Top werk met duidelijk advies
Fantastisch bedrijf ga zo door en zeker een aanrader als je een pak op maat wil
Gewoon goed!
Goede eerste ervaring
Uiteindelijk kwam het toch nog goed maar, de gemete maten kwamen in eerste instantie niet overeen met het geleverde product. Maar het resultaat was naderhand perfect.
Goede ervaring, topservice en mooie kwaliteit pakken
Plezierig en adequaat
Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden en service die Linda geeft. Het enige wat mij is opgevallen, ik heb nu twee pakken en vier pantalons besteld, is dat de knopen heel snel los laten. Maakt niet uit of het de pantalon of colbert betreft. Voor de rest niets op aan te merken. Mooie pakken en mooie stoffen.
in een persoonlijk gesprek worden alle wensen en mogelijkheden uitvoerig besproken waarna binnen afzienbare tijd het bestelde wordt geleverd.Klasse!!
De eerste keer dat ik een pak gekocht heb bij Suits en Ties. Dit is zeer goed bevallen, een super mooi, strak en goed zittend pak kunnen uitkiezen met een persoonlijke tint. Ik ben zeer tevreden!
Makkelijk benaderbaar, denkt mee met de klant over mogelijkheden van de pakken en legt uit hoe deze eruit komen te zien.
Ruime keuze, goede service en een scherpe prijs.
We heb ze ontmoet op de bruidsbeurs in Groningen. Goede positieve instelling. Een pak gemaakt naar mijn wens.