Na meermaals telefonisch en mail contact zal op zaterdag een bezoek voor maat opnemen gepland worden. Op zaterdag middag weer gebeld om te vragen hoe laat de mensen langs zullen komen. Een medewerker vertelde dat ik snel zal worden teruggebeld. Het tel nummer was bekend maar weer niets gehoord.
Beste heer Schouten, We vinden het heel vervelend dat deze situatie is ontstaan. Wij hebben geprobeerd om met u in contact te komen om het een en ander te bespreken. Wellicht dat u ons kunt terug bellen of een reactie kunt geven op onze mail die wij u gisteren hebben verstuurd. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, het team van De Zinkspecialist
Het werk is keurig uitgevoerd en afspraken zijn helemaal na gekomen. Duidelijk is dat men verstand van zaken heeft. Ik vind het een top bedrijf dat ik iedereen ga aanraden zodra het ter sprake komt.
Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd.
Alles conform afspraak nagekomen. Denken goed mee met en luisteren naar de klant.
Het was een prettige en correcte ervaring.
Ik kan niet anders zeggen dan, top bedrijf. Van begin tot eind goede service, goede kwaliteit, goede communicatie, Zeer tevreden. Wilt u werkzaamheden laten gebeuren zonder zorgen. De zinkspecialist. Toppers
Prima bedrijf, netjes en vakkundig gewerkt!
Betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na, voert werk netjes en goed uit tegen een redelijke prijs. Keurig achtergelaten.
Geweldig werk verricht, heel klantvriendelijk en keurig netjes gewerkt en daarna super opgeruimd. Helemaal Top, Erg tevreden over de Zinkspecialist..
Dik te vreden. Kundig, vriendelijk personeel. Weet waar ze mee bezig zijn. Top !!
Ik zou niet weten welke minpunten ik zou moeten noemen.
Vriendelijke mensen. Denken mee met de klant.
Slimme planning, scherpe prijs, prima samenwerking, uitstekend en vlot resultaat.
Prime ervaring, snel en degelijk en scherp geprijsd,
Afspraken worden goed nagekomen. Kan de zinkspecialist bij iedereen aanraden, zijn zeer gemotiveerd in hun werk, en het zijn vaklui.Prijs kwaliteit een dikke 9.
een zeer goede afwerking top bedankt
Prima werk. Ik heb nog niet de goot voor kunnen bekijken. Als dat gedaan is zoals gevraagd is alles een 9!
1) Er is een offerte uitgebracht voor 6 huizen. Uiteindelijk zijn 4 huizen akkoord gegaan met de offerte. Dit is ruim van tevoren telefonisch besproken met de zinkspecialist. Een week voor het uitvoeren van de werkzaamheden krijg ik een enigszins verbaasd telefoontje van de zinkspecialist dat 2 huizen de offerte niet hebben getekend. Dit was dus al besproken. Miscommunicatie zinkspecialist. 2) Mijn buurvrouw en ik zijn van mening dat de werkplek wel wat netter achtergelaten had kunnen worden. Er is weliswaar gewerkt op een regenachtige dag maar met name het balkon/balkonhekje/dak van de buitenkast zat allemaal onder de bagger en had wel wat beter schoongemaakt kunnen worden. Verder geen klachten en tevreden over de verrichte werkzaamheden. Met vriendelijke groet, M. de Grauw
Wij vinden het heel belangrijk om de werkplek in nette staat achter te laten. Helaas is dat in dit geval niet naar tevredenheid gegaan. Gelukkig zijn de meeste van onze klanten daar heel tevreden over maar wij gaan er alles aan doen om daar 100% van te maken.
Reeds bij twee huizen de zinkspecialist ingeschakeld 1e keer voor gootbakken en kielgoot en 2e x voor dakgoten, windveer, zinken afvoer en daklijst. Beide oude huizen hebben ze geheel in stijl de hemelwaterafvoer aangepakt. Mooi freeswerk en voor het zinkwerk krijg je zelfs een garantie certificaat. Goed werk en een gezellige klets en alles per mail bevestigd. Super
Prettige en duidelijke communicatie.Keurig net werk geleverd. Getuigt van vakmanschap
zeer tevreden heb jullie al aan bevolen bij andere
Zandstraat 30
5258 TW Berlicum