Zonneplan of alles rond was. Begin mei 2018 contract getekend. We zitten nu eind augustus 2018 en hebben nog steeds GEEN panelen op ons dak. Wij moesten alles in rap tempo regelen voor Zonneplan maar vervolgens is de afhandeling niet zo rap. We balen hier na 4 maanden heel erg van want er is nu nog steeds geen zicht op een installatiedatum. En steeds beloven ze dat we een prioriteitsstatus hebben maar daar merken we niet veel van tot nu toe.
Aanvraag voor zonnepanelen ingediend. Aanvraag wordt gewijgerd omdat de panelen op mijn platte van van mijn penthouse moeten worden geinstalleerd. Te moeilijk, aldus de verkoper. Heeft zonneplan wel de juiste mensen in dienst?
Uitstekend, nette monteurs, alles vakkundig geïnstalleerd, niet verwacht dat het zo snel klaar zou zijn, in 3 uur tijd 16 zonnepanelen geïnstalleerd en aangesloten. Heb je verder geen omkijken naar. Perfect.
Uitstekend bedrijf, duidelijke informatie en communicatie, vakbekwame en aardige monteurs, afspraken worden nagekomen, uitstekende nazorg. BTW teruggave proces is transparant.
De monteurs waren zeer ervaren en correct Alles is zeer netjes afgewerkt.
Via een collega gehoord van 'Zonneplan', nadat ik eerst een offerte had aangevraagd bij de 'huisleverancier' van de Nuon, de Fa. Feenstra. Slechte ervaring. Wat zal Zonneplan dan anders doen? Nou letterlijk alles van begin tot einde. Super geholpen, transparant en duidelijk! Men doet wat men zegt, nadat ze eerst gezegd hebben wat ze doen. Ik hou er van. Normale levertijd na bestelling is zo'n 8 tot 10 weken. Werd ik na 3 weken gebeld, dat ze nog een gaatje hadden of ik daar akkoord mee ging. nou dacht het wel. 11 panelen liegen momenteel op het dak zichzelf terug te verdienen. Tot nu toe, alle lof
al 14 dagen is de omvormer stuk, slechte communicatie problemen van afstand proberen op te lossen, mag nu toch wel een keer een monteur verwachten. BEN ER KLAAR MEE en heb er geen vertrouwen meer in
Alles top geregeld. Van 1e contact tot aan de aftersales. Zeer tevreden over alles.
Burgemeester Roelenweg 13 D
8021EV Zwolle
Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur