Bedankt voor deze review met feedback over de afhandeling van deze zaak. De installatie is 5 jaar geleden geplaatst. De schade aan de kap in de meterkast is toen niet bij ons gemeld. Wij kunnen nu niet meer achterhalen of de schade door de installatie van de zonnepanelen is ontstaan. Natuurlijk begrijpen wij dat u dat erg vervelend vindt, maar we kunnen u hier niet in tegemoet komen. De barst in de kap van de meterkast heeft gelukkig geen invloed op de werking van de meterkast of de zonnepaneleninstallatie. Als u nog vragen over de afhandeling heeft, dan staat onze serviceafdeling voor u klaar!🌞
Geweldig dat je ons aanbeveelt en zo blij bent! Daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor de mooie review en veel zonnige jaren gewenst!🌞
Super om te horen dat je zo positief bent, Wim! We stoppen inderdaad een hoop energie in het contact met onze klanten, omdat we zoveel mogelijk werk uit handen willen nemen. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt.💚
Super dat we je zo blij hebben gemaakt, Karin! Bedankt voor de prachtige 5 sterren✨
Wat fijn dat je zo enthousiast bent en ons met een 10 beoordeelt! Bedankt voor de mooie review.🌞
Bedankt voor deze review waarin je duidelijke feedback met ons deelt. Een aantal zaken zijn inderdaad niet netjes afgerond. Daar hebben wij direct actie op ondernomen om het zo snel mogelijk op te lossen. We hebben dit traject in december netjes afgerond door herstel uit te voeren en een bloemetje te sturen. Als er nog vragen over de afhandeling zijn, dan staat onze serviceafdeling voor je klaar!
Yes, bedankt voor deze mooie 10 en de duim omhoog!👍Op naar veel zonnige jaren.
Geweldig om je enthousiasme terug te lezen in deze review, Dave! Super dat je zo blij bent, daar doen we het voor! Natuurlijk sturen we dit ook door naar Niel, zodat hij hier ook van kan meegenieten. Veel zonuren gewenst!🌞
Super dat alles zo soepel verliep! Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg💚
Bedankt voor deze prachtige review, Cees! Geweldig om te horen dat alles van een leien dakje is gegaan😉Zo hoort het ook te gaan! En nu is het aan de zon om haar werk te doen, maar dat komt helemaal goed🌞
Top dat de troep ook netjes is opgeruimd, precies zoals het hoort! Zo kun je lekker geniet van je zonnepanelen en hoef je je nergens druk om te maken. Bedankt voor de mooie 10!💚
Bedankt voor je mooie review, Lieke! Veel stralende dagen gewenst✨
Dat is een mooie opsomming waar we trots op kunnen zijn. Bedankt!🌞
Geweldig dat je ons een 10 geeft, Ad! Fijn dat je zo blij met ons bent en dat alles soepel is verlopen. Dat is precies zoals het hoort.👍 Veel plezier met de zonnepanelen gewenst!
Wauw, wat een prachtige beoordeling, Martin! Daar worden we heel vrolijk van. Bedankt voor het delen van je ervaring💚
Wat fijn dat je zo blij bent, Wim! Dat maakt ons natuurlijk ook blij. Bedankt voor de prachtige 10!💚
Goed om te horen dat alles, inclusief de btw-teruggave, zo vlot is verlopen. Bedankt voor de mooie 10 en we hopen dat de opbrengsten ook 10 een waard zijn😉
Zonneplan is Nederlands #1 zonnepanelenspecialist. Sinds 2012 hebben we ruim 55.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Door onze vernieuwende hardware, software en services brengen wij onze klanten zo'n goede ervaring dat ze het doorvertellen. Vanuit onze positie als zonnepanelenspecialist willen wij de energietransitie in Nederland gaan leiden. Wij geloven in een stabiel, duurzaam en CO2 neutraal energienetwerk. Met de Zonneplan app wordt jouw energie slim en werk je aan een echt duurzame toekomst.