Verwacht geen service of verantwoordelijkheid bij problemen.

Via zonneplan hebben wij 8 zonnepanelen laten plaatsen. Bij verlaten van onze woning na installatie bleek dat er een fout in het systeem zat, maar volgens installateur werkt alles naar behoren en hoefde we ons geen zorgen te maken. Een half jaar later toch nog maar eens gekeken, en nu blijkt de helft van de panelen sinds installatie niet te werken. Zonneplan heeft een reparatie uitgevoerd, maar weigert verantwoordelijkheid te nemen voor de schade of compensatie aan te bieden. Volgens hen was het onze verantwoordelijkheid om de fout te melden. Kortom schuiven ze de schuld in de schoenen van de klant, als ze een fout maken. Zeer teleurgesteld in de service van dit bedrijf, niet aan te raden!

Een prima energieleverancier

Geen problemen, alles gaat goed.

betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf met oog voor de klant én de toekomst

Ik ben ontzettend tevreden over Zonneplan! Vanaf het eerste contactmoment viel meteen op hoe goed ze meedenken – niet alleen over wat nu het beste is, maar ook met een duidelijke blik op de toekomst. Ze nemen echt de tijd om alles uit te leggen en kijken wat het beste past bij mijn situatie. Naast de zonnepanelen heb ik ook gekozen voor de thuisaccu, en dat is echt een aanrader. Alles werkt perfect samen, en het voelt goed om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn. De installatie verliep vlot en professioneel, en de service nadien is uitstekend. Kortom: een betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf met oog voor de klant én de toekomst. Ik ben blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen!

Alles werkt zoals beloofd

De batterij werkt zoals beloofd, blijft nog wel wat achter op de verwachtte opbrengst (1e jaar). Maar heb sinds de aanschaf altijd geld terug gekregen. Dta is dus inclusief het opladen van mijn elektrische auto. Maak veel gebruik van de app om te zien wanneer de goedkope uren zijn voor wassen, drogen en auto opladen.

Prettige afhandeling van uitgevoerde activiteiten

Alle bestelde kapper as ten zijn zorgvuldig geplaatst. Nauwelijks omkijken aan.

prima, geen werk mee.

prima, geen werk mee. Het moment van laden en ontladen lijkt niet altijd logisch, maar daar vertrouw ik dan maar op dat Zonneplan weet wat ze doen.

Een fantastische manier om je energierekening te verlagen.

Ik heb nu een jaar het dynamische energiecontract en ook een thuisbatterij van zonneplan en ben daar zeer tevreden over. Niet alleen ben ik blij met het feit dat ik geen terugleververgoeding hoef te betalen voor de opwek van mijn zonnepanelen, maar met de zonneplan app verdien ik ook nog eens de investering van de thuisbatterij in een relatief korte tijd terug. Zelfs met het thuis laden van 2 elektrische auto's ben ik met deze combinatie van energiecontract en batterij niet duurder uit dan met mijn vorige energiecontract. Ik ben zeer tevreden over Zonneplan en kan dus iedereen aanraden om een energiecontract bij zonneplan af te sluiten, en als je de mogelijkheid hebt ook naar de thuisbatterij te kijken. Een geweldig apparaat met een app die vaak ge-updated wordt om je zoveel mogelijk vrijheid in gebruik van je batterij te geven.

Slechte Naservice

Geachte medewerker, Bij uw collega's heb ik een melding gemaakt over een niet werkende 4G dongel van mijn laadpaal.(25 mei) deze melding werd niet goed geïnterpreteerd door jullie collega( ik moest de dongel in de meterkast maar even resetten dan had ik weer inzicht in mijn thuisverbruik???), ook werd na de juiste interpretatie geen gevolg gegeven om met mij een afspraak te maken, dit proces om geholpen te worden moest ik steeds zelf weer opstarten, na vandaag weer gemaild te hebben kreeg ik een telefoontje dat ik per vandaag een afspraak per mail zou ontvangen. Lees gerust de correspondentie over de mail even door. ik stel hier ook verschillende oplossingen voor! de afspraak is vanaf vandaag over 3 weken ingepland, VEEL TE LAAT na zo veel fouten!!!!!! Nu loop ik in de meest gunstige periode van het jaar de powerplay mis, door onbekwaamheid van uw kant. we hebben dus een maand lang geen controle over de laadpaal, vertelt u mij eens waarom er geen dongel opgestuurd kan worden en er dan niet op afstand iets kan worden geregeld. Zeer slechte service! Hoogachtend T. Meijer Zeer slechte service!

Fantastische service

Zowel door de binnendienst als door de monteurs fantastische service ervaren. Keurig gewerkt, alles netjes achtergelaten. Ik ben enorm tevreden.

Een voorbeeld voor andere bedrijven

Doordat ik elektrisch ben gaan rijden ben ik overgestapt op de diensten van Zonneplan. De combinatie van mijn zonnepanelen, het dynamisch energiecontract en de recentelijk gemonteerd laadpaal zijn optimaal op elkaar afgestemd om zoveel mogelijk gebruik te maken van het lage energie prijzen. Een aanrader voor elke elctrischerijders.

Zonneplan levert kwaliteit, professionele installatie & goede service

Heel tevreden over eerder geplaatste zonnepanelen vanaf 2020 (14 stuks) en sinds februari dit jaar ook de thuisbatterij (20 kWh). Voortraject en installatie zijn in beide gevallen keurig verlopen. Verder ook goede service (omvormer zonnepanelen snel en kosteloos vervangen na defect), ook snelle reactie op vragen, dus betrouwbare en goede klantenservice! Al met al heel tevreden over Zonneplan.

Zeer goed, keurige afhandeling, duidelijke communicatie

Begin december 2024 is bij ons een thuisbatterij geplaatst, de enige bottleneck bij plaatsing was de lange wachttijd bij de netbeheerder, verder ging alles bijzonder soepel en met duidelijke communicatie. De plaatsing van de batterij en het aanleggen van de benodigde leiding is erg netjes uitgevoerd, de installateurs namen ook alle tijd voor een toelichting. BTW-teruggave is snel geregeld. Sindsdien draait de batterij vrijwel geruisloos en zorgt met de zonnepanelen voor een hele lage energierekening. De bijbehorende app is eenvoudig in gebruik en helpt bij het inplannen van stroomslurpende activiteiten tijdens goedkope uren. Verder geen omkijken naar.

Zonne-energie eerlijk afrekenen en heel transparant.

Door het dynamische contract van Zonneplan betaal je eerlijk je energieverbruik en krijg je ook de juiste actuele prijs voor de elektriciteit van de zonnepanelen.

De thuisbatterij voldoet volledig aan de verwachtingen.

Elke dag weer levert de batterij een aantal euro's aan opbrengst door te kopen en te verkopen. Vaak zie je in de app, dat de batterij aan het terug leveren is, wanneer de consumentenprijs hoog is. Maar soms ook op andere momenten. Soms gaat een deel van mijn eigen opgewekte energie (door de panelen) ook in de thuisbatterij. De aansturing van de batterij wordt regelmatig geüpdatet om nog meer rendement te halen. Met een dynamisch contract erbij wordt ik goed op de hoogte gehouden van mijn gunstigste verbruiksmomenten. Al met al zeer tevreden over de batterij en de totale verbruikskosten per maand.

Nu meer dan half jaar in gebruik. Normaal rekening van 250 tot 300 euro per maand aan stroom. Komt door plug-in hybride auto en warmtepomp. Nu is de rekening door de accu en powerplay tussen de 30 en 50 euro per maand. Dat is best een verschil.

Jullie komen je afspraken niet na.

Als je iets op de site belooft moet je dat ook doen! Als ik dan bel wordt mij aan de telefoon ook iets beloofd en ook dat gebeurt niet. Zo is het vertrouwen erg snel weg

Snel en accuraat

Ik heb inmiddels een Zonneplan energiecontract, 15 kWh aan accu’s en een laadpaal. De laatste twee zijn vlot en keurig netjes, in overleg met ons, geplaatst en voldoen uitstekend. De 18 zonnepannelen had ik reeds op het huis laten monteren en zijn niet van Zonneplan.

Probleemloos

Via de site van Zonneplan contact gezocht. Daarna snel een reactie ontvangen, correcte offerte gekregen en afspraak gemaakt om de panelen te plaatsen. Probleemloos traject. De app werkt ook zonder storingen.

Goed, Wel vond ik in de aanloop naar de plaatsing de relatie Zonneplan - Liander was verwarrend.t

Goed. Zoals gezegd: spreek s.v.p. met / vanuit één mond. De concrete uitvoering van de installatie verliep prima. Maar: wat doet Liander wat doet Zonneplan, vond ik aanvankelijk wat verwarrend , omdat het om een product met intense samenhang van de onderdelen gaat.

Ze maken waar wat ze beloven.

Vandaag maken ze zelfs een verlies van €-2,63

Koop geen accu bij zonneplan vorige jaar een mooi resultaat dit jaar nog geen 100 euro per maand en ze beloven mooie dingen zoals handelen op meerdere markten ook dit wordt niet waar gemaakt ! dus mensen wees gewaarschuwd koop een systeem dat je gewoon alles zelf kan regelen. Vandaag maken ze zelfs een verlies van €-2,63

Voel me opgelicht

Bij aanvang werd me voorgeschoteld dat het gemiddeld 130 euro per maand zou kosten en als ik de feitelijke eindwaarden nu invul voorspelt Zonneplan 140 euro per maand. De facto heb ik 223 euro per maand moeten afrekenen. En ze zeggen dat het andermaal hebben nagerekend en dat het klopt. Kunnen ze dat niet beter bij de start ook doen?

Goede en duidelijke service

Zonneplan is goed telefonisch bereikbaar en het telefonisch personeel is goed bekend met de werking van alles systemen, van laadpaal tot de batterij. De monteurs zijn netjes te werk gegaan en alles vlot geplaatst. Zeer tevreden met een dergelijk klantvriendelijk ingericht bedrijf !

Alles keurig in orde

Alle afspraken worden nagekomen. En er wordt keurig gewerkt. Niets op aan te merken.

Precies wat je (mag) verwacht(en)

Bij aflopen oude energiecontract overgestapt naar Zonneplan met een dynamisch contract vanwege de elektrische auto, zonnepanelen en warmtepomp. Door ook een thuisbatterij te nemen haal ik het beste rendement (powerplay) , geen terugleverkosten en zeer bewust van de uurtarieven (wanneer wassen/drogen/etc). Voor de auto de slimme laadpaal genomen zodat ik daar geen omkijken meer naar heb (regelt de beste tijden om te laden). Nu nog een oplossing voor de zonnepanelen van een andere leverancier …

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur