Thuisbatterij geeft continu een storing aan

Binnen een maand na installatie kreeg ik mijn eerste storing. Ik heb sindsdien gemiddeld iedere 5 dagen een storing. Vele malen gebeld en gechat met Kiki. Een monteur kan niets vinden. Ik heb het resetten inmiddels opgegeven want tegen de tijd dat ik twee trappen afgelopen ben is er weer een storing. Ik zou een afspraak mogen inplannen met een monteur maar ik heb nog geen e-mail ontvangen. Ik wil dat de omvormer vervangen wordt.

Verkopen van de Zonneplan laadpaal is niet mogelijk

Ik ben een tevreden energiegebruiker van Zonneplan en heb daarom ook een laadpaal bij ze aangeschaft. Die werkt prima totdat ik een langere laadkabel nodig had vanwege een 2e electrische auto. Dat kon alleen door de zonneplan laadpaal te vervangen. Dat is kostbaar en dan zijn er andere mogelijkheden met laadpalen die ook een mid meter bieden voor lagere laadkosten. Daarom andere laadpaal aangeschaft. Toen wilde ik de zonneplan laadpaal verkopen maar dat bleek niet mogelijk want de slimme functies werken alleen op het huidige adres en niet als je hem doorverkoopt aan een andere Zonneplan klant. Ik dacht toxh echt dat ik de eigenaar van de laadpaal was maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Mijn advies koop een eigen laadpaal die Mid ondersteunt, waarop je een nieuwe kabel kan aansluiten en die ook dezelfde slimme functies ondersteunt.

zeer tevreden, een absolute aanrader

Omdat wij bij onze vorige energieleverancier een terug lever vergoeding (ik noem het boete)moesten betalen zijn wij twee jaar geleden overgestapt naar Zonneplan. Inmiddels hebben wij een accu en thuislaadpaal van Zonneplan, plaatsing van dit alles ging zeer vlot en uiterst bekwame mensendie het werk zeer netjes deden . goeie en duidelijke app voor dit alles en iedere maand een zeer overzichtelijke nota. Zonneplan is zeker een AANRADER en wij zijn zeer tevreden

Alles inzichtelijk en overzichtelijk

De app geef duidelijk inzicht in de energieprijzen, wat je gebruikt en/of opwekt en met slim laden heb je soms een voordeeltje als er een stroomoverschot is. Vriendelijke communicatie en installatie.

Professional

10 out of 10 good job, zonneplan team.

Snel, correct en zonder rompslomp!

Na de aankoop van een elektrische auto hebben we voor een Zonneplan laadpaal gekozen. In combinatie met de zonnepanelen en een Zonneplan energiecontract is dit een goede keus. Laden op de goedkoopste momenten. Met de Zonneplan app is dit heel eenvoudig.

Super tevreden

Ben zeer tevreden over de geïnstalleerde zonnepanelen en de recent gemonteerde laadpaal.

Ik heb al jaren een dynamisch energiecontract bij Zonneplan en dat heeft me al veel bespaard. Sinds vorig jaar heb ik ook de laadpaal van Zonneplan en ook die bevalt uitstekend. Je kunt van alles instellen in de app voor het opladen, zodat je zo goedkoop mogelijk kunt laden. De klantenservice is ook goed en makkelijk bereikbaar.

Perfekt geregeld!

Ik ben zeer content mét de producten en de services van Zonneplan. Duidelijk, snel contact, leveringen en ontzorging.

Vlotte en goede installatie.

Bij de aanschaf en installatie van de laadpaal is alles perfect verlopen.

Zonneplan werft klanten door de werkelijkheid te verdraaien

Ik heb een offerte opgevraagd bij Zonneplan voor levering elektra. Kreeg een aanbod, op basis van verbruik 2025. Maandbedrag zou -€51,00 zijn. Ik lever meer elektra terug dan dat ik verbruik. Na afsluiten contract werd mijn maandbedrag € 43,00!!. Verschil € 94,00 per maand. Na ontvangst van bevestiging overstap gelijk gebeld met Zonneplan. Antwoord medewerker over hoe dit kan was zeer vaag. Was beter dat ik maar bij mijn huidige leverancier (ENGIE) bleef. Ik heb dus het contract gelijk weer opgezegd. Wat een misleidende organisatie is Zonneplan. Met vr. gr. Een zeer teleur gestelde (bijna) klant

Duidelijk- professioneel - betaalbaar

Snel efficient flexibel

Kreeg de zonnepanelen aangeboden door de verhuurder. Afspraak en planning waren snel geregeld met Zonneplan. Ook het plaatsen van de bijbehorende software/schakelkast ging soepel, moest wel binnen zijn terwijl deze kast weersbestendig is. Omdat de dongle niet waterdicht is :( Een punt van aandacht Snelheid is leuk en financieel zeker aantrekkelijk maar om daarom alle ARBO voorschriften met voeten te treden vond ik minder.

Ik ben heel tevreden

1. Installateurs waren bijzonder vriendelijk en meedenkend, 2.instructie/uitleg voor een simpele ziel als ik, goed te behappen.

Ik heb inmiddels alle producten van Zonneplan

Ik ben begonnen met een contract voor stroom en gas, niet veel later de thuisbatterij gedaan, daarna de laadpaal en onlang ook de zonnepanelen door Zonneplan laten plaatsen. Ik ben tevreden over de resultaten!

Ik ben zeer tevreden over de installatie en services ! Maar eigenlijk vanaf het eerste contact moment voelde het goed en betrouwbaar en gaan de weg het proces was dat ook het geval! Mocht je zonnepanelen overwegen dan zit je goed bij zonneplan!

Fantastisch bedrijf!

We hebben bewust voor Zonneplan gekozen vanwege hun servicegerichtheid, communicatiestijl en de kwaliteit van hun dienstverlening. We zijn nog steeds erg blij met onze keuze.

Leuk

Ben blij met mijn zonnepanelen. Kan makkelijk in de app zien wanneer ik goedkoop mijn energie kan gebruiken.

Een zeer positieve ervaring.

De panelen werden op de afgesproken tijd gemonteerd. Er werd snel en met het nodige vakmanschap gewerkt. Alles werd schoon en netjes afgewerkt. De monteurs waren vriendelijk en correct. Tot nu toe functioneert alles naar tevredenheid

Helemaal top

Panelen zijn in 1 dag geplaatst en goed werkend afgeleverd. Het verkoopproces is duidelijk. Overleg en uitleg tijdens de montage was prima. Goede monteurs die heel goed wisten wat ze deden. Afval werd keurig meegenomen. De panelen werken goed. Opbrengst naar verwachting.

Snel en goede installatie van de panelen

Genoeg info verstrekking mbt zonneplan totaal. Benieuwd naar het vervolginfo mbt de afloop van fe salderingsregeling per 1-1-2027, vooral in het beperken van de kosten voor de consument.

Kundige monteurs, netjes gewerkt.

De monteurs van Zonneplan hebben mijn nieuwe zonnepanelen netjes op het dak geplaatst En de oude panelen verwijderd. Het rendement is nu met 8 panelen zelfs beter dan met mijn oude 16 panelen! Alles bij elkaar een probleemloze ervaring.

Super service, kundig vakmanschap

Vandaag zonnepanelen bij mij thuis laten installeren. Super vriendelijke monteur. Hebben super vakkundig gewerkt. 8 zonnepanelen geplaatst en een nieuwe meterkast. Zeer tevreden. Echte aanrader!

Snel en goed tegen aantrekkelijke condities.

Prima installatie zonnepanelen geleverd nu 6 maanden geleden. De oost-west ligging gaf meer dan de verwachte aantallen KWh.

Erg tevreden

Afgelopen zomer heeft zonneplan zonnepanelen op ons dak geplaatst en we zijn erg tevreden over de service. De monteurs waren netjes en vriendelijk. Ze hebben goed uitgelegd hoe de panelen en de app werken.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur