Gewoon top geregeld!!
Keurig bedrijf met uiterst vriendelijk behandeling en net personeel. Een aanrader. Garantie kan/hoef ik nog niet te beoordelen.
Goede specialisten die verstand hebben van hun vak.
Levering van dakgoten op de afgesproken datum, nette correcte medewerkers die mij het gevoel gaven dat ze heel goed wisten wat te doen. Alles keurig netjes opgeleverd en bij vertrek ook alles netjes achter gelaten. Als ik iemand hoor vragen over de Zinkspecialist zal ik ze zeker aan bevelen. Ook contact met de administratie verloopt perfect.
Vlot gewerkt, heel prettige mensen, de dakgoten zien er goed uit en ze lekken niet.
Vakwerk. Keurig, vriendelijk medewerker(s)ter Zichtbaar op schema werken.
Over garantie kan ik nog niets zeggen, is namelijk nog niet aan de orde geweest.
Ondanks dat ik nooit een offerte via de mail hebt gehad maar alleen mondeling akkoord heb gegeven, is alles snel en vakkundig gemonteerd. voor de rest was alles prima geregeld.
Dakgoot vervangen,professioneel gedaan!
Zeer positieve ervaring, vakkundig en correct
Zeer correct bedrijf met vakkundige mensen Communicatie via de e-mail ging voorbeeldig en accuraat Van het personeel niets anders dan lof hele aardige mensen zeer vakkundig en met oog voor detail. Ook de uitleg en de vragen over de werkzaamheden werden netjes en duidelijk beantwoord Kortom we zijn zeer tevreden over het eind resultaat De vraag over nazorg en garantie kan ik nog niet bepalen Maar met de ervaring die wij hebben met deze firma zal dit ongetwijfeld prima in orde zijn Dikke pluim voor dit bedrijf groetjes Cor en Yvonne
Het zijn vakmensen. Snel en vakkundig hebben zij bij mij de goot geplaatst.
Vernieuwen dakgoten geheel conform afspraken uitgevoerd.
Goed en tegen een goede prijs.
Meedenkend, oplossingsgericht met oog voor detail.
Net en vakbekwaam personeel.
De mannen van de Zinkspecialist waren op tijd, werkten snel en vakkundig, wij zijn super tevreden over het vakwerk en de communicatie, het ziet er tip top uit, dank je
Tot zover goed. Maar is nog kort geleden dat dakgoot is vervangen. De tijd zal het leren.
Vakkundig en netjes werk geleverd. Er ligt alleen nog een blikschaar bij mij in de goot!
Vaklui die verstand van zaken hebben, hard en keurig werken en goed communiceren met de klant.
Alles goed gegaan, hebben er geen problemen mee als je er niet heel de dag bij kan zijn, ruimen goed op, werken goed af
Prima bedrijf, betrouwbaar, komen afspraken goed na. Kortom een aanrader.
Snelle levering en goede uitleg en vriendelijk personeel
Afspraken goed nagekomen. Werk tijdig en snel afgeleverd. Goede communicatie.
Zandstraat 30
5258 TW Berlicum