5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben heel veel contact gehad met Jasper over de offerte en over vragen die er nog waren. Telkens keurig te woord gestaan, elke vraag die we hadden werd beantwoord. De panelen zijn helemaal naar wens besteld. Het installeren was super, hele vriendelijke mensen die met een uur of 1,5 klaar waren. Panelen liggen keurig op het dak en de opbrengt is super! Tot op heden alles volledig naar tevredenheid verlopen en ik raadt Zonneplan aan iedereen aan. Netjes, efficiënt en een goede prijs!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste contact tot de laatste handdruk van de installateur verliep het hele proces uitermate goed ! Echt niets te klagen ! We zijn dan ook uitermate tevreden en bevelen Zonneplan zeker aan ! En de 10 mogen ze in de komende jaren verdienen. :-)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Doe het niet!!!! Zonneplan is een computerprogramma. De teksten op het scherm worden voorgelezen door zeer sympathieke jongedames en –heren. Zolang alles binnen het computerprogramma past, gaat het goed. Valt het buiten de vaste teksten, dan loopt het hopeloos in de soep. Zonneplan heeft onderaannemers, die ook weer onderaannemers hebben. Op dag 1 zou een onder-onderaannemer een gat in het dak maken. Maar niemand kwam opdagen. Op dag 2 zouden de zonnepanelen komen, maar zonder gat geen installatie. Een dag van te voren werd de zaak afgeblazen. Op dag 3 zou zowel het gat gemaakt worden alswel de installatie plaatsvinden. Maar op het laatste moment werd de zaak weer afgeblazen (en ik maar vrije dagen opnemen). Op dag 4 kwam de onder-onderaannemer om half 8 voor het gat. De onderaannemer zou om 8 uur komen. Maar die kwam dus niet. En de gatenmeneer wist niet precies wat hij moest doen. En zo verder. En oh ja, een hoogwerker voor de deur. Ik was zo slim om zelf te bedenken dat het handig zou zijn om een parkeerplaats vrij te houden, met pionnen. Had ik dat niet gedaan, Zonneplan dacht er niet aan, dan was de installatie weer niet gelukt… En al die tijd gaat het mis in de communicatie. Zonneplan zegt de regie te nemen, maar hebben dat nooit gedaan. Kortom: kies een lokale installateur. Ik gok dat die nog goedkoper is ook, maar je doet tenminste zaken met mensen, en niet met computers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als gemonteerd zo als was aangenomen en netjes als af gewerkt geweldig tevreden over zonneplan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin af aan goed contact gehad met zonneplan. Vragen werden beantwoord en ze waren goed bereikbaar. Ook over de installatie niets dan goed. Veel in overleg gerealiseerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het contact met Zonneplan verliep zeer prettig:vriendelijk en duidelijke uitleg. Daarna hoefden we alleen een handtekening te zetten en werkelijk alles werd geregeld. Ook de BTW-teruggave werd geregeld. De installatie verliep snel en netjes; alles werd opgeruimd. Zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig contact niet te opdringerig correct advies hopelijk is de te verwachten elektrische opbrengst ook zo goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact tot en met de aanleg ben ik zeer tevreden. Duidelijke offerte ontvangen en alles is mondeling toegelicht. Tussen de offerte en de uiteindelijke aanleg heeft ca 8 weken gezeten. De installatie is door Zonneplan zelf aangelegd door eigen installateurs. Er is zeer netjes gewerkt en alles in goed overleg (aanleg kabel naar meterkast met plaatsing omvormer). Tussentijds 2 updates gehad. Zwaardere panelen en 800 euro korting op de eerste offerte omdat ze de panelen goedkoper konden inkopen. Al met al zeer tevreden. Zonneplan, bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geplaatst op 01-10-2018. De omvormer Zeverlution 3000S van Zeversolar is niet in orde. Storing code 35 ? Ze gaan hem nakijken maar dat kan wel even duren. Je kan niet zelf een afspraak maken voor reparatie, dit gaat allemaal via,via. En dat terwijl je hoopt dat het snel wordt opgelost.

• Kwaliteit advies adviseur
  • Vakmanschap installateur N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klantgerichte werkwijze. Professionele aanpak. Vakkennis optimaal aanwezig. Goede en tijdige informatievoorziening. Prettige samenwerking via telefoon en e-mail. Bereikbaarheid optimaal.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend, betrouwbaar, afdpraken nakomend, klantgericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

15 panelen via zonneplan verkoop en installatie verliepen prima na een dag werkt 1 paneel niet meer de service is van beduidend mindere kwaliteit ze wachten blijkbaar tot iemand op afstand het probleem kan oplossen monteur sturen is blijkbaar te duur. ze geven geen duidelijkheid en houden het express vaag

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere offerte waarin alle afspraken en beloftes zijn opgevolgd. Keurige installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vandaag zijn de zonnepanelen geïnstalleerd, installateurs hebben netjes en zorgvuldig hun werk afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle apparatuur zowel binnen als buiten vakkundig en netjes aangelegd. Tevens een goede uitleg gehad van de werking van alle apparatuur. Tevens is het heel duidelijk het inzien van het gebruik en teruggave (opbrengst) van stroom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de oriëntatiefase zijn we goed geholpen door Kevin van Zonneplan. Onze vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Over het werk van de installateur waren we aanvankelijk wat minder tevreden, maar dit werd door tussenkomst van Zonneplan tot alle tevredenheid opgelost en de attentie die werd aangeboden voor het kleine ongemak is met een tevreden glimlach aanvaard..!

2 sterren: slechter dan verwacht

Tot 2 keer toe installateurs gehad die kort gezegd klungelwerk leverden. en weggingen voordat de panelen gelegd waren. Een 'electricien' die instructies kreeg via zijn smartphone en net te korte draden bij zich had. 50 dakpannen die sneuvelden door verkeerd plaatsen van de steunen . 2 x weer onderaan de wachtlijst gezet. Nu half jaar later en 127 euro armer nog geen panelen op het dak. Nee voor ons geen zonneplan meer. Mooie beloften maar niet van te voren overleg of de situatie bekijken.

• Klantvriendelijkheid & communicatie
  • Prijs / kwaliteitverhouding N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en naar wens, niks op aan te merken

geweldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot einde heel goed begeleid. Alles heel helder, duidelijk, en precies uitgelegd. Goed gecommuniceerd. Goede montage van installateur. Dank zij goede zomer al veel rendement behaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanvankelijk was ik bijzonder sceptisch ten opzichte van het gebruik van zonnepanelen. Temeer omdat onduidelijk is wat er met de wet- en regelgeving gaat gebeuren als de salderingsregeling verdwijnt. En daar kan ook Zonneplan geen antwoord op geven. Maar met een energiemarkt die erg in beweging is heb ik na ampele overweging toch besloten om te investeren, zeker nu de BTW nog kan worden teruggevorderd. De afhandeling door Zonneplan is in alle opzichte prima geweest. In het offerte traject, tijdens de realisatie en in de nazorg. Alles is bijzonder zorgvuldig geweest. Twee kleine verbeterpuntjes wellicht: - De informatie over de installatie datum was de avond voordat de dag erop de installatie zou plaatsvinden, dat mag wel wat korter. - De selectie van de bedrijven die de uitvoering verzorgen mag wel iets strakker. Duidelijk was dat de installateurs geen medewerkers van Zonneplan zijn. Beetje nonchalant. Maar technisch zeker niet slecht. Ik kan Zonneplan van harte aanbevelen als zakelijk partner.

Binnen 3 uur 10 pannelen op het dak en perfect afgewerkt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meerdere aanbieders bekeken. O.b.v. de offerte gekozen voor Zonneplan. Zeer tevreden hoe alles werd geregeld. Deskundige monteur en netjes afgewerkt. Al met al een aanrader.

Alles verlopen volgens plan

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur